Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė (kandidomikozė)

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 20, 21:45)
hihihi.gif ale sugalvot dar taip  doh.gif
Įdomu ar padėjo  lotuliukas.gif Jei padeda-reik bandyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nezn kokias te gere, bet jeigu tokias kaip isivaizduoju, tai turejo but slykstu lotuliukas.gif
Nezn, pabaiga neaiski ar padejo ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir aš turiu šią "paguodą", kart nuo karto aplankančią doh.gif
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 19, 23:01)
Bandžiau ir gerųjų bakterijų ir pieno rūgšties tabletes gyno lact,bet matyt aš jom alergiška,nes oda dar labiau sutrūkinėjo ir viskas dar labiau išūmėjo  unsure.gif

Neseniai pradėjau sekti temą, tai nežinau ar apie tai buvote kalbėję, bet noriu pasidalinti kaip man sekėsi "stiprinti" mikroflorą doh.gif

Prisiskaičiau ir nusprendžiau profilaktiškai panaudoti Gynocaps pieno rūgšties kapsules. Pradėjus jas naudoti pradėjau jausti simptomus tarsi prasidedant pienligei, bet labai nepergyvenau, nes maniau jog taip veikia paprasčiausiai tos rūgštys. Kadangi visada sąžiningai geriu visokiausius vitaminus tai ir čia kasdieną jas sąžiningai dėjausi, nors simptomai aštrėjo, ko pasekoje situacija taip pablogėjo, jog maniau, kad išprotėsiu, sunku apatinius buvo užsidėti, žaizdelėmis viskas nuėjo.
Po penkių dienų naudojimo trenkiau jas į šalį ir pirkausi Polyginax, nors nežinojau ar ten pienligė buvo prasidėjusi ar tiesiog nuo tų bakterijų taip jaučiausi, bet paprasčiausiai tiesiog norėjau labai pasveikti doh.gif Šešių dienų kursas padėjo.
Sakykit ar yra dar naudojusių Gynocaps ir ar nėra buvę tokios reakcijos? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 21 rugpjūčio 2010 - 22:34
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 19, 21:30)
Aš tai jau nebežinau ką bedaryt  doh.gif  doh.gif  Man NUOLATINĖ pienligė.Negaliu stiprint imuniteto-sustiprės jis,paūmės kitos mano ligos  doh.gif  Tai ir gyvenu nuolatiniu Fluconazoliu  doh.gif  Geriu kas savaitę maždaug,kartais kas 3-5d. tai tik taip ir gyvenu.Kol geriu,viskas ok būna,tik nustoju-ir vėl istorija iš naujo.Eisiu darytis tyrimus žiūrėt ar išsisėjęs jis žarnyne,nes jaučiu kol žarnyne nenugalėsiu-nieko nebus,o tai dabar ir ten ir burnoj pienligė  doh.gif  doh.gif  tai jaučiu kokį rugsėjį,kaip pulsiu tą pienligę,tai tikiu,kad susidorosiu  cool.gif

as apie metus taip kankinausi....per puse metu pavyko pastiprinti organizma, dabar si beda islenda retai ir netgi nieko nedaranti aprimsta savaime simptomai. buvo tikrai labai isplitus, taip pat ir burnoje, kas man buvo didele naujiena, kad ir ten gali buti blink.gif o padejo visiskas saldumynu atsisakymas, kuo maziau miltiniu patiekalu, kefyro stikline kas vakara, jogurtas su selenomis (labai gerai zarnynui). greitu rezultatu tiketis neverta smile.gif bet turbut pienliges priezastys skirtingos, tad svarbu atrasti savaja ir tik tada galima sulaukti rezultatu.
Atsakyti
mielosios paanalizuokit mano anksčiau įdėtas nuorodas, pažiūrėkit filmukus anglų kalba, pasidarysit daug išvadų, ypač tos, kurias puola pienligė visame organizme. Čia turi būti sisteminis gydymas, ilgas, varginantis ir kantrybės reikalaujantis. Dieta viena esminių sąlygų. Aš tai nors ir žinau ką galima man valgyti, ko ne ,vis tiek niekaip negaliu griežtai laikytis tos dietos.
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 19, 15:33)
Sveikos..

