Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

As tai nenorejau, kad i ligonine eitu, nes nefainai ten gi viskas, o kai namo grizom tai iskart atejo sveciu, nes as pati ju prisikvieciau wink.gif ...kai dukrytei buvo 10 dienu patys trenkemes i svecius smile.gif
O siaip vaikelio lankytuves praejo neskausmingai ir neisvargino- kieme saslyku iskepdavom, ant zoles pasededavo sveciai, i dukryte miegancia vezimelyje paziuredavo ir viskas. As pati laukdavau vakaro, kada ateis sveciu ir galesiu paplepeti su draugem, nes nuobodoka visa diena sedet namuose su kudikeliu su kuriuo nepaplepesi smile.gif bet cia matyt nuo zmogaus noro bendraut priklauso ir komunikabilumo...
Atsakyti
Tevai aplanke 3 val. po gimdymo ligoninej. Ir visai ne pikta, nes jie gi mano tevai rolleyes.gif Bet kai jau antra diena i ligonine atvare puse familijos mad.gif mad.gif mad.gif Dieve mano, maniau, na nejau zmones tokie nesupratingi. Na gal ligu ir neuznes, bet as gi dar tokia pavargusi, visa ispurtusi, piena varva, sedet negaliu ir t.t.t. Laika, kuri buciau galejusi skirti poilsiui, paaukojau saves tvarkymui (kiek tai buvo imanoma). O sie ateje dar oooj daug kalbos bendros rado wub.gif "O tu maitink, maitink" mad.gif mad.gif Laime pussesere isskaite mano akyse "Duokit mums ramybe" sad.gif Ir iskeliavo visi (ir nte su 2 savo vaikais, koks siaubas), atlike kinia misija "Aplankem" wink.gif
O jau ir namus isileidau tik ipusejus antram men. Tik tada pasijutau tvirtesne, geriau pazinusi mazaji ir jo norus. Manau niekas neisizeide smile.gif Tiesa, yra dar netgi like giminaiciu, kurie sake "Mes tai jau kokiam 4 men, kai nereikes su mikroskopu ziureti" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1092134942[/mergetime]
huh.gif sad.gif persiprasau uz klaideles rolleyes.gif
Atsakyti
Aš kai pagimdžiau tai niekam neleidau ateiti i gimdymo namus-tik vyra ir savo mama biggrin.gif , o kitiems pasakiau,kad ateitu veliau. tai anyta labai isiszeide, tai vistiek atvare kita diena kai grizau is ligonines mad.gif mad.gif mad.gif . Ir isivaizduojat miegu as su mazyle- o jie i svecius ateina- mano vyras su uosviu i lauka prie masinos kazko nuejo, o as keturiom, nes tik taip galejau islipau is lovos... sad.gif ejau i virtuve arbatos uzkaisti wink.gif , mat juos vaisinti reikia- o paciai akys stulpu stovi, galva svaigsta, veidas nutises, ir sedet negaliu, nes ui kaip...skaudejo laugh.gif
o as mat jiems arbat kaiciu.
O kitiems sakiau po kokio gero menesio ateiti- tai zinot laugh.gif laugh.gif laugh.gif ejo, ejo, ejo, ejo ir dar karta ejo...as kartais net pavalgyt nespedavau,nes mazyle maitinti, tvarkyti. Kas kad tie sveciai tik vieni per diena ateina...bet jau sedejimas ju ojojoi...kazkaip nesupranta kad esi išsekęs tau rekia pailsėti

Sakiau jau dabar po antro leliuko tai ribosiu sveciu kieki, kazkaip nebenormalu, kai mama pati pervargsta wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
mes buvom nusprende pirma menesy nepriimti jokiu sveciu... taip buvom nusprende todel kad pasiruosimo gimdymui kursuose mums sake jog po sveciu vaikelis buna neramus, neleidzia miegoti ir t.t.

