Beje, noriu parekomenduoti Bioclin firmos gaminamas Multi-gyn priemones (tabletės makšties plovimo skysčiui + aparatukas makšties plovimui, Actigel gelis, Liquigel liubrikantas, intymios higienos ploviklis). Visiškai natūralu - laktobacilos ir alavijo ekstraktas, atstato makšties mikrofloros balansą ir t.t. Radau netyčia, benaršydama Internete, nes gydytojai siūlydavo pačius brangiausius varijantus, tarsi mano piniginė bedugnė... Tiesa, liubrikanto dar nepėjau išbandyti (maniškis - už jūrų marių...

), bet skaičiau merginų, naudojančių šį liubrikantą, atsiliepimus, tai patenkintos..
[/quote]
Sveikos, na mano situacija gal kiek kitokia, mane nuolat kankina uzdegimai, nors infekciju jokiu neranda, gydytoja man jau nebeskiria jokiu vaistu, kol nejauciu kazko blogo, o stai pienlige per keturis nuolatinius tikrinimosi metus buvo nustatyta tik karta, po apsilankymo druskininku vandens parke, matyt chloruotas vanduo labai nepatiko, bet cia ne apie tai, o apie Multi gyn priemones. Nuolat naudoju lubrikanta, kad nedirginti maksties gleivines, ir pasibaigus iprastam comfort lubrinkantui, kurio, mano vargui, neberandu nei vienoj vaistinej, isigijau taip isgirta multi - gyn.Tik pasitepiau prasidejo toks grauzimas santykiu metu, na pamaniau nieko, paskui jau kita karta vos patepiau, ziaurus perstejimas ir deginimas, dabar jau sukele man jis pienlige . Nesitikrinau pas gydytoja, bet manau, kad diagnoze ir taip aiski, ir butent nuo Multi-gyn. Stai kartais visai atrodo nekaltos priemones, net ir bedos pridaro, o ir vaistu dar nenoriu naudot, bandysiu pastiprint organizma, panaudot probiotiku, gal susitvarkys