Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 25, 22:50)
va, dar kai kas.  Paskutini karta uzsiule taip daryti, pabaigus kursa po to sunaudoti visa kursu geruju bakteriju, ir siaip, kas savaite 1 zvakute geruju bakteriju isideti i maksti.

Va cia naujiena.. Pastebejau, kiek giniu, tiek nuomoniu, tai is kur tiesa zinoti? O kazin ne vertingiau zarnyna gerosiom bakterijom papildyti po gudumo kurso? juk viskas is ten pirmiausia, o ne makstyje susidaro...

QUOTE(Glamour @ 2010 08 29, 13:11)
Kristut, nu ne - valdausi, bent saldainiams ir alkoholiui griežtai ne, nes vis tiek niekaip negaliu atsisakyti rytinės kavos su cukrumi, į košę virdama kokią slyva įmetu džiovinta, tai dar obuoliuose šiek tiek cukraus, tiklsiau fruktozės yra. Vis tiek taom zarazom bakterijom neišeina suorganizuot idealios bado dietos. Mėsos irgi nepakeičiu į kitokią, vis dar valgau kiualieną, nes jos iš tėvų gaunu, o pirkti kitos mėsos finansai neleidžia. Dabar pagrinde ryžius, daržoves( pomidorai, cukinijos, morkos, šparaginės pupelės) valgau, dar kiaušinių ir košių. Na šiaip miltų irgi neišeina atsisakyti. Tai kokius bulvinius blynukus, tai iš cukinijos kepam. Aišku miltų ten nedaug reik, bet vis tiek blogai, nes keptas maistas. Sunku perislaužti prie kitokių mitybos įpročių, juolab, kad ir vyrą reik sočiai pamaitint ir dažnai reikia greitai, nes nėr kada gaminti.

Tai jau tikrai doh.gif Iseina, kad beveik nieko valgyt negalima..
O kitos belekada beleka ryja, nesioja, devi ir neturi panasiu bedu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, taip, del geruju bakteriju tai visai nuomones skirtingos giniu.
karta pas viena ir nustojau lankytis, nes ji vis sakydavo nuo grybo turim issigydyti,,,o gerosios bakterijos i maksti tai nieko per daug nepades..
o juk norisi tureti vilti kad kazkokia nauja priemone gali padeti..tai isejau pas kita gine, kuri gerasiais bakterijas rekomendavo naudoti:)

mano gines nuomone, per skrandi gerasias bakterijas naudote ne tas pat kas i maksti detis...........esant maksties problelom reik detis i maksti.

bet po kokiu antibiotiku kurso, zinoma reik per skrandi pavartot.....
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 30, 09:19)
Sveikos, taip, del geruju bakteriju tai visai nuomones skirtingos giniu.
karta pas viena ir nustojau lankytis, nes ji vis sakydavo nuo grybo turim issigydyti,,,o gerosios bakterijos i maksti tai  nieko per daug nepades..
o juk norisi tureti vilti kad kazkokia nauja priemone gali padeti..tai isejau pas kita gine, kuri gerasiais bakterijas rekomendavo naudoti:)
mano gines nuomone, per skrandi gerasias bakterijas naudote ne tas pat kas i maksti detis...........esant maksties problelom reik detis i maksti.
bet po kokiu antibiotiku kurso, zinoma reik per skrandi pavartot.....

O idomu kokia nuomone del pastojimo ir pienliges?
Juk nesciom ji buna, tai sakau gal nera baisiausia kliutis..
As kaip tik rytoj eisiu y vaistine, jau sunaudojau zvakutes ir galvoju kokiu bakteriju prasyti? siaip pinigeliu ne per daugiausia.. doh.gif
Atsakyti
As jau kaip tik bakteriju geruju (Gynolact) kursa po truputi baigineju.

Praitam puslapyje mano poste ir dar sekanciam poste isvardinta nemazai geruju bakteriju preparatu..kaineles tai jo,,tikrai ne is pigiuju.,,
uzsirasyk visus pavadinimus, eik per kelias vaistines ir klausinek,,kur pigiau bus, ten imk:)
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 30, 22:46)
As jau kaip tik bakteriju geruju (Gynolact) kursa po truputi baigineju.

