QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 25, 22:50)
va, dar kai kas. Paskutini karta uzsiule taip daryti, pabaigus kursa po to sunaudoti visa kursu geruju bakteriju, ir siaip, kas savaite 1 zvakute geruju bakteriju isideti i maksti.
Va cia naujiena.. Pastebejau, kiek giniu, tiek nuomoniu, tai is kur tiesa zinoti? O kazin ne vertingiau zarnyna gerosiom bakterijom papildyti po gudumo kurso? juk viskas is ten pirmiausia, o ne makstyje susidaro...
QUOTE(Glamour @ 2010 08 29, 13:11)
Kristut, nu ne - valdausi, bent saldainiams ir alkoholiui griežtai ne, nes vis tiek niekaip negaliu atsisakyti rytinės kavos su cukrumi, į košę virdama kokią slyva įmetu džiovinta, tai dar obuoliuose šiek tiek cukraus, tiklsiau fruktozės yra. Vis tiek taom zarazom bakterijom neišeina suorganizuot idealios bado dietos. Mėsos irgi nepakeičiu į kitokią, vis dar valgau kiualieną, nes jos iš tėvų gaunu, o pirkti kitos mėsos finansai neleidžia. Dabar pagrinde ryžius, daržoves( pomidorai, cukinijos, morkos, šparaginės pupelės) valgau, dar kiaušinių ir košių. Na šiaip miltų irgi neišeina atsisakyti. Tai kokius bulvinius blynukus, tai iš cukinijos kepam. Aišku miltų ten nedaug reik, bet vis tiek blogai, nes keptas maistas. Sunku perislaužti prie kitokių mitybos įpročių, juolab, kad ir vyrą reik sočiai pamaitint ir dažnai reikia greitai, nes nėr kada gaminti.
Tai jau tikrai

O kitos belekada beleka ryja, nesioja, devi ir neturi panasiu bedu
