Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

QUOTE (Jomke @ 2004 06 17, 09:34)
O as i ligonine sakiau kad niekas neitu,sakiau kai gryziu tai ir aplankysit.Menkas dar ten smagumas kai pati dar esi silpna,klynas visokiu palu prigrustas blink.gif O jau i namus kai sugryzau tai kas kada norejo tai ir ejo wink.gif

Pritariu Jomkei. Bepigu jei palatoj guli viena tik su kudikiu, bet jei palata ne vienviete? Ir lankytoju srautas nesibaigiantis, tai pas viena, tai pas kita? Kazin ar jau po pusdienio neuzkasytu svetimi sveciai.
Tuo labiau, kas garantuos, kad kokios bacilos neuznes?
Atsakyti
pas mane sveciai irgi greit pradejo lankytis, as noredavau kad ateitu, vis linksmiau, bet laukdavau tik tokiu, kurie nemegsta uzsibuti. Mus lanke ligonineje, ir namuose praejus gal savaitei.. rolleyes.gif
Atsakyti
Pasiulymas toms, kurios vaikuciu sulaukia pavasari-vasara:
Musu antroji gime balandzio pradzioj, po menesio jau buvo labai silta, mes sukvietem visus imanomus draugus i piknika, isvezem vaikuti vezime ir parodem. Vaikas lauke miegojo 4 valandas, niekas jo neciupinejo ir nenuziurejo, mes linksmai praleidom laika ir visi uzsidejo pliusa, kad pamate naujagimi.
Atsakyti
QUOTE (a79 @ 2004 06 17, 23:41)
Tuo labiau, kas garantuos, kad kokios bacilos neuznes?

Ta pacia bacila gali uznesti ir medicinos personalas, tavo vyras rolleyes.gif
Atsakyti
paprašiau kad ligoninėj nelankytų niekas, išskyrus mano tėvus (1-ą kartą) ir vaiko tėtis kasdien. O namuose tempėm gumą kiek tik galėjom, atsifutbolinimas tęsėsi 1,5 mėn. Po to jau pasikvietėm group.gif kokius 6 žmones pasisėdėt, gaila kad žiema buvo, būčiau ir aš norėjus kur nors gamtoj.
Atsakyti
SMAGU KAI APLANKO, BET PIRMOM DIENOM PO GIMDYMO TAI VARGINA. TIK GRIZUS IS LIGONINES PER PIRMA VALANDA UZSUKO ANYTA. NET KOJU NELEIDO APSILT wink.gif GERAI,KAD TRUMPAM.SEKANCIA DIENA MAMA IR SESUO SU SEIMA. SMAGU, KAD APLANKO, BET DAR I RITMA NEISIVAZIAVUS SUNKU sad.gif NORISI DEMESI SVECIAM PARODYTI, O 2.gif NELEIDZIA, DAR VAIKAI TRIUKSMAUJA doh.gif . NET APSIVERKIAU sad.gif , GALVOJAU, KAD NEJAU DABAR TOKS CHAOSAS IR BUS g.gif
DABAR PRAEJO BEVEIK MENESIS.PATYS SU 2.gif ISVAZIOJAM IR SVECIU NEBIJOM laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 19, 13:28)
oi kaip man pikta buvo,kai praėjus  3 val po gimdymo,mano anyta atšliaužė....ir sakiau,kad neitų vis tiek ***** atšliaužė...siaubas kaip pykau,bet nieko nesakiau,iki šiol jaučiu ta nuoskauda... dry.gif vis tiek kada nors išsakysiu...

biggrin.gif Jau tos anytos... As visiems buvau uzdraudusi eiti i ligonine manes lankyti. Kazkaip tam nebuvau pasiruosusi rolleyes.gif rubai ne tie (per tuos skeltukus priekyje viskas matosi biggrin.gif ), ir pavargusi pastoviai. Ne ta nuotaika, kad galeciau dar kazka klausyti ar tuo labiau pasakoti. Bet paskui pasikvieciau savo mama, sese... ir drauge. O vyras lanke kasdien ir po kelis kartus clap.gif
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 19, 12:28)
oi kaip man pikta buvo,kai praėjus 3 val po gimdymo,mano anyta atšliaužė....ir sakiau,kad neitų vis tiek ***** atšliaužė...siaubas kaip pykau,bet nieko nesakiau,iki šiol jaučiu ta nuoskauda... dry.gif vis tiek kada nors išsakysiu...

maniske panasiai. ji man paskambino. as dar zodzio islement negalejau, labai pavargus buvau, o ji savo nesamones pezejo geras 20 minuciu. labai pykau, nes su savo mama dar nebuvau kalbejus net, o ji matai labai rupestinga, man pirmoji paskambino. gerai, kad vyras grizo (buvo isejes vandens nupirkt), tai paaiskino jai.
o svecius tai artimiausius priiminejau ligoninej. o namie kai buvo 2 savaites 2.gif bet vistiek labai nenorejau, nes dar sunku buvo apie juos sokinet, o ir bacilu bijojau
Atsakyti
Mano mama ir sesuo su vyru atėjo į namus, kai Margiriui buvo pora dienų. Kai zuikiui buvo kažkur pora savaičių, atvažiavo aplankyti uošviai smile.gif
O visi draugai, pažįstami galėjo pamatyti vaiką po mėnesio- tada, kai mes su juo jau drąsiai važinėjome po visus prekybos centrus ir pan. wink.gif
Atsakyti
para po gimdymo atejo draugai i ligonine. gryzus namo kita diena kiti draugai atejo i namus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 19, 23:53)
para po gimdymo atejo draugai i ligonine. gryzus namo kita diena kiti draugai atejo i namus rolleyes.gif

Tai dabar lauk manes,ateisiu ir as wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
Pirmieji sveciai pasirode kazkur po menesio, O siaip visiems noritiem pasakiau, kad ne anksciau kaip po dvieju men. Nes pagimdziau ziema, per epidemiju persalimu sezona.
Atsakyti