Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

QUOTE(*Selma* @ 2010 07 22, 22:11)
O kursas - visa pakuotė? blush2.gif  Pirmą kartą gyvenime toks dalykas doh.gif  O santykių pas mane jau metai kaip nėra, net nežinau prie ko čia visa tai rišti g.gif  Nei antibiotikų nevartoju, nei ką..

Ta pakuotė tai 6 vnt. Ryte susišvirkšti ir vsio- TIKRAI neišbėga, nors aš dėl atsargumo įklotėlį įsidėdavau mirksiukas.gif
Tai gali būti dėl šiaip imuniteto nusilpimo, nuo nervukų, nuo sintetinių kelnaičių, nuo per didelės higienos doh.gif ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 23, 08:25)
Ta pakuotė tai 6 vnt. Ryte susišvirkšti ir vsio- TIKRAI neišbėga, nors aš dėl atsargumo įklotėlį įsidėdavau  mirksiukas.gif
Tai gali būti dėl šiaip imuniteto nusilpimo, nuo nervukų, nuo sintetinių kelnaičių, nuo per didelės higienos  doh.gif  ir pan. ax.gif

ir dar labai dažnas variantas- nuo įklotų ir tamponų.
Atsakyti
QUOTE(gabi_L @ 2010 07 23, 08:54)
ir dar labai dažnas variantas- nuo įklotų ir tamponų.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 22, 11:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
O tu bandei tą pieną??? Kaip pokyčiai  g.gif

Aš per pusmetį suvartojau tris kursus antibiotikų. Du kartai buvo skirti ginės, iškart davė ir vaistų nuo pienligės profilaktiškai. O paskui peršalus tris savaites niekaip nepasveikau, gėriau vėl antibiotikus, ir matyt galutinai nutručijau visus gerus dalykus, nes nebepadėjo nei drėkinamasis, nei pieno... Padėjo plovimai juoda arbata su trupučiu arbatmedžio aliejaus, bet tik tam kartui.
Dabar ginė išrašė Gyno Pevaryl, 15 dienų, kol kas viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 23, 10:36)
Dabar ginė išrašė Gyno Pevaryl, 15 dienų, kol kas viskas OK.

Nu joooo- patirtį TURI doh.gif
Atsakyti
Praėjo man ta nesąmonė thumbup.gif Tai matyt čia buvo ne pienligė, o kokia alergija.. g.gif
Atsakyti
Jo sita problema ir pas mane atsiranda i isitaisiau nuo ikotu unsure.gif daug vaistu buvo vartota ir net abiem su vyru ir vis pasikartodavo ir net nebezinau kazkur skaiciau vieno gynekologo patarima kaip isgyditi gal pasirodis nesamone bet man tai padejo smile.gif bigsmile.gif ir pagijau be vaistu 5d. neplauti nelysti ten buvo jo toks patarimas ir rezultatas stulbinantis bet iskesti tai buvo beproto sunkiai apsiplauti tik pazastis ir kojas buvo nepakenciama.
Atsakyti
VOLVIKE na ir sprendimo būdas unsure.gif Bet jei padėjo thumbup.gif Čia maždaug organizmas pats turėtų kovoti su pienlige be jokio įsikišimo smile.gif
Atsakyti
Nu nežinau unsure.gif , man kažkaip toks patarimas prieštarauja bet kokiai logikai. Mano organizmas su pienlige net per mmm nesusidoroja. Po mmm iškart atsinaujina. Ir taip pasaka be galo. Blogiausia, kad aš alergiška flukonazoliui. Po kelerių metų pertraukos pabandžiau vėl tas tabletes ir vėl didžiausia alergija ir pienligė sėkmingai atsinaujino. Dabar pasidariau bakterijų tyrimus laukiu rezultatus, gal kažkokiu būdu vėl atsinaujino ar kokia nauja užsinešė, ar MB įveisė. Nebegaliu nieko nedaryti, nes jau jaučiuosi invalide.
Atsakyti
Man tai padejo 4u.gif va cia tai ir yra kad pats organizmas susitvarko jokio vandens jokio sarmo tik pazas tis ir kojas apsiplaudavau ir viskas unsure.gif zinoma vaiksciodavau labai nedrasei jauciausi purvina bet verta pakenteti o tikrai kiek vaistu buvo isbandyta ir rezultatai budavo kad ir vel po keliu menesiu taspats doh.gif o dabar metai ramybes jau thumbup.gif
Ten kai aiskino kazkaip bakterijas gerases isplauni o blogos palieka ir taip begalo nes netik vakare prausiesi bet ir ryte. O dabar be vandens 5d. ir viskas bedos baigtos.
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2010 05 19, 19:20)
Mielosios  4u.gif 
Galiu pasidalinti su jumis vienu geru produktu... 
čia apie ji galite paskaityti :
http://beautiful-lif...psules-moterims
Prieš kokius pora metu irgi vargau nuo pienliges ... beveik kas menesi turejau toki dziaugsmeli  doh.gif 
Teta pasiule si produkta ispirmo netikejau ,bet jau nezinojau ka ir daryti pasiskaiciau apie si produkta ir nusprendziau pabandyti ... beto jis yra is naturaliu produktu ,,,, ir ka? ,... man padejo tik viena kapsulyte iki pats siol pienlige nebuvo apsilankiusi ... siulau ir jums visoms isbandyti si produkta ... 4u.gif  i sveikatele 
jei turite kokiu klausimu man rasykite i AZ  mirksiukas.gif   
visoms atsakysiu

O tai kaip sita daikta nusipirkti? Neradau nieko tam internetinima puslapyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 07 26, 09:12)
O tai kaip sita daikta nusipirkti? Neradau nieko tam internetinima puslapyje  g.gif

Yra tema apie juos mirksiukas.gif
Atsakyti