Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

QUOTE(mamacka23 @ 2010 04 19, 09:45)
i vandeni jo berti reikia tik kelis grudelius,nes jau nuo keliu grudeliu pamelinuoja vendenukas,as i toki nemaza bliuduka ant peilio galiuko pakabinu ir suberiu.o del pirkimo tai bijau pameluot,siaip turetu but vaistinese,as tai nepirkau,dar is senu laiku radau vaistineleje,bet manau ,kad tikrai turetu but pirkt dar,nes jisai vartojamas nuo visokiu uzdegimu smile.gif

nusipirkau siandien to kalio, bet iskilo klausymas smile.gif o kaip daznai galima juo apsiprausti? kasdien ar kokia savaite ir po to kai jau jauti kad prasideda? g.gif nes kiek zinau tai kalio permanganatas dziovina oda, o ten lupikes tikiu kad dar labaiu gali isdziovinti.
Atsakyti
As sergu kiekviena miela menesi pienlige....ilgiausiai nebudavo 3men kai isgerdavau antibus...poto pradejau vartoti pieno bakterijas...niekas nepadeda...ryt einu pas gine ziuresim ka sakys...nebegaliu jau verysad.gif
Atsakyti
Mielosios 4u.gif
Galiu pasidalinti su jumis vienu geru produktu...
čia apie ji galite paskaityti :
http://beautiful-lif...psules-moterims
Prieš kokius pora metu irgi vargau nuo pienliges ... beveik kas menesi turejau toki dziaugsmeli doh.gif
Teta pasiule si produkta ispirmo netikejau ,bet jau nezinojau ka ir daryti pasiskaiciau apie si produkta ir nusprendziau pabandyti ... beto jis yra is naturaliu produktu ,,,, ir ka? ,... man padejo tik viena kapsulyte iki pats siol pienlige nebuvo apsilankiusi ... siulau ir jums visoms isbandyti si produkta ... 4u.gif i sveikatele
jei turite kokiu klausimu man rasykite i AZ mirksiukas.gif
visoms atsakysiu
Atsakyti

Beje, noriu parekomenduoti Bioclin firmos gaminamas Multi-gyn priemones (tabletės makšties plovimo skysčiui + aparatukas makšties plovimui, Actigel gelis, Liquigel liubrikantas, intymios higienos ploviklis). Visiškai natūralu - laktobacilos ir alavijo ekstraktas, atstato makšties mikrofloros balansą ir t.t. Radau netyčia, benaršydama Internete, nes gydytojai siūlydavo pačius brangiausius varijantus, tarsi mano piniginė bedugnė... Tiesa, liubrikanto dar nepėjau išbandyti (maniškis - už jūrų marių... blush2.gif ), bet skaičiau merginų, naudojančių šį liubrikantą, atsiliepimus, tai patenkintos..
[/quote]
Sveikos, na mano situacija gal kiek kitokia, mane nuolat kankina uzdegimai, nors infekciju jokiu neranda, gydytoja man jau nebeskiria jokiu vaistu, kol nejauciu kazko blogo, o stai pienlige per keturis nuolatinius tikrinimosi metus buvo nustatyta tik karta, po apsilankymo druskininku vandens parke, matyt chloruotas vanduo labai nepatiko, bet cia ne apie tai, o apie Multi gyn priemones. Nuolat naudoju lubrikanta, kad nedirginti maksties gleivines, ir pasibaigus iprastam comfort lubrinkantui, kurio, mano vargui, neberandu nei vienoj vaistinej, isigijau taip isgirta multi - gyn.Tik pasitepiau prasidejo toks grauzimas santykiu metu, na pamaniau nieko, paskui jau kita karta vos patepiau, ziaurus perstejimas ir deginimas, dabar jau sukele man jis pienlige . Nesitikrinau pas gydytoja, bet manau, kad diagnoze ir taip aiski, ir butent nuo Multi-gyn. Stai kartais visai atrodo nekaltos priemones, net ir bedos pridaro, o ir vaistu dar nenoriu naudot, bandysiu pastiprint organizma, panaudot probiotiku, gal susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2010 04 28, 21:19)
Kažkada jau rašiau šitoje temoje kaip aš kovojau su šia liga. Kažkur apie 6metus vargau, išsigydydavau už poros mėnesių aš ir vėl keliauju pas gine, jinai jau sakydavo,kad čia kažkas nebenormalu, net nuo vėžio siuntė tirtis. O paskui kažkaip pastebėjau,kad jei ilgesnį tarpą pavalgydavau jogurtų, mano savijauta pagerėdavo, tada pradėjau sąžiningai kiekvieną dieną valgyti jogurtą ir mano apsilankymai baigėsi. Taip kokius 5 metus, o dabar tikrai ne kiekvieną dieną, bet neatsisakau kefyriuko, jogurto laiks nuo laiko pasmaguriauti, ir mano savijauta nuostabi  4u.gif

