Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

Pagooglinau ta papilda DIDA, kaip supratau, pries Candida jisai ..

O kaip atsiliepimai apie ji,,yra daugiau kas naudoja???
Atsakyti
Man prasidėjo baisinis šlapimo takų uždegimas doh.gif , tai dabar mintis šovė, kad gal kokia bacila buvo ne ten užsilikus. kaip tik perskaičiau, kad nuo pienligės ir pan. ligų gali tie pūslės uždegimai prasidėt. Nusipirkau Urinal, bet galvoju gal profilaktiškai reiktų ką nors ir nuo pienligės pavartot g.gif . Kažkada ginė buvo radus ar tai uždegimą kokį ar ką (taip tiksliai ir nepasakė), tai išrašė Macmiror žvakučių, bet čia taip suprantu receptinis vaistas. Galvoju gal visdėlto neišsigydžius iki galo buvau nors jokio perštėjimo ar niežulio nejaučiau, ir išskyros normalios buvo (na gal kartais tokios tirštokos). Dabar ne mieste gyvenu, tai iki ginės nusigauti kaip ir problema.
Magnifique o tu su Nystatin Actavis išsigydei? O čia geriami vaistukai? kaip supratau nereceptiniai? Kam konkrečiai jie skirti?

Jau pasiskaičiau, kad receptiniai mirksiukas.gif
Če aišku kiekviena ginekologė vis kitaip sakys, bet va pagooglinau, tai daug kur rašo, kad nėra būtina gydyti grybo, jeigu moteris nejaučia diskomforto:
Jeigu šie simptomai nėra ryškūs, nereikia per daug nerimauti. Net ir nėščiai moteriai atsiradus tokių išskyrų atliekamas tyrimas, tačiau net ir atradus grybelį nebūtina pulti gydyti, jeigu pacientė nejaučia per daug nepatogumų, – tikino O.Paškonienė.
tai taip suprantu, kad "galima gyventi" sergant ir viskas OK? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 06 rugsėjo 2010 - 12:53
del pienliges,jeigu ner visai simptomu, tai zinoma, kad gyventi galima:)

jei yra siokie tokie simptomai-gerai butu imtis paciu paprasciuasiu preimoniu---nutraukt sadumynu, bulku, alchogolio vartojima kuriam tais laikui, apsiprausti su soda, ar pasitepti su medetku aliejumi, arba labai nedideliu kiekiu arbatmedzio aliejumi....

jei savaite panaudojus tokias priemones negereja, o blogeja, reiktu kreiptis pas daktara,kad neprisidirbti dar blogesnes bukles.

Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 09 06, 12:51)
Pagooglinau ta papilda DIDA, kaip supratau, pries Candida jisai ..

O kaip atsiliepimai apie ji,,yra daugiau kas naudoja???

Dida yra bendrami žarnyno valymui, esu sugėrusi apie 150 tab, net nežinau ar kažką pajutau ax.gif
Atsakyti
Man tai labai akivaizdžiai pagerėjo, bet pienligė tik aprimo, aišku kažkiek dar dieta prisideda. Nu bet aš jos griežtai nesilaikau, nu neišeina doh.gif Bet kokiu atveju nereikia tikėtis stebuklų vien iš papildų, reikia kompleksinio gydymo.

