Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

Štai dėl pieno produktų įtakos pienligei paiskaitykite:
http://mama.balsas.l...-mitai-ir-tiesa
Atsakyti
sveikos merginos,

kazkaip uzpuole mane tokia nesamone - kuria pagal pozymius nei pienlige pavadinsiu, nei bakterine vaginoze...
Zodziu pagausejo isskyru! ne tas zodis pagausejo... blink.gif ir tokios i paprasciausia kefyra panasios...nei kvapo, nei spalvos kazkokios...butu viskas dzin, jei man neniezetu ir neperstetu vieteles! va su situo diskonfortu gyvent negaliu...nuejau i vaistine, galvoju Lomexin zvakeliu nusipirksiu kaip visada - neparduoda....jau receptas reikalingas! doh.gif kol iki savo ginekologo prisibrausi- menuo praeis! doh.gif
Zodziu, paskaiciau as cia forume apie sodos tirpala. Pasiploviau juo keleta kartu vakare - kaip ranka nueme visus niezulius ir slykscia ta savijauta... gal man tiek tereikejo! g.gif
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2009 12 02, 09:26)
sveikos merginos,

kazkaip uzpuole mane tokia nesamone - kuria pagal pozymius nei pienlige pavadinsiu, nei bakterine vaginoze...
Zodziu pagausejo isskyru! ne tas zodis pagausejo... blink.gif  ir tokios i paprasciausia kefyra panasios...nei kvapo, nei spalvos kazkokios...butu viskas dzin, jei man neniezetu ir neperstetu vieteles! va su situo diskonfortu gyvent negaliu...nuejau i vaistine, galvoju Lomexin zvakeliu nusipirksiu kaip visada - neparduoda....jau receptas reikalingas! doh.gif kol iki savo ginekologo prisibrausi- menuo praeis! doh.gif
Zodziu, paskaiciau as cia forume apie sodos tirpala. Pasiploviau juo keleta kartu vakare - kaip ranka nueme visus niezulius ir slykscia ta savijauta... gal man tiek tereikejo! g.gif

gal pacioje pradzioje uzgriebet. as viena karta taip sustabdziau su TantumRose
Atsakyti
Man tai kaip tik daug česnako pavalgius (labai jau mėgstu ax.gif ) atsiranda pirmi požymiai... tada iškart puolu plautis odos tirpaliuku... o šiaip dar toks jausmas būna, lyg rankos nešvarios...norisi plautis ir plautis.... nežinau ar jums taip pat?
Atsakyti
sveikos 4u.gif ir as jungiuos i ta nelaimeliu sarasiuka doh.gif visas internetas skersai isilgai isnarsytas,milijona nuomoniu perskaiciau,bet nutariau savo atveji papasakot,gal kasnors netinges patart kanors,nes tiek nuomoniu prisiskaicius visiskai susimakalavau ir pasimeciau verysad.gif
tai va su sita zaraza jau ilagi kovu ir kas tik neisbandyta doh.gif visada pasirodydavo baltos tirstokos isskyros,lekdavau pas ginekologa,o jis tik viena vaista sugebedavo skirt Poliginaxa,nestumo metu dare tepineli del tu iskiru,sake nieko blogo nerado,vel tas pats vaistas,poto kartojosi...ir vel tas pats...tada spjoviau as i ji ir pati pradejau galu ieskot,isbandziau ir vagisan zvakutes,nepadejo,visokie medetku ir sodos tirpaliuku apsiplovimai,nei stringu,nei tamponu,nei sintetikos jokios,higienos normaliai laikausi,atrodo kaip ir priklauso,bet tas velnias nesitraukia.galiausiai pabandziau Clotrimazolum zvakutes,tai va baltos isskyros dingo thumbup.gif bet... atsirado dabar labai skystos,permatomos,vos gelsvos ar vos rusvos iskyros ir kvapas kazkoks idomus g.gif nu nebezinau visiskai ka bedaryt,gal kam taipbuvo nors kazka gal patarsit verysad.gif
p.s niekada jokiu perstejimu ar berimu nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamacka23 @ 2009 12 06, 22:13)
sveikos  4u.gif ir as jungiuos i ta nelaimeliu sarasiuka  doh.gif visas internetas skersai isilgai isnarsytas,milijona nuomoniu perskaiciau,bet nutariau savo atveji papasakot,gal kasnors netinges patart kanors,nes tiek nuomoniu prisiskaicius visiskai susimakalavau ir pasimeciau  verysad.gif
tai va su sita zaraza jau ilagi kovu ir kas tik neisbandyta doh.gif  visada pasirodydavo baltos tirstokos isskyros,lekdavau pas ginekologa,o jis tik viena vaista sugebedavo skirt Poliginaxa,nestumo metu dare tepineli del tu iskiru,sake nieko blogo nerado,vel tas pats vaistas,poto kartojosi...ir vel tas pats...tada spjoviau as i ji ir pati pradejau galu ieskot,isbandziau ir vagisan zvakutes,nepadejo,visokie medetku ir sodos tirpaliuku apsiplovimai,nei stringu,nei tamponu,nei sintetikos jokios,higienos normaliai laikausi,atrodo kaip ir priklauso,bet tas velnias nesitraukia.galiausiai pabandziau Clotrimazolum zvakutes,tai va baltos isskyros dingo  thumbup.gif  bet... atsirado dabar labai skystos,permatomos,vos gelsvos ar vos rusvos iskyros ir kvapas kazkoks idomus g.gif nu nebezinau visiskai ka bedaryt,gal kam taipbuvo nors kazka gal patarsit  verysad.gif
p.s niekada jokiu perstejimu ar berimu nebuvo  schmoll.gif