thumbup.gif pritariu, pati karta ja turejau, buvo skirtos zvakutes, naudojant tas 6 dienas, tikrai viskas rimo, jau buvau laiminga, jas pabaigus buvo israsyta viena kapsule, zodziu isgeriau, nebenaudojan jau zvakuciu, ir pagerejimo jokio, vel is naujo, nu pamaniau juk nenaudosiu vel is naujo, emiau daug jogurto valgyt, kefyro, apsiplaut su ramunelem, ir po kokios savaitels praejo, ilgam zaraza nepasirode, kol nepanaudojau Multi gyn lubrikanto, tai kankinuos dabar doh.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Reikia jūsų nuomonės mirksiukas.gif Pasišlapinus pajutau nemalonų (žuvies) kvapą išskyrose. Išskyros skaidrios, gausios (jos pas mane visada gausios), vandeningos. Esu turėjus pienligių, bet per jas man niežėdavo arba bent jau jausdavau nemalonų maudimą. O dabar NIEKO unsure.gif
Vat ir pasimečiau- čia pienligė ar ne g.gif Ir kokių dar būna uždegimų su smirdukais g.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 gegužės 2010 - 10:20
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 27, 11:20)
Sveikutės  mirksiukas.gif

Reikia jūsų nuomonės  mirksiukas.gif Pasišlapinus pajutau nemalonų (žuvies) kvapą išskyrose. Išskyros skaidrios, gausios (jos pas mane visada gausios), vandeningos. Esu turėjus pienligių, bet per jas man niežėdavo arba bent jau jausdavau nemalonų maudimą. O dabar NIEKO  unsure.gif
Vat ir pasimečiau- čia pienligė ar ne  g.gif Ir kokių dar būna uždegimų su smirdukais  g.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Jei yra zuvies kvapas - tai panasu i bakterine vaginoze g.gif Bet zinoma geriau pasirodyt gydytojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 05 28, 14:39)
Jei yra zuvies kvapas - tai panasu i bakterine vaginoze  g.gif Bet zinoma geriau pasirodyt gydytojai   4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif Jau išsiaiškinau rolleyes.gif Tikrai bakterinė vaginozė mirksiukas.gif Jau geriu vaistukus ir gydausi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 gegužės 2010 - 14:09
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 28, 15:09)
Ačiū  mirksiukas.gif Jau išsiaiškinau  rolleyes.gif Tikrai bakterinė vaginozė  mirksiukas.gif Jau geriu vaistukus ir gydausi  rolleyes.gif

Niu tal linkiu kuo greiciau pasveikt ir daugiau nesirgt! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 04 29, 15:58)
Kaip dziugu kad po ilgu kankiniu zmogus pagaliau atsikrate sios nesamones! 4u.gif O as siandien buvau tyrimo rezultatu, kaip ir maniau - pienlige. Israse fluconazol tabletes (man 3 vnt. ir MB 1 vnt.) ir zvakutes clotrimazolum, beveik 80 Lt... blink.gif Siaubas doh.gif

blink.gif
nekompensavo nei vieno vaisto?
Atsakyti
Man irgi niekada nieko nekompensuoja.... o turetu? kokiu atveju? unsure.gif
visada sumoku kruva pinigu....
Atsakyti
QUOTE(beibikas @ 2010 05 31, 17:16)
blink.gif
nekompensavo nei vieno vaisto?

Ne, nei vieno schmoll.gif O kam nors kompensavo? g.gif
Atsakyti