[quote=nemari,2010 03 06, 13:46]
Sveikos.Uzkankino ir mane jau ta pienlige[/quote]nemanau,kad pades
[quote=simbail,2010 03 06, 21:49]
Beje vyro kažkodėl negydo

Galvoju gal reikėtų man pačiai kažką nupirkti jam, nors jis simptomų nejaučia jokių
[/quote]
privalo skirt tepala
[quote=Ragana_ir_lietus,2010 03 07, 20:36]
Maniske tai irgi nesiulo vaikinui nieko,bet turbut todel,kad nereikia
[/quote]
?
[quote=Ragana_ir_lietus,2010 03 08, 19:19]
Tiesa: Candida grybelis, sukeliantis pienligę, yra kiekvienos sveikos moters makšties mikrofloroje. Taigi jei lytinio kontakto metu partneriai "pasidalins" nedideliu kiekiu grybelio bakterijų, nieko blogo nenutiks. Tam, kad išsivystytų susirgimas,
tokio kieko tikrai nepakanka.
[/quote]
pakanka.mes nezinom partnerio imunines sistemos stiprumo,kaip jo organizmas-gleivine priima bakterija?
juk yra atveju,kad ir venerine liga galima neuzsikrest.todel nekalbekit nesamoniu
[quote=darbsti,2010 03 10, 19:02]
As jau puse metu esu atsikraciusi sitos zarazos. O padejo vienas vienintelis vaistas muilo ir visokiu kitu prausikliu nenaudojimas maksties plovimui. [/quote]o jus maksti plaunat???????????????
mess prausiam isorinius lytinius organus.tik juos.gink dieve gyliau nelendam.plaudamos maksti,isplaunat gerasias bakterija,tai blogom tik ir veistis
[quote=cinamone,2010 03 10, 23:05]
Mamytes, o kaip reikia elgtis, jei noriu leliaus, bet pienlige nuolatine mano palydove? Vaistai nepadeda. Ar tureciau laukti n metu, kad ji praeitu, ar nekreipt i ja demesio?
[/quote]
90proc nesciu serga
[quote=Ragana_ir_lietus,2010 03 17, 09:19]
ar kuri nors geria KT?
[/quote]
ne
[quote=taram-param,2010 03 18, 13:46]
(savaime), bet kartais pasirodo tokios kaip drebučiai išskyros ir kvapas nemalonus. Galvoju gal vis dėlto verta kokiu žvakučiu panaudot.[/quote]
o tu nueik pas gydytoja.jei kvapas,tai jau ne grybelis
[quote=L'ora,2010 03 18, 19:20]
Sveikos
Na, as irgi su savo pastebejimais....Nezinau, ar tai tikrai padejo, bet, pradejus gerti medatku arbata, traukiasi tas pieno grybas nuo manes.
[/quote]
puiku
[quote=chemistry,2010 03 19, 23:26]
Merginos, aš šitoj srity nieko nenusimanau. Prieš kelis metus įtariau, kad turiu pienligę, padėjo apsiprausimai medetkų nuoviru. Dabar po antibiotikų gėrimo man atrodo, kad vėl atsinaujino. Na bent jau pagal aprašymą požymiai tai tokie. Ir šį kartą nuoviras jau nebepadeda. Nežinau ar eiti pas ginekologą ar dar bandyti kokius nereceptinius vaistus?

O ginekologai tepinėlį padaro, taip?
[/quote]
po antibiotiku,nusilpus organizmui,man visad atsinaujina.as naudoju priesgrybelines zvakutes,jei jau vartoju antibiotikus,nes kitaip neisvengciau
[quote=rollick,2010 03 25, 17:01]
man padejo klotrimazolis uz 6Lt

. jau po kelu patepimu padejo
[/quote]
gal tau ne grybelis buvo?netinkamas trikotaazas,iklotai,ir sukelia alergija,niezuli,kuri daznai painioja su pienlige
[quote=dinarcikas,2010 04 27, 20:45]
sveikutes, pries keleta dienu apsireiske pienlige.suskubau ieskot informacijos ir netiketai atsiduriau cia. pasiskaiciau ir

NEGI TIKRAI NERA 100% VAISTU??????????? nusipirkau lomexin 200 mg, bet kaip matau jos nedaugeliui padeda...
[/quote]