Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

QUOTE(taskelis95 @ 2010 04 28, 21:19)
Kažkada jau rašiau šitoje temoje kaip aš kovojau su šia liga. Kažkur apie 6metus vargau, išsigydydavau už poros mėnesių aš ir vėl keliauju pas gine, jinai jau sakydavo,kad čia kažkas nebenormalu, net nuo vėžio siuntė tirtis. O paskui kažkaip pastebėjau,kad jei ilgesnį tarpą pavalgydavau jogurtų, mano savijauta pagerėdavo, tada pradėjau sąžiningai kiekvieną dieną valgyti jogurtą ir mano apsilankymai baigėsi. Taip kokius 5 metus, o dabar tikrai ne kiekvieną dieną, bet neatsisakau kefyriuko, jogurto laiks nuo laiko pasmaguriauti, ir mano savijauta nuostabi  4u.gif

Kaip dziugu kad po ilgu kankiniu zmogus pagaliau atsikrate sios nesamones! 4u.gif O as siandien buvau tyrimo rezultatu, kaip ir maniau - pienlige. Israse fluconazol tabletes (man 3 vnt. ir MB 1 vnt.) ir zvakutes clotrimazolum, beveik 80 Lt... blink.gif Siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 04 29, 16:58)
Kaip dziugu kad po ilgu kankiniu zmogus pagaliau atsikrate sios nesamones! 4u.gif O as siandien buvau tyrimo rezultatu, kaip ir maniau - pienlige. Israse fluconazol tabletes (man 3 vnt. ir MB 1 vnt.) ir zvakutes clotrimazolum, beveik 80 Lt... blink.gif Siaubas doh.gif

Clotrimazolum zvakutes yra ziauriai brangios o veikia lygiai taip pat kaip tepaliukas !! mirksiukas.gif savo kailiu ismeginau!!! tongue.gif o tepaliuko kaina nesiekia 10 lt!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitukasJ @ 2010 04 29, 17:11)
Clotrimazolum zvakutes yra ziauriai brangios o veikia lygiai taip pat kaip tepaliukas !!  mirksiukas.gif savo kailiu ismeginau!!!  tongue.gif o tepaliuko kaina nesiekia 10 lt!!! doh.gif

O tai kaip su tepalu, tept viduj? biggrin.gif as pamenu dar vaikiskoj klinikoj man buvo gal 13 metu, israse clotrimazolum tepala, pritrinta buvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 29 balandžio 2010 - 16:28
Tai vat mergaites reiskiausi ir as sioje temoje. Atradau nauja gydymo buda na gal ne nauja, bet.... kuo daugiau smileysex.gif na bent jau man veikia... Dabar paskutini karta pienlige buvo pasireiskus pries mazdaug 2menesius. dar kaip manau man ji pasireiskia del nuolatinio tamponu naudojimo, tai snd uzsisakiau menstruacine taurele is lunette, nes ji nesausina gleivines, tai dabar lauksiu dienu smile.gif tai vat mano pastebejimai...
Papildyta:
P.S. lomexin ir as vartojau ir dabar dar dezute paruosta stovi, bet jau du menesius nereikejo tai dar ta taurele menstruacine pradesiu naudoti, tai turiu slapta vilti, kad gal nebebus...
Papildyta:
Ragana_ir_lietus as ir geriu KT ir tikrai nenoriu atsisakyti... bet as bent jau isvada padariau, kad man sita nelaime prasideda nuo tamponu.
Atsakyti
[quote=nemari,2010 03 06, 13:46]
Sveikos.Uzkankino ir mane jau ta pienlige[/quote]nemanau,kad pades

[quote=simbail,2010 03 06, 21:49]
Beje vyro kažkodėl negydo g.gif Galvoju gal reikėtų man pačiai kažką nupirkti jam, nors jis simptomų nejaučia jokių
[/quote]
privalo skirt tepala

[quote=Ragana_ir_lietus,2010 03 07, 20:36]
Maniske tai irgi nesiulo vaikinui nieko,bet turbut todel,kad nereikia
[/quote]
?

[quote=Ragana_ir_lietus,2010 03 08, 19:19]

Tiesa: Candida grybelis, sukeliantis pienligę, yra kiekvienos sveikos moters makšties mikrofloroje. Taigi jei lytinio kontakto metu partneriai "pasidalins" nedideliu kiekiu grybelio bakterijų, nieko blogo nenutiks. Tam, kad išsivystytų susirgimas, tokio kieko tikrai nepakanka.

[/quote]
pakanka.mes nezinom partnerio imunines sistemos stiprumo,kaip jo organizmas-gleivine priima bakterija?

juk yra atveju,kad ir venerine liga galima neuzsikrest.todel nekalbekit nesamoniu

[quote=darbsti,2010 03 10, 19:02]
As jau puse metu esu atsikraciusi sitos zarazos. O padejo vienas vienintelis vaistas muilo ir visokiu kitu prausikliu nenaudojimas maksties plovimui. [/quote]o jus maksti plaunat???????????????
mess prausiam isorinius lytinius organus.tik juos.gink dieve gyliau nelendam.plaudamos maksti,isplaunat gerasias bakterija,tai blogom tik ir veistis

[quote=cinamone,2010 03 10, 23:05]
Mamytes, o kaip reikia elgtis, jei noriu leliaus, bet pienlige nuolatine mano palydove? Vaistai nepadeda. Ar tureciau laukti n metu, kad ji praeitu, ar nekreipt i ja demesio?
[/quote]
90proc nesciu serga

