Pagooglinau ta papilda DIDA, kaip supratau, pries Candida jisai ..
O kaip atsiliepimai apie ji,,yra daugiau kas naudoja???
Man prasidėjo baisinis šlapimo takų uždegimas
, tai dabar mintis šovė, kad gal kokia bacila buvo ne ten užsilikus. kaip tik perskaičiau, kad nuo pienligės ir pan. ligų gali tie pūslės uždegimai prasidėt. Nusipirkau Urinal, bet galvoju gal profilaktiškai reiktų ką nors ir nuo pienligės pavartot
. Kažkada ginė buvo radus ar tai uždegimą kokį ar ką (taip tiksliai ir nepasakė), tai išrašė Macmiror žvakučių, bet čia taip suprantu receptinis vaistas. Galvoju gal visdėlto neišsigydžius iki galo buvau nors jokio perštėjimo ar niežulio nejaučiau, ir išskyros normalios buvo (na gal kartais tokios tirštokos). Dabar ne mieste gyvenu, tai iki ginės nusigauti kaip ir problema.
Magnifique o tu su Nystatin Actavis išsigydei? O čia geriami vaistukai? kaip supratau nereceptiniai? Kam konkrečiai jie skirti?
Jau pasiskaičiau, kad receptiniai
Če aišku kiekviena ginekologė vis kitaip sakys, bet va pagooglinau, tai daug kur rašo, kad nėra būtina gydyti grybo, jeigu moteris nejaučia diskomforto:
Jeigu šie simptomai nėra ryškūs, nereikia per daug nerimauti. Net ir nėščiai moteriai atsiradus tokių išskyrų atliekamas tyrimas, tačiau net ir atradus grybelį nebūtina pulti gydyti, jeigu pacientė nejaučia per daug nepatogumų, tikino O.Paškonienė.
tai taip suprantu, kad "galima gyventi" sergant ir viskas OK?

Magnifique o tu su Nystatin Actavis išsigydei? O čia geriami vaistukai? kaip supratau nereceptiniai? Kam konkrečiai jie skirti?

Če aišku kiekviena ginekologė vis kitaip sakys, bet va pagooglinau, tai daug kur rašo, kad nėra būtina gydyti grybo, jeigu moteris nejaučia diskomforto:
Jeigu šie simptomai nėra ryškūs, nereikia per daug nerimauti. Net ir nėščiai moteriai atsiradus tokių išskyrų atliekamas tyrimas, tačiau net ir atradus grybelį nebūtina pulti gydyti, jeigu pacientė nejaučia per daug nepatogumų, tikino O.Paškonienė.

del pienliges,jeigu ner visai simptomu, tai zinoma, kad gyventi galima:)
jei yra siokie tokie simptomai-gerai butu imtis paciu paprasciuasiu preimoniu---nutraukt sadumynu, bulku, alchogolio vartojima kuriam tais laikui, apsiprausti su soda, ar pasitepti su medetku aliejumi, arba labai nedideliu kiekiu arbatmedzio aliejumi....
jei savaite panaudojus tokias priemones negereja, o blogeja, reiktu kreiptis pas daktara,kad neprisidirbti dar blogesnes bukles.
jei yra siokie tokie simptomai-gerai butu imtis paciu paprasciuasiu preimoniu---nutraukt sadumynu, bulku, alchogolio vartojima kuriam tais laikui, apsiprausti su soda, ar pasitepti su medetku aliejumi, arba labai nedideliu kiekiu arbatmedzio aliejumi....
jei savaite panaudojus tokias priemones negereja, o blogeja, reiktu kreiptis pas daktara,kad neprisidirbti dar blogesnes bukles.
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 09 06, 12:51)
Pagooglinau ta papilda DIDA, kaip supratau, pries Candida jisai ..
Dida yra bendrami žarnyno valymui, esu sugėrusi apie 150 tab, net nežinau ar kažką pajutau

Man tai labai akivaizdžiai pagerėjo, bet pienligė tik aprimo, aišku kažkiek dar dieta prisideda. Nu bet aš jos griežtai nesilaikau, nu neišeina
Bet kokiu atveju nereikia tikėtis stebuklų vien iš papildų, reikia kompleksinio gydymo.
Bet man Dida kažkaip dėl žarnyno ne ypač padeda, būna kad ir viduriai užkietėja ir neįtakoja Dida jų. Tai va ir nesigauna man dietos laikytis, nes valgau slyvas arba datules , kad viduriai palaisvėtų ir sriubų valgau. Matyt rimtai pas mane problema giliau ir žarnyno veiklą reik tvarkyt.

Bet man Dida kažkaip dėl žarnyno ne ypač padeda, būna kad ir viduriai užkietėja ir neįtakoja Dida jų. Tai va ir nesigauna man dietos laikytis, nes valgau slyvas arba datules , kad viduriai palaisvėtų ir sriubų valgau. Matyt rimtai pas mane problema giliau ir žarnyno veiklą reik tvarkyt.
QUOTE(taram-param @ 2010 09 06, 13:43)
Man prasidėjo baisinis šlapimo takų uždegimas
, tai dabar mintis šovė, kad gal kokia bacila buvo ne ten užsilikus. kaip tik perskaičiau, kad nuo pienligės ir pan. ligų gali tie pūslės uždegimai prasidėt. Nusipirkau Urinal, bet galvoju gal profilaktiškai reiktų ką nors ir nuo pienligės pavartot
. Kažkada ginė buvo radus ar tai uždegimą kokį ar ką (taip tiksliai ir nepasakė), tai išrašė Macmiror žvakučių, bet čia taip suprantu receptinis vaistas. Galvoju gal visdėlto neišsigydžius iki galo buvau nors jokio perštėjimo ar niežulio nejaučiau, ir išskyros normalios buvo (na gal kartais tokios tirštokos). Dabar ne mieste gyvenu, tai iki ginės nusigauti kaip ir problema.

Jie receptiniai,bet dar niekad nepirkau jų su receptu

O dėl gydymo-prieštaraučiau tam,kad nereik gydyt,kai jis neaktyvus labai.Pas mane negydant tiek išvęšėjo,kad dabar jau antri metai aš neatsikratau

Tai as taip irgi manau, kad kai jau jauti diskomforta, kuri laika pavartoji liaudiska priemones,,o paskui jei nepadeda, gydai rimciau, kad iki rimtos stadijos neprieit...
man nuo pienliges padejo tepaliukas clotrimazolium ir gerosios bakterijos erceflora duo.
Na, prisiskaiciau cia visko... Susidariau sarasiuka preparatu ir bandysiu iveikti savo jegom sita bjaurasti
O kas liecia maista - tai net nezianu ka psakyti... visa gyvenima valgau vienodai, o saldumynu del manes gali ir nebuti. Kas liecia mityba, tiesiog visu ligu priezastys yra musu maitinimosi yprociuose. Sveikai valgyti, kainuoja LT, bet viska ymanoma pasiekti tiesiog suderinus produktus.
Be to, viskam turi buti laikas ir saikas

merginos, gal zinot lotyniska sios ligos pavadinima?

QUOTE(sexyMama @ 2010 09 14, 18:16)
gal zinot lotyniska sios ligos pavadinima?
Candidiasis (candidosis, candidamycosis).