Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Mus pirmieji aplankė seneliai - lygiai po dviejų savaičių. Jau buvo susiruošę po savaitės atlėkt (ne tame pačiame mieste gyvenam, tai gali tik savaitgaliais), bet griežtai pasakiau, kad dar palūkėtų, nes tikrai buvau per silpna. Tiesą pasakius būčiau ir dar savaitei atidėjus, bet jau norėjosi savo džiaugsmeliu su pačiais artimiausiais žmonėmis pasidalinti wub.gif Be to, jie patys susivežė vaišes, patys apsitarnavo (su MB pagalba) ir dar leido man posmą kitą numigti blush2.gif
Vėliau po truputį pradėjom priiminėti draugus.
Atsakyti
apie 3 menesy

o mes su draugais susitarem,kad kai nores ir jaus, kad gali priimt svecius,mums pranestu biggrin.gif
vieni po men. kvietesi,kiti po 2men
Atsakyti
man tai atrodo geriausiai i ligonine ateit aplankyt, o i namus tai gal po 3 men ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte77 @ 2009 02 25, 16:54)
man tai atrodo geriausiai i ligonine ateit aplankyt, o i namus tai gal po 3 men ax.gif

as tai esu kategoriskai pries lankyma ligoninej schmoll.gif tik vyras gali lankyti. Jugi vaikutis ka tik gimes o jau tiek bacilu, bakteriju privezt jam? g.gif iki 3men rekomenduojama nelankyt vaikeliu ir as uz tei kad nors 1men niekas nesibrautu, neskaitant pacius artimiausius wub.gif
Atsakyti
prisiminiau tokia situacija, kada mano vyras atveze gelyciu ir pacia vaza nupirkes mano draugei i gimdymo namus (manes nebuvo, nes buvau kitoj saly). juokingiausia, kad geliu ji gavo tik is mano vyro doh.gif jos kaip gaidys vaiksciojo pasiputes, kad sunu turi, o zmonos taip ir nepasveikino simboiskai doh.gif ka seseles turejo pamanyti, kad meiluzis atbego lotuliukas.gif pati savo drauge aplankiau po poros savaiciu, atveziau keleta rubeliu mazyliui, knygute "mazylio dienorastis" ir lauktuviu is kitos salies tongue.gif 4u.gif
pati sveciu nenoresiu tikrai, nes man ir dabar nepatinka schmoll.gif keista jau esu unsure.gif man geriau kokioj kavinej susitikti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2009 02 01, 15:24)
Jei ne paslaptis kokias dabar sumas pinigeliu deda i vokeli einant lankyti naujagimio? Kiek jus rasdavot vokelija pinigeliu? nes reikes eiti lankyti leliuko, bet mes su vyru nutarem palaukti iki pavasario, kad kokios bacilos maziui neuznestume  biggrin.gif  nes nesinori pakenkti vaikiui  rolleyes.gif

labai ivairiai, ums irgi aplankyti vaikucio daugelis draugu atnese vokeli su pinigeliais, vieni padovanojo wub.gif 100 lt,kiti 200 lt, kiti piniglius su zaislu kartu , mus pradejo lankyti po 3 men. patys draugai labai supratingi thumbup.gif

Atsakyti
Na bet kur menesio tai ne triju,nemato dar visai visai mazuciuku.......jau triju menesiu nubude buna.Pas mane atejo po poros savaiciu aplankyti.
Atsakyti
mes gavom didelį vaikišką albumą, nuotraukų rėmelį, į kurį reikės sudėt kiekvieno mėnesio foto. seneliai nešė vokeliu po 200 lt.
Atsakyti
Mus dar tik lankys... Nenorejau pirmus menesius, kol dukryte dar maza, kol mes patys dar su ja neapsipratom, kol nesusideliojo dienos rezimas jokiu lankytoju, isskyrus senelius. Bet draugai jau prasosi i svecius vis atkakliau lotuliukas.gif Todel atidarysim palankynu sezona thumbup.gif Tyliai pakuzdejom, kad dukryte mazai zaisliuku turi, tai tikimes ju sulaukti 4u.gif
Atsakyti
o as norejau kad dovanotu ceki i vaistine.deja.. jaunimas dovanojo pliusiniu zaisliuku,kas turi vaiku tai dovanojo praktisku daiku-ypac patiko higienos rinkinukas(sukutes,zirklutes,dantu sepetelis ir t.t) ir apsaugos nuo stalciu ir kt.ir aisku pinigeliu,na o nuo pampersu odele suto
Atsakyti
po menesio visus sukvietem patys,tiesa,vieni draugai uzsuko jau i ligonine,nematau cia nieko blogo ax.gif dovanu gavom mobilia aukle,pinigeliu,grojanty zaisliuka virs lovytes.O dovanoti pampersus,higienos reikmenis man atrodo kvaila,cia gi jau tevu rupests,tokie kasdieniski dalykai blush2.gif
Dar labai patiko,kad kaimynai gyvenantys salia,uzsuko su dovanelem,net neuzejo tiesiog padave dovanele ir viskas,ir per kaledas taip daro,tai jau tapo tradicija,nors siaip ir nebendraujam su jais,bet tai taip malonu wub.gif
Atsakyti
Labai gera dovana, einant aplankyti kati gimusio kudikelio, zvakute ir kvapukas i spinta, kvepiantis kudikiu pudra. Labai neyprasta dovana, ir manau labai maloni smile.gif
Atsakyti