[quote=Ragana_ir_lietus,2010 03 17, 09:19]
ar kuri nors geria KT? ax.gif
[/quote]
ne

[quote=taram-param,2010 03 18, 13:46]
(savaime), bet kartais pasirodo tokios kaip drebučiai išskyros ir kvapas nemalonus. Galvoju gal vis dėlto verta kokiu žvakučiu panaudot.[/quote]
o tu nueik pas gydytoja.jei kvapas,tai jau ne grybelis

[quote=L'ora,2010 03 18, 19:20]
Sveikos 4u.gif
Na, as irgi su savo pastebejimais....Nezinau, ar tai tikrai padejo, bet, pradejus gerti medatku arbata, traukiasi tas pieno grybas nuo manes.
[/quote]
puiku

[quote=chemistry,2010 03 19, 23:26]
Merginos, aš šitoj srity nieko nenusimanau. Prieš kelis metus įtariau, kad turiu pienligę, padėjo apsiprausimai medetkų nuoviru. Dabar po antibiotikų gėrimo man atrodo, kad vėl atsinaujino. Na bent jau pagal aprašymą požymiai tai tokie. Ir šį kartą nuoviras jau nebepadeda. Nežinau ar eiti pas ginekologą ar dar bandyti kokius nereceptinius vaistus? g.gif O ginekologai tepinėlį padaro, taip? g.gif
[/quote]
po antibiotiku,nusilpus organizmui,man visad atsinaujina.as naudoju priesgrybelines zvakutes,jei jau vartoju antibiotikus,nes kitaip neisvengciau

[quote=rollick,2010 03 25, 17:01]
man padejo klotrimazolis uz 6Lt thumbup.gif . jau po kelu patepimu padejo ax.gif
[/quote]
gal tau ne grybelis buvo?netinkamas trikotaazas,iklotai,ir sukelia alergija,niezuli,kuri daznai painioja su pienlige

[quote=dinarcikas,2010 04 27, 20:45]
sveikutes, pries keleta dienu apsireiske pienlige.suskubau ieskot informacijos ir netiketai atsiduriau cia. pasiskaiciau ir blink.gif verysad.gif NEGI TIKRAI NERA 100% VAISTU??????????? nusipirkau lomexin 200 mg, bet kaip matau jos nedaugeliui padeda... verysad.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 04 29, 17:28)
O tai kaip su tepalu, tept viduj? biggrin.gif as pamenu dar vaikiskoj klinikoj man buvo gal 13 metu, israse clotrimazolum tepala, pritrinta buvo doh.gif  biggrin.gif

Na kaip kaip..pirstuku biggrin.gif biggrin.gif gal taip giliai kaip zvakute nepasieksi, bet sakau - pati isbandziau, tai rezultatas toks pats kaip zvakuciu, tik kur kas pigesnis 4u.gif
Papildyta:

gal tau ne grybelis buvo?netinkamas trikotaazas,iklotai,ir sukelia alergija,niezuli,kuri daznai painioja su pienlige

Tikrai nepainioju alergijos su pienlige ir tikrai klotrimazolis yra labai neblogas tepaliukas. tiesa, po keliu kartu jis pradeda nebepadeti..toks vaizdas, kad ta prakeikta liga labai jau greit prisitaiko prie vienos rusies vaistu ir matyt "pamegsta" juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitukasJ @ 2010 04 30, 23:05)
Na kaip kaip..pirstuku  biggrin.gif  biggrin.gif  gal taip giliai kaip zvakute nepasieksi, bet sakau - pati isbandziau, tai rezultatas toks pats kaip zvakuciu, tik kur kas pigesnis  4u.gif
Papildyta:

Tikrai nepainioju alergijos su pienlige ir tikrai klotrimazolis yra labai neblogas tepaliukas. tiesa, po keliu kartu jis pradeda nebepadeti..toks vaizdas, kad ta prakeikta liga labai jau greit prisitaiko prie vienos rusies vaistu ir matyt "pamegsta" juos  doh.gif

bet neesu girdejusi,kad tepalu skirtu maksti tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(<"PuMa"> @ 2010 03 09, 10:12)
na as asmeniskai tokio dalyko nenaudojau ir negirdejau nieko apie ji  blush2.gif ,tai jei niekas neatsako reiskia taip pat nera bande  smile.gif

NIeko nepadeda tas GYnolact ... deja... Tiek,kad pigesnis nei kitos zvakutes mikrofloros gerai pusiausvyrai palaikyt ir tiek ... verysad.gif
Atsakyti
du patarimai: keiskit iklotus ir pabandykit i labai svaru alieju ilasinti 2 lasus arbatmedzio ar kiot geros kokybes antiseptinio eterinio aliejaus- tamponeliai nakciai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 04 30, 23:25)
bet neesu girdejusi,kad tepalu skirtu maksti tept g.gif

Tikrai tokiu yra ax.gif
Atsakyti
bet tikrai kalio permanganatas padeda clap.gif ta pienlige jau pas mane isisenejusi buvo, o po kokiu 3 praplpvimu kaip ranka nueme biggrin.gif beje,dar tokiam el. zurnale perskaiciau,kad pasedejimas kadagiu uogu nuovire padeda g.gif tai va as db tuo ir gydausi ir vago nebematau-visoms patariu ne chemija gydytis,o liaudies medicina ir paprastuciais vaistais pasikliauti biggrin.gif sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras straipsnis.. http://lmedicina.dnp...ai/grybelis.htm 4u.gif
Atsakyti