Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

sveikutes, norejau pasiteirauti, gal kuri esate susidurusi su pienlige? Jau visa savaite bega baltos tirstos isskyros, truputi kelis lasiukus pakraujuoja, nors turejau susirgti tuo laiku, bet nesusirgau. ar tai galetu buti si liga? siaip man menesines labai gausios , taciau dabar ju nebuvo, taip pat labai stiprus paberimas ir niezulys, geriau patarkite i AZ. nezinau ka daryti schmoll.gif
Atsakyti
nueik i vaistine ir nusipirkt tam reikalui skirto kremo. be antigrybelinio kremo vargu ar issigydysi pati.
Atsakyti
Sitas brudas mane kankina jau 3men,. vis kartojasi kas dvi savaites daug ka isnaudujau ir jusu patarimais naudojausi dabar isbandysiu sita kapsules moterims
ar yra isbandziusiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriuxa: 25 kovo 2010 - 09:30
Buvau šiandien pas gydytoją, nebeiškenčiau.. verysad.gif tai paėmė tepinėlį. Sakė, iš pirmo žvilgsnio infekcija, nes kankina bjaaaaurus ir pastovus nemalonus kvapas, paraude ir suirzę ten viskas unsure.gif Tai iki tepinėlio atsakymo išrašė Supplin tabletes.
Atsakyti
man padejo klotrimazolis uz 6Lt thumbup.gif . jau po kelu patepimu padejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2010 03 25, 17:01)
man padejo klotrimazolis uz 6Lt  thumbup.gif . jau po kelu patepimu padejo ax.gif

O jūs tepėt ten viduj? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal patarsite kokiu zvakuciu - su pienlige problemu neturiu (tfu, tfu, tfu, kad neprisisnekeciau doh.gif ), bet pries kelias dienas pastebejau nelabai melonu niezuli lytiniu organu srityje, sakau gal kakia prausimosi priemone netinkama panaudojau ar kelnaites sintetines uzsidejau g.gif Kokias zvakutes galima butu profilaktiskai panaudoti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 18:12)
O jūs tepėt ten viduj? unsure.gif

taip taip , ten blush2.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi kovojant su pienlige. smile.gif Ji - priešas atkaklus, bet įveikti galima. Daug kalbėjau su gydytoja ir priėjom prie išvados, kad pigiausias būdas jos išvengti, yra reguliariai naudotis pvz ecovag žvakutėmis. Kai makšties pusiausvyra sutrinka, ima daugėti tų blogiečių ir tikslas yras didinti gerųjų bakterijų kiekį. Gerietės ima ir susidoroja su priešėmis.
Dar man gydytoja patarė susigyventi su šia liga, nes ji lydės visą gyvenimą. Ją galima tik prislopinti. O vos sušalusi, ar kitaip nusilpninusi savo imunitetą, galiu vėl būti "užpulta". Nelabai smagu tai žinoti, bet reikia nenuleisti rankų.
Kai jau labai užpuola pienligė, man labai padeda arbatmedžio aliejus. Būtent iš supermamų ir sužinojau apie jį.
Va. Sėkmės gydantis.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 01, 20:39)
Merginos, gal patarsite kokiu zvakuciu - su pienlige problemu neturiu (tfu, tfu, tfu, kad neprisisnekeciau  doh.gif ), bet pries kelias dienas pastebejau nelabai melonu niezuli lytiniu organu srityje, sakau gal kakia prausimosi priemone netinkama panaudojau ar kelnaites sintetines uzsidejau  g.gif  Kokias zvakutes galima butu profilaktiskai panaudoti ?  ax.gif

Gynolact pabandykit, jos nereceptines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 04 15, 19:34)
Gynolact pabandykit, jos nereceptines  4u.gif

Jau viskas tvarkoje, Ecocillin naudojau, jau po pirmos zvakutes pagerejo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif
iki siol nezmoniskai ilgai turejau sita bjaurybe,buvau kaip bandomasis triusis ir turbut visus vaistus,zvakutes,voneles,tepaliukus isvardintus per visus puslapius isbandziau,netelpa i galvele kiek pinigu visa tai kainavo doh.gif bet kazkur uzmaciau,kad reikia apsiprasut su kalio permaganato tirpalu....ir ka jus galvojat,ogi padejo po pirmo karto,reguliariai apsiprausiu ir nei jokio kvapelio nei jokiu niezejimu ir pns,tik dar truputi isskyru yra,bet kai tike iskentejau,tai jau nebejaudina visikai.dabar kaip kitas zmogus jauciuos thumbup.gif
Atsakyti