Bet man Dida kažkaip dėl žarnyno ne ypač padeda, būna kad ir viduriai užkietėja ir neįtakoja Dida jų. Tai va ir nesigauna man dietos laikytis, nes valgau slyvas arba datules , kad viduriai palaisvėtų ir sriubų valgau. Matyt rimtai pas mane problema giliau ir žarnyno veiklą reik tvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 09 06, 13:43)
Man prasidėjo baisinis šlapimo takų uždegimas doh.gif , tai dabar mintis šovė, kad gal kokia bacila buvo ne ten užsilikus. kaip tik perskaičiau, kad nuo pienligės ir pan. ligų gali tie pūslės uždegimai prasidėt. Nusipirkau Urinal, bet galvoju gal profilaktiškai reiktų ką nors ir nuo pienligės pavartot g.gif . Kažkada ginė buvo radus ar tai uždegimą kokį ar ką (taip tiksliai ir nepasakė), tai išrašė Macmiror žvakučių, bet čia taip suprantu receptinis vaistas. Galvoju gal visdėlto neišsigydžius iki galo buvau nors jokio perštėjimo ar niežulio nejaučiau, ir išskyros normalios buvo (na gal kartais tokios tirštokos). Dabar ne mieste gyvenu, tai iki ginės nusigauti kaip ir problema.
Magnifique o tu su Nystatin Actavis išsigydei? O čia geriami vaistukai? kaip supratau nereceptiniai? Kam konkrečiai jie skirti?

Jau pasiskaičiau, kad receptiniai mirksiukas.gif
Če aišku kiekviena ginekologė vis kitaip sakys, bet va pagooglinau, tai daug kur rašo, kad nėra būtina gydyti grybo, jeigu moteris nejaučia diskomforto:
Jeigu šie simptomai nėra ryškūs, nereikia per daug nerimauti. Net ir nėščiai moteriai atsiradus tokių išskyrų atliekamas tyrimas, tačiau net ir atradus grybelį nebūtina pulti gydyti, jeigu pacientė nejaučia per daug nepatogumų, – tikino O.Paškonienė.
tai taip suprantu, kad "galima gyventi" sergant ir viskas OK? g.gif

Jie receptiniai,bet dar niekad nepirkau jų su receptu doh.gif Pasakau vaistininkei,kad kai kada atnešiu,kai gausiu,nes tipo negaliu išlaukt iki vizito.Jie konkrečiai yra geriami.Tai yra specialus antibiotikas grybeliams įveikti.Jis padėjo,tik jo reik visą kursą sugert.Tris kartus per dieną,po vieną tabletę.Sugert 3 dėžutes.Man tai vienintelis vaistas padėjęs.
O dėl gydymo-prieštaraučiau tam,kad nereik gydyt,kai jis neaktyvus labai.Pas mane negydant tiek išvęšėjo,kad dabar jau antri metai aš neatsikratau doh.gif unsure.gif Tikėjau,kad neesant smarkiam grybui,galiu nesigydyt ir jis praeis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 07 rugsėjo 2010 - 21:06
Tai as taip irgi manau, kad kai jau jauti diskomforta, kuri laika pavartoji liaudiska priemones,,o paskui jei nepadeda, gydai rimciau, kad iki rimtos stadijos neprieit...
Atsakyti
man nuo pienliges padejo tepaliukas clotrimazolium ir gerosios bakterijos erceflora duo.
Atsakyti
Na, prisiskaiciau cia visko... Susidariau sarasiuka preparatu ir bandysiu iveikti savo jegom sita bjaurasti ax.gif O kas liecia maista - tai net nezianu ka psakyti... visa gyvenima valgau vienodai, o saldumynu del manes gali ir nebuti. Kas liecia mityba, tiesiog visu ligu priezastys yra musu maitinimosi yprociuose. Sveikai valgyti, kainuoja LT, bet viska ymanoma pasiekti tiesiog suderinus produktus. rolleyes.gif Be to, viskam turi buti laikas ir saikas thumbup.gif
Atsakyti
Pabandykite zolines kapsules merims is BEAUTIFUL LIFE arba is FOHOW firmos-"princeses perlas". Kiek pazystamu bande , kurios turejo sia problema,tai daugumos atsiliepimai tikrai geri. Dziaugiasi atsikraciusios sios problemos.
Atsakyti
merginos, gal zinot lotyniska sios ligos pavadinima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2010 09 14, 18:16)
gal zinot lotyniska sios ligos pavadinima?

Candidiasis (candidosis, candidamycosis).
Atsakyti