Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

O man ginius pasiūlė išbandyti Ginofit gelį rolleyes.gif Sakiau, reiks šį ciklą pamėginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejau ir as sita "dziaugsma", kai KT geriau. Paskui viskas baigesi, o dabar vel atsirado doh.gif Siaip lengva forma ganetinai, nera taip, kad sienom lipciau, nera niezejimo baisaus, tik isskyros. Bandysiu gal su tuo kalio permanganatu apsiplaut, bet jus man pasakykit neismanelei, juo tik is isores apsiplauti reikia ar ir viduje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 07, 08:37)
O man ginius pasiūlė išbandyti Ginofit gelį  rolleyes.gif Sakiau, reiks šį ciklą pamėginti  mirksiukas.gif

Gynofit gelis geras, kad skystu pavidalu, nesimakaluoja košė iš kapsulės biggrin.gif Tik labai brangus, bjaurybė unsure.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau pakartoti Tanites klausima: tie tirpalai ivairus (sodos, cesnako ir kiti) kaip naudojami? Kaip jais apsiplauti, tik isore ar reikia labiau gilintis? 4u.gif g.gif
Atsakyti
Reikėtų ten mažiau landžioti g.gif Arba po plovimo panaudoti pieno rūgšties kapsulę, nes išplausi ir reikalingas bakterijas.
Nuo niežėjimo labai padeda sodos tirpalas, tik išorei.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Help, jau porą dienu kaip jaučiu lyt.organų diskomfortą. Peršti, niežti, viskas pabrinkę, padaugėjo išskyrų. Ar tai pienligė? Pas ginę geriausiu atveju galėčiau nuvykti tik kitą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2010 07 22, 00:43)
Sveikos merginos 4u.gif  Help, jau porą dienu kaip jaučiu lyt.organų diskomfortą. Peršti, niežti, viskas pabrinkę, padaugėjo išskyrų. Ar tai pienligė? Pas ginę geriausiu atveju galėčiau nuvykti tik kitą savaitę.

Nesinori čia reklamos blush2.gif , bet pabandyk Gynofit nusipirkti. Kaina nemaža, bet jie be recepto mirksiukas.gif
Pati praeitą savaitę sunaudojau visą kursą ir SUPER thumbup.gif thumbup.gif Man būdavo po santykių sausas tempimas, niežulys. O po to gelio- JOKIO diskomforto thumbup.gif
Atsakyti
O kurį naudojai, pieno rūgšties ar drėkinamąjį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 22, 09:50)
O kurį naudojai, pieno rūgšties ar drėkinamąjį?  ax.gif

Aš naudojau drėkinamąjį, bet Selma atveju turbūt imčiau pieno. O ir pati kitą ciklą žadu pirkti pieno rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 liepos 2010 - 10:03
Pienas nebepadeda schmoll.gif Teks pereiti prie šnapso g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 22, 11:04)
Pienas nebepadeda  schmoll.gif Teks pereiti prie šnapso  g.gif
biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
O tu bandei tą pieną??? Kaip pokyčiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 22, 08:43)
Nesinori čia reklamos blush2.gif , bet pabandyk Gynofit nusipirkti. Kaina nemaža, bet jie be recepto  mirksiukas.gif
Pati praeitą savaitę sunaudojau visą kursą ir SUPER thumbup.gif  thumbup.gif Man būdavo po santykių sausas tempimas, niežulys. O po to gelio- JOKIO diskomforto  thumbup.gif

O kursas - visa pakuotė? blush2.gif Pirmą kartą gyvenime toks dalykas doh.gif O santykių pas mane jau metai kaip nėra, net nežinau prie ko čia visa tai rišti g.gif Nei antibiotikų nevartoju, nei ką..
Atsakyti