QUOTE(ugne32 @ 2009 10 27, 19:43)
aciu, tikrai ten jokio skirtumo sudetyje..Tiesiog niekad nebandziau gert tu vaistu 6 men is eiles, tai ir bandau, kaip ir jus,kad zinociau,kad viska isbandziau.Bjauriausia,kad dabar visas tas reikalas kazkaip pradejo ir puslei atsiliept...
Nenorėčiau jūsų nuliūdinti, bet aš pati gėriau Micomax 6 mėnesius. Tik nepamenu kaip ten gydytoja man buvo sudarius tą programą, nes kiekvieną mėnesį atrodo didinau dozę. Tai va, rezultatas toks: po tų pusės metų kelis mėnesius buvo lyg gerai, o po to viskas iš naujo

Na, suprantu, kad prieš tą gėrimą vartojau kontraceptikus, bet po to nutraukiau, sugėriau tą kursą ir pagerėjimas tik trumpam. Pradėjau ieškoti kažko natūralaus ir dabar jau metai laiko, kaip jaučiuosi puikiai ir niekada jokio maisto neribojau (saldumynų, bandelių ir t.t.), dabar ypatingai saldumynais piktnaudžiauju

nes po gimdymo svoris labai mažas

Nesakau, kad mano naudotos priemonės visoms taip greitai padėtų, nes yra merginų ir moterų su ypatingai įsivažiavusia šia problema... O norėjau tik parašyti, kad
ugne32 nedėtum didelių vilčių, kad nebūtų labai skaudu po tų 6 mėnesių, jau geriau kai nesitikint pagerės