reikia gydytoja keisti pirmiausiai.
as kiek vaistu isbandziau man nepadejo, na trumpam, puse metu geriau Mycomax.
pozymiai ne tokie kaip Jusu. manau kad savo daro ir nusilpes organizmas
Atsakyti
QUOTE(mamacka23 @ 2009 12 06, 21:13)
atsirado dabar labai skystos,permatomos,vos gelsvos ar vos rusvos iskyros ir kvapas kazkoks idomus g.gif nu nebezinau visiskai ka bedaryt,gal kam taipbuvo nors kazka gal patarsit  verysad.gif
p.s niekada jokiu perstejimu ar berimu nebuvo  schmoll.gif
Nu tai čia normalios išskyros, jei tau neperšti ir jokio diskomforto nejauti. Vaisingom dienom jų būna daugiau ir skystesnių, nevaisingom mažiau ir tirštesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 06, 23:26)
reikia gydytoja keisti pirmiausiai.
as kiek vaistu isbandziau man nepadejo, na trumpam, puse metu geriau Mycomax.
pozymiai ne tokie kaip Jusu. manau kad savo daro ir nusilpes organizmas

Yra nuomoniu, kad tokius vaistus kaip Mycomax ir pan. negalima vartoti dazniau nei 2 tabletes per metus.
Man nuo kiekviena menesi besikartojancios pienliges labai padejo gelis Multi-gyn smile.gif Puse metu neturejau jokiu problemu.

Tiesa dabar mane uzpuole maksties uzdegimas... doh.gif verysad.gif nenoriu i poliklinika - bijau gripu uzsikresti.

Norejau Jusu pasiteirauti, ar MACMIROR zvakutes receptines?
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2009 12 07, 09:57)
Yra nuomoniu, kad tokius vaistus kaip Mycomax ir pan. negalima vartoti dazniau nei 2 tabletes per metus.
Man nuo kiekviena menesi besikartojancios pienliges labai padejo gelis Multi-gyn smile.gif Puse metu neturejau jokiu problemu.

Tiesa dabar mane uzpuole maksties uzdegimas...  doh.gif  verysad.gif  nenoriu i poliklinika - bijau gripu uzsikresti.

macmiror zvakutes yra receptines.
as norejau paklausti del to gelio multi-gyn,o tu su juo kasdien tepdavaisi ar tik kai pajausdavai kad ta zaraza nori prisikabyti,mat pati kovoju su sia zaraza taip pat kas menesi ir jau trys metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2009 12 07, 11:57)

Tiesa dabar mane uzpuole maksties uzdegimas...  doh.gif  verysad.gif  nenoriu i poliklinika - bijau gripu uzsikresti.

man pavyksta macmiror pirkti be recepto, bet as irgi noriu jusu paklausti, ar jums tas multi gyn negrauzia, nu negaliu as jo naudoti, man jis grauzia?o del macmiror bandykite laime, parduoda ir be recepto
Atsakyti
jau nebezinau su tom zvakuetm,tiek prisiskaiciau ivairiausiu pavadinumu doh.gif o kas isbande sitas MACMIROR,ar padejo kazkiek?ar is tos pacios parapijos kaip ir visos?kokia mazdaug kaina?
Atsakyti
kaip gerai kad pasiskaiciau, galvojau as viena tokia.
mano nuomone Macmiror, tai is tos pacios parapijos, viena karta padejo labai gerai, kita karta nelabai. gal geriau Lomexin 600, viena ovule, viena karta idedama, maziau vargo, ir poveikis kaip man tas pats.
as bandysiu stiprinti imuniteta
pas gydytoja irgi bijau eiti del gripu, ka tik atgulejau dvi savaites
o daugiau apie ta geli galit papasakoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliausele: 07 gruodžio 2009 - 10:45