Mane irgi pasikeisdamos kankina tai bakterine vaginoze tai pienlige (pastaraja siuo metu ir gydausi)..  doh.gif Plius planuojame leliu, tai labai baisu, kad per sitas zarazas nekimba jis mums..  blink.gif

Jau nebenaudoju higieniniu iklotu, kelnaites tik medvilne ir skalbiamos tik su ukiniu muilu, ka dar galiu padaryti nebeismanau.. Moraliskai jau nervai nebelaiko..
Gine tik tam kartui (10-ciai dienu) israso zvakutes ir/arba antibiotikus ir viskas.

Ka jus dar papildomai darot, kaip stiprinat imuniteta?
Pasidalinkim patirtim, gal kartu bus lengviau iveikti sita zaraza..  doh.gif

O vyras geria vaistus, tepa savo turta? Man gydytoja visada israso ir partneriui, pabrezia ka labai svarbu gydyti ir ji, nes pasikartos..

Bet pritariu nuomonei padeta dieta. Saldainiu is vaisiu nevalgymas blogoju periodu padeda greiciau pasveikt.

Man zvakutes tai pinigu ismetimas, jei nieko negeri. Po zvakuciu vistiek po 1-2 men pasikartos, o va po tablieciu po 6-8 men. iki 12 men. pasikartoja.

Man si zaraza islenda nuo streso, persalimo..bet gi negali isvengti tokiu situaciju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 08 22, 13:45)
O vyras geria vaistus, tepa savo turta? Man gydytoja visada israso ir partneriui, pabrezia ka labai svarbu gydyti ir ji, nes pasikartos..

Bet pritariu nuomonei padeta dieta. Saldainiu is vaisiu nevalgymas blogoju periodu padeda greiciau pasveikt.

Man zvakutes  tai pinigu ismetimas, jei nieko negeri. Po zvakuciu vistiek po 1-2 men pasikartos, o va po tablieciu po 6-8 men. iki 12 men. pasikartoja.

Man si zaraza islenda nuo streso, persalimo..bet gi negali isvengti tokiu situaciju verysad.gif

Kol kas negeria nieko, planuojam apsilankyma pas urologa wink.gif Tai iki to, jokiu santykiu. Issitirsim ar neuzsikretes nuo manes, o paskui ziuresim ka sakys gydytojas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau paklaust, tu, kuriom pienlige kartojasi dazniau ar pajutusios pirmuosius simptomus registruojates pas gine? ar pacios ieskot vaistuku be recepto ir gydotes?

jei taip, tai kaip zinoti, kad po savarankisko gydymo kurso jos nebelieka?
Man tai ypac aktualu, nes kaip minejau planuojame lele ir zinau, kad del pienliges jis gali nekibti.. g.gif Siaip as visada nueinu pas gyd. kai prasideda, bet kol sulaukiu vizito, praeina kokios 3 dienos. Pagalvojau, kad visada neprilakstysi.. sad.gif
Atsakyti
jei kiekvieną kartą eičiau, tai iš daktarų neišeičiau ir bankrutuočiau. Šiaip kiek daktarų pakeitusi esu, tiek visi jie nesureikšmina pernelyg tos ligos. Esu daug kartu tik pabloginusi situaciją. Mes irgi planuojame kūdikį ir ta pienligė ramybės neduoda. Dabar geriu Dida papildą, jau dėžutę baiginėju, jaučiuosi kiek geriau, bet daugiau niekaip negydau. Dar turiu malavit, reiks gal praplovimus padaryti. Na jei turėčiau pinigų, kreipčiausi vis dėl to į daktarę, o dabar tikiuosi bent organizma prasivalyti, juolab ir siokios tokios dietos laikytis bandau.

Dabar ant stalo saldainiu dėžutė. Kaip tyčia, kai jų negaliu valgyti, tai labai jų ir noriu. Vyras pasičepsėdamas valgo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 08 25, 20:25)
jei kiekvieną kartą eičiau, tai iš daktarų neišeičiau ir bankrutuočiau. Šiaip kiek daktarų pakeitusi esu, tiek visi jie nesureikšmina pernelyg tos ligos. Esu daug kartu tik pabloginusi situaciją. Mes irgi planuojame kūdikį ir ta pienligė ramybės neduoda. Dabar geriu Dida papildą, jau dėžutę baiginėju, jaučiuosi kiek geriau, bet daugiau niekaip negydau. Dar turiu malavit, reiks gal praplovimus padaryti. Na jei turėčiau pinigų, kreipčiausi vis dėl to į daktarę, o dabar tikiuosi bent organizma prasivalyti, juolab ir siokios tokios dietos laikytis bandau.