Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

O dar norejau paklausti, skaiciau daug apie tuos sodos apiplovimus, ar po ju turi persteti? g.gif Man kazkaip siek tiek degina doh.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar , kad man yra buvę, kad atsirado alergija balintam kvapniam tualetiniam popieriui, po to dar vaistukų nuo pienligės naudojau. Viskas tik suaštrėjo, nes tada ne pienligė o alergija buvo, bet po to "gydymosi" tai pienligę keliems mėnesiams įsitaisiau. Tai dabar bijau net baltinto popieriaus, perku tokį rusvą, bet minkštą.

Dar noriu pasitikslinti dėl prasiplovimų ( arbatom, kalio permanganatu ir kt.)- geriausia apsiprausti tik iš išorės, o į vidų "dušą" nebent su tantum rosa daryt, nes ji turi gerųjų bakterijų arba po "dušo" panaudoti gerųjų bakterijų žvakutę.
Atsakyti
Sveikos as ir turiu ta bjaurybe pienlige, gydziausi 4men tiks suvartoju vaistu kelios dienos ir vel atsinaujina, pradejom gydytis abu su MB praejo ir kokius 3men ramu buvo, dabar vel man ji atsirado doh.gif nebegaliu jau naudojau tantum rosa, bet ji visikai man nepadeda siandien apsiprausiau su medetku arbata tai net palengvejo , bet nzn kuriam laikui, g.gif nejauciu nei perstejimo nieko. Siaip naudoju tuos gently day paketus ir iklotus jie man thumbup.gif dabar internete radau kazkoki geli kuris atstato ten viska mikroflora ir t.t. vadinasi GYNOFIT gal kas bandet? smile.gif siaip kai paskaiciau nuo ko ji padedda tai visus simtomus as jauciu, ji parduoda be recepto thumbup.gif tai nereikia lakstyt pas gine. Sakiau reikes pabandyt ji jei pades tai bus thumbup.gif kaip tycia man ji atsinaujino kai jau turiu eit pas gine kartoti citologini tyrima verysad.gif ir taip pergyvenu ir dar ta parazitka atsirado. unsure.gif niekada nesirgau , bet susirgau gale nestumo ir dabar turiu drauge verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2010 08 01, 12:29)
...Siaip naudoju tuos gently day paketus ir iklotus jie man  thumbup.gif  dabar internete radau kazkoki geli kuris atstato ten viska mikroflora ir t.t. vadinasi GYNOFIT gal kas bandet? smile.gif  siaip kai paskaiciau nuo ko ji padedda tai visus simtomus as jauciu, ji parduoda be recepto  thumbup.gif  tai nereikia lakstyt pas gine. Sakiau reikes pabandyt ji jei pades tai bus thumbup.gif  ....

O kur parduodami tie Gentle Day įklotai? Gaistinėj?
Gynofit pieno rūgšties gelis - manau, tas pats kas ir žvakutės ar kapsulės su pieno rūgšties bakterijom, tik malonesniu pavidalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2010 08 01, 12:29)
dabar internete radau kazkoki geli kuris atstato ten viska mikroflora ir t.t. vadinasi GYNOFIT gal kas bandet? smile.gif 

Aš bandžiau mirksiukas.gif Bet aš bandžiau paprastą tą gelį, ne pieno bakterijų rolleyes.gif
Man tai SUPER- po santykių geriau jaučiausi rolleyes.gif O ir tų bjaurybių nebuvo šį ciklą thumbup.gif Sakiau dabar reiks prieš O visada panaudoti ax.gif Tik kad kaina nelabai dėkinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 08 01, 23:49)
O kur parduodami tie Gentle Day įklotai? Gaistinėj?
Gynofit pieno rūgšties gelis - manau, tas pats kas ir žvakutės ar kapsulės su pieno rūgšties bakterijom, tik malonesniu pavidalu  rolleyes.gif