Praitam puslapyje mano poste ir dar sekanciam poste isvardinta nemazai geruju bakteriju preparatu..kaineles tai jo,,tikrai ne is pigiuju.,,
uzsirasyk visus pavadinimus, eik per kelias vaistines ir klausinek,,kur pigiau bus, ten imk:)

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Aš vartojau gerąsias bakterijas katą į savaitę profilaktiškai ir nė velnio nepadėjo.
Atsakyti
ania........

baigineju savo kursa geruju bakteriju,,,po to i savaite karta imsiu naudot......ziuresim kaip seksis......
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 09 01, 09:31)
ania........

baigineju savo kursa geruju bakteriju,,,po to i savaite karta imsiu naudot......ziuresim kaip seksis......

Linkiu, kad padetu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mane irgi kankina ta zaraza, praeita sav buvau pas gine tepineliui is pirmos isvaizdos sako lyg normalios isskyros, nes pries einant pas gine as jau kokias pora sav gydziausi su tantum rosa, su sodos tirpalais, medetku arbatom, gynofit naudojau, nu zodziu lyg pasitrauke, ne, bet dabar vel jauciu as ta pienlige ir isskyros negrazios doh.gif kosmaras nesibaigentis, o ryt turiu eit pas gine ir jei tas tepinelis bus geras man turi daryt vezini tepineli, tai vel negales daryt doh.gif man cia pakartotini ji darys , nes pirmam rode pakitimus doh.gif verysad.gif meciau kontraceptikus, nes sake kol gersi tol bus ta pienlige ir man ta bakterine vaginoze pastoviai kartosi, na zodziu visko irgi turiu . vyras buvo pasitikrint tai rado uzdegima issigyde 6d kursa vel nuejo pasitikrint viskas jau gerai, ir pasimylejom su prezervatyvais ir iskart pajauciau niezuli ir t.t. doh.gif verysad.gif jau nervai nelaiko... naudoju paketus ir iklotus gently day su tais anijonais , tai kai pradejau naudot tris men ramu buvo , bet va dabar vel atakuoja ta zaraza
Atsakyti
Prisiskaičiau kurią dieną angliškai apie pienligę. Ten išvis košmarišką dietą siūlo. Praktiškai valgyti beveik vien tai , kas žalia siūlo. Gal kurią dieną prisėsiu, pabandysiu visą dietą išsiversti. Na bet man jau dabar aišku, kad aš jos neįstengsiu laikytis. Šiandien jau sukau galvą, ką valgyt. Kelias dienas Dida papildo negėriau, nes baigėsi. Kad jį ir toliau gersiu tai tikrai, bet jaučiu reik ir dar kažkokių priemonių, nes perštįjimas yra, pienligė tik aprimusi. O man kaip tyčia apetitas pakilęs, ir vis suku galvą , ką man valgyt galima. Dabar va obuolius graužiu. Vyras kelias dienas datulėm sugundė. Bet jose cukraus naturalaus daug doh.gif Užtat vidurius sutvarko gerai. Kažin kopūstų galima valgyt pienlige sergant. Šiandien skaniai jų prisilapnojau prie įdarytos paprikos rolleyes.gif
Atsakyti
Muahahaha lotuliukas.gif Atėjau pasidžiaugti (tikiuosi,kad ilgam) atsisveikinau su pienlige!!! thumbup.gif Dabar po mmm pabaigos jau daugiau nei savaitė praėjus ir pienligės dar nesimato thumbup.gif thumbup.gif Aišku bijau džiaugtis... unsure.gif
Atsakyti
Magnifique, gi šaunu, kad ateini pasidžiaugti . Norisi ir gerų emocijų ir žinučių perskaityti. Laikau kumščius už tave, kad nyktų nyktų ir pranyktų ta pienligė stebuklingai. 4u.gif
Atsakyti