taiau gimus nagliukuiviskas pasirode visiskai kitaip... jau antra diena, gryzus is ligonines (t.y. ketvirta jo gyvenimo dienuke) susilaukem pirmuju lankytoju - seneliu smile.gif mazasis buvo ramus ir geras, todel nuo tos dienos priimdinejom visus kas tik pasisiulydavo ateiti clap.gif ir patys vykom pas visus kurie tik pasikviesdavo clap.gif
jau budamas 2svaiciu nagliukas isgyveno 120km kelione pas senelius:)taip keliaujam ir iki siol - visur kur tik sirdis geidzia clap_1.gif ir y svecius priimam visus kas tik nori tongue.gif
Atsakyti
KADANGI ESAM NEISNESIOTI (36SAV.) KOL MANISKE GULEJO NE SU MANIM TAI NIEKAS NET NEGALEJO EIT I TA SKYRIU ISSKYRUS AS IR TETUKAS thumbup.gif O PASKIAU KAI PERKELE I VIENA PALATA TAI KAS NOREJO TAI TAS IR GALEJO EIT. BET KAZKAIP VISI BUVO SUPRATINGI IR NIEKAS JAU TAP NESIVERZE PAS MUS ISSKYRUS SENELIUS thumbup.gif , PARVAZIAVOM NAMUCIO TAI IRGI TAS PAT. ESU IS TIES PATENKINTA, KAD NEREIK ISPRASINET SVECIU clap_1.gif
Atsakyti
Siaip i ligonine patys artimiausi zmones tai atejo galima sakyti ta pacia diena is ryto, nes pagimdziau nakti.
O visi kiti draugai ir t.t. atejo aplankyti kazkur po 3 savaiciu. Ir manau kad tai gerai, anksciau gal ir neverta g.gif
Atsakyti
Na, vyras ir mano mama buvo sunkiausiomis akimirkomis, taip kad jie pirmieji 'lanke' wink.gif Po to mus greit - sekanchia diena - namo ishleido, tai visi, kurie ejo lankyt i ligonine, gavo keisti kursa. Taigi, turejau antra diena lankytoju. Trumpam, bet turejau. Chia, JAV, taip iprasta. O ir man smagu parodyti kliacka. Ir nieko jai nuo to nenutiko...
Atsakyti
Mano dukryte pirmieji sveciai ( butent sveciai, o ne vytas, ne mama) aplanke jau 13 d. Mama atvaziavo i ligonine aplankyti 2 d.
Svecius pati pasikvieciau-liudna buvo, nors buvau is pradziu visus nuteikusi, kad lankymas tik po 2 men.
Atsakyti
Po pirmo sveciu vizito jau pirma sunelio savaite, pasakiau griezta ne net visiems artimiesiems, nes labai sunku suderinti demesi ir kudikiui, ir sveteliams, tuo labiau, kad pirmas menuo ir mes patys su vyru dar tik mokomes buti trise su vaikuciu. O stai dabar, kai meskuciui jau menuo jau pradesim laukt sveteliu, nes ir rezima vaikelio zinom, ir kaprizus. Zodziu daug lengviau susikalbam tarpusavy
Atsakyti
QUOTE (Sarune @ 2004 06 17, 08:14)
Mano nuomone kuo labiau saugaisi, tuo labiau sergi. wink.gif

Ot cia tai teisingai pastebejote clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif .
Pritariu visais 150 procentais. Zinoma, jei vaikas linkes sirgti ar neramus, o galbut ir pati sviezia mama pervargusi, tada sveciams siukstu - ne.
Bet jei viskas gerai - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi kokie skausmingi prisiminimai susiję su tais svečiais sad.gif
Kai gimė vyresnioji, pirmieji svečiai įsisiūlė dar savaitei nepraėjus. Jaučiausi silpnai, po plyšimų dar nei sėdėt negalėjau, gyvenome viename kambaryje... Atbildėjo visa šeimyna, su vaikais, triukšmais, mažoji negali miegot, taip ir prastovėjau su vežimėliu koridoriuje, kol "sveteliai" susiprato išeiti... Jau prieš vidurnaktį sad.gif
Gimus antrai dukrai (gimė vėlų rudenį, per anksti ir per mažo svorio), griežtai visiems norintiems atsakiau, kad tik po poros mėnesių.
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 06 16, 13:26)
Aš šiuo atžvilgiu griežta, arab leidžiu ateit lankytojams lankyt naujagimio į ligoninę, kur kvarcuojama viskas, arba jau po 3-4sav. (būna, kurie piktinasi, kad tiek reikia laukt dry.gif , nesupranta), o kokia jūsų nuomonė šiuo atžvilgiu huh.gif ?

Taip as tik pritariu tau. Nes kitiems nesvarbu, kad katik grizai is lygonines o kita diena eina lankit. Man tokie lankimai nepriimtini wink.gif
Atsakyti