Taip vaistinej ju yra, bet nevisose jus kiek matau is vilniaus tai oze as pirkau pirma karta , o siaip pasiziurekit ju puslapyje surasyta kokiose vaistinese ju yra. Kas liecia sugerima tai tikrai thumbup.gif as su vienu pravaikstau visa diena, o sergu tikrai normaliai as jais tikrai patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 02, 08:28)
Aš bandžiau  mirksiukas.gif Bet aš bandžiau paprastą tą gelį, ne pieno bakterijų rolleyes.gif
Man tai SUPER- po santykių geriau jaučiausi rolleyes.gif O ir tų bjaurybių nebuvo šį ciklą  thumbup.gif Sakiau dabar reiks prieš O visada panaudoti ax.gif Tik kad kaina nelabai dėkinga  doh.gif

o kokia ta kaina? blush2.gif dabar tai vis apsiprausiu sodos tirpalu tai nelabai man padeda arba as ne taip darau doh.gif as isore apsiplaunu i vidu nelendu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2010 08 02, 15:44)
o kokia ta kaina? blush2.gif

Apie 45 lt doh.gif
Atsakyti
Vienoj Gynofit dėžutėj yra 6 aplikatoriai, bet taupūs lietuviai moka panaudoti vieną keliems kartams biggrin.gif tada ne taip ir brangiai gaunasi. Tik pradarytą gal geriau laikyti šaldytuve.
O kaip lubrikantas - super thumbup.gif
Atsakyti
gydytoja israse TANTUM ROSA granulio. ten jas reikia istirpinti pusei litro vandes ir apsipraust. tik nesuprantu ar su tuo puse litro per viena karta turiu sunaudot (apsiprausiant) ir ar giliai reikia prausti? blush2.gif
Atsakyti
reikia prausti giliai su specialiai pompike. Aš tantum rosa pakelį dalinu pusiau ir su per pus mažesniu kiekiu vandens maišau, tada pakelio užtenka dviems kartams.

Bandžiau domėtis angliškai paie gydymą pienligės, tai radau filmuką. Kas suprantat angliškai, verta pažiūrėti.
http://www.youtube.c...kp71J4WHtg&NR=1

Papildyta:
Čia dar viena nuoroda į filmuką, kuriamerodoma, kaip pasitikrinti, ar organizmas užterštas candida bakterija ir kiek stipriai. Dar nestudijavau tinklapio, kuris filmuke reklamuojams, bet įtariu, kad ten galiu rasti naudngos informacijos. Čia siūloma į pusę stiklinės vandens iš ryto nevalgius negėrus truputį nusispjauti ir stebėti savo seiles kas 15 minučių. Pagal seilių išsiskaidymą vandenyje, galima nuspresti apie bakterijos išvešėjimą orgnizme. Šitas tyrimukas namų sąlygomis turėtų atstoti vizitą pas daktarą tepinėlio paėmimui ir sutaupyti pinigėlių. Mano patirtis kol kas rodo, kad pas daktrą ėjimas yra tik pinigų švaistymas, bet kokiu atveju reikia ieškoti kažkokių alternatyvių gydymosi būdų, nes daktarų paskirtas gydymas laikinas. Štai nuoroda:
http://www.youtube.c...Rqa7KlqfA0&NR=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 rugpjūčio 2010 - 11:32
QUOTE(Glamour @ 2010 08 07, 12:43)
Čia dar viena nuoroda į filmuką, kuriamerodoma, kaip pasitikrinti, ar organizmas užterštas candida bakterija ir kiek stipriai. Dar nestudijavau tinklapio, kuris filmuke reklamuojams, bet įtariu, kad ten galiu rasti naudngos informacijos. Čia siūloma į pusę stiklinės vandens iš ryto nevalgius negėrus truputį nusispjauti ir stebėti savo seiles kas 15 minučių. Pagal seilių išsiskaidymą vandenyje, galima nuspresti apie bakterijos išvešėjimą orgnizme. Šitas tyrimukas namų sąlygomis turėtų atstoti vizitą pas daktarą tepinėlio paėmimui ir sutaupyti pinigėlių. Mano patirtis kol kas rodo, kad pas daktrą ėjimas yra tik pinigų švaistymas, bet kokiu atveju reikia ieškoti kažkokių alternatyvių gydymosi būdų, nes daktarų paskirtas gydymas laikinas. Štai nuoroda:
http://www.youtube.c...Rqa7KlqfA0&NR=1

kažkaip man įdomiai skamba, kad iš seilių galima nustatyti užterštumą g.gif
Atsakyti
Na nežinau, aš pagal išskyras sprendžiu. Pasiskaičiau, prisižiūrėjau ir atrodo dabar , kad nieko valgyt negalima, kad ją sunaikinti. Atrodo kova su vėjo malūnais. Dabar Dida nusipirkau.Bandysiu vėl gerti.
Atsakyti