Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

KAI ARIJUKAS ATVAŽIAVO IŠ LIGONINĖS, TĄ PAČIĄ DIENĄ IR SVETELIAI laugh.gif
Atsakyti
Pirmasis mane aplanke vyras ir mano seserys su mama... kazkuria diena ir uosve dry.gif blogiausia kad vyras nepasake kad ji atvaziuos....
po to gryzus namo labai nekaip jauciausi bet zmones ejo kasdien... mano seima tai dzina kazkaip bet irgi vargino, o kai atvaziavo uosviai ir vyro draugai su vaiku kuris manajai vos ant galvos neuzlipo tai is viso.... juol;ab kad as negaliu pakest uossviu.. mad.gif
kai turesiu kita rodysiu tik seneliam jokiu draugu ir juolab vaiku....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrute: 20 birželio 2004 - 20:33
Uosviai ir bobulyte jau kita diena ligonineje aplanke. O maniskiai (tevai ir brolis su seima) atleke 5 diena po gimdymo.
Atsakyti
Pas mane draugai atejo kokia 5 diena po vaikelio gimimo, nes vaikutis buvo ramus, o man kazkaip laiko marios, net neturedavau ka veikti,tai sveciais l. dziaugiausi, o po to kiekviena savaitgali uzsokdavo draugai.
Atsakyti
Ligoninėj aplankė mano tėvai ir sesė, na aišku ir vyras visąlaik buvo šalia rolleyes.gif Pirmieji svečiai atėjo mus aplankyt po 5 sav., nes ir pačiai reikėjo atsigaut, ir vaikeliui sustiprėt, o dar vyrui sesija buvo prasidėjus unsure.gif Kažkaip ir patys svečiai, tiek draugai, tiek giminės nenorėjo mums trukdyti, davė laiko atsigaut tongue.gif , todėl jokių nesusipratimų ar pykčių nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad perdetai saugotis nera reikalo. Pirmi sveciai pas mus atejo sekancia diena po grizimo is ligonines. Mazoji labai gerai i zmones reaguodavo, tai as tik dziaugdavausi.

Atsakyti
o man buvo labai pikta kai visi taip nesupratingai verzesi lankyti mad.gif g.gif nu negaliu! mano nuomone ne seimos nariai turetu lankyti po 3men, bent jau po 2men... juk tas maziukas toks pazeidziamas!!! o kiekvienas ateina ir - ai ai ai , koks ir anoks! o dar kai liesti pradeda tai isvis!!! kam galejau tam pasakiau kad veliau ateitu, o kas nesusiprato tai teko priimti mad.gif bet tada buvau pikta, o vaikiukui juk viskas persiduoda... ir vaikiukas neramus daresi... vat unsure.gif
Atsakyti
GERIAUSIA DRAUGE ATEJO APIE TRECIA DIENA NAMIE, BET AS PATI PAKVIECIAU.O SIAIP DRAUGAI ATEJO PO MENESIO, BET SAKYCIAU IR TAI DAR PER ANKSTI wink.gif
Atsakyti
I ligonine sesuo ir mama atvare kita diena, nors buvau uzdraudus sad.gif
Po to kai grizom namo, pagal senoviskus paprocius neleidom nieko 40 dienu.
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 08 01, 18:50)
o man buvo labai pikta kai visi taip nesupratingai verzesi lankyti mad.gif g.gif nu negaliu! mano nuomone ne seimos nariai turetu lankyti po 3men, bent jau po 2men... juk tas maziukas toks pazeidziamas!!!

Mano draugai klause, kada gali ateiti. Mama antra diena i ligonine atejo. O anyta... Pamate mieste, kai susitikom po keliu sav rolleyes.gif
Atsakyti
Vargses anytos...
Nejau ir mano brolio zmona isizeide ir laiko nuoskaudas del to, kad mes ja aplankem dar ta pacia diena, kai ju dukryte gime.... unsure.gif
Mano tevams tai buvo labai dziugi diena, gime pirma ju anukele, uzbegom trumpam, kad zvilgtelet akies krasteliu, pasidziaugt kartu su broliu. O cia kaip paskaiciau, kad zmones nuo to nuoskauda visam gyvenimui nesioja....pakraupau blink.gif
Atsakyti
Mano gera drauge ir sesuo atejo jau kita diena po gimdymo smile.gif Drauge norejo atlekti jau ta pacia diena, bet suprato tikriausiai, kad busiu pavargus ir is pat ryto atvyniojo:))
Mano tevai pamate po 1 menesiuko, nes gyvena kitam mieste... Anyta po geru 2 men smile.gif)
Atsakyti