Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Oi ši tema ir mums jau aktuali. Sukam galvas, ką čia padovanojus vienam mažyliui...Žaislų turi nuo pirmo vaiko, daiktų, reikalingų kūdikiui taip pat turi. Rūbelių turi.
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 06 09, 23:13)
Man atrodo, kad labai tinka praktiškos dovanos: šampūnao, pudrytės, losjonai, kremukai ir pan. Juk tų buteliukų labai reikia ir viskas susinaudoja. O mamytei kokį gardėsį būtinai reik nešt, kad depresija neapimtų

As nenoreciau,kad musu mazytei atnestu vaikiskos kosmetikos.Na nebent pries tai paklaustu mamos kokios firmos ir ka butent.Zinoma,kad ju reikia ir nemazai,bet vaikuciui netinka bet kas.O dometis tokiais dalykais pradedi tada kada yra poreikis,be to vaikutis gali buti alergiskas ir panasiai.Taip kad geriausia klausti.Visada gera dovana yra cekiai arba tiesiog pinigeliai.Viskas tiek kainuoja doh.gif
Atsakyti
Sutinku su dauguma smile.gif mamyciu, kad dovanoti geriausia ceki
Atsakyti
As patarciau padovanoti kudikio prisiminimu knygute, pvz: kudikio pirmieji metai.
Arba dar labai grazu nuotrauku remelei kur gali ideti kiekvieno menesio kudikio veiduka thumbup.gif
Atsakyti
as tai manyciau geriausiai atciklausti ko lb reikia manes tai visi atciklause tai nereikalingo nieko negavom ir esu lb patenkinta
Atsakyti
manyciau labai gera dovana sauskelnes thumbup.gif
Atsakyti
Manau geriausia dovana dovanu kupona i atitinkama parduotuve,patys tevai geriausiai zino ko jiems reikia,padovanojus pinigus jie daznai buna panaudoti ne pagal paskirti,o kuponas ipareigoja juos panaudoti ten kur reikia
Atsakyti
Galima paklaust, ko reikia, arba bent jau iš kokios srities- ar drabužėlį, ar žaisliuką, ar priežiūros priemones. Nes paskui kaupiasi tie daiktai... Beje, savo draugės vaikučiui, gyv Norvegijoj, nupirkau knygelę apie sūnelio pirmus metus(aisku jis man ne sūnelis, bet lietuv varianto draugė tikrai neturėjo) ir parašiau pati eilėraštį. labai patiko
Atsakyti
as manau,kad visai gera dovana sauskelnes,dovanu cekis.o kai sveciai klausia ka atnest dovanu tai bent jau man nedrasu sakyt kad ta ar ana smile.gif isvis reik dziaugtis kad atnesa dovanu biggrin.gif
Atsakyti
... bet ką, tik ne piušinį žaislą... ax.gif čia mano nuomonė... geriau rūbelį ar barškutį, nei minkštą žaislą... jie juk tinkami vaikams nuo 3 metų...
Atsakyti
Tik ne pampersų schmoll.gif , juos sunaudoji ir nelieka prisiminimo, be to lelius gali būti alergiškas tos rūšies pampersams ir kur tada juos kišti g.gif . Manau, kad rūbeliai gerai,tik reiktu pirkti didesnius (ne 5 metų,bet 1metukų ar 1,5 dydžio). Kūdikių kosmetika tai geriau klausti mamytės ar vaikutis nėra alergiškas tos firmos gaminiams. Na o asmeniškai aš tai esu pirkusi pleduką, tai mamytė buvo labai patenkinta thumbup.gif . Mamytės,jei jau klausia, tai nesikuklinkit pasakyti ko reikia, aš labai patenkinta esu,kad pasakiau ko reikia ir gavau biggrin.gif
Atsakyti
as siulau visada pasiklausti pries einant.mes buvom busimos kumo uzsiprase karusele ant lovytes,nes neturejom.siaip visda dziaugiames sauskelnem(tik visada reik klausti dydi ir firma!),dovanu cekiai taip pat gerai,tik reikia parinkti parduotuve.karta gavau viena ceki ir toj parduotuvej nu nieko grazaus neradau kudikeliui,nes daugiau rubu paaugusiem vaikam(cekiai tik pora men juk galioja).rubelius kai nesa man nelabai patinka,nes gali nenutaikyti teveliu skonio ir vaiko ismierytes biggrin.gif na pvz prines bodziuku,o mano vaikas tiesiog zviegia per galva rengiamas,tai as jau neperku tokiu rubu biggrin.gif gal tada geriau grynais(kaip padare musu uosviai) thumbup.gif
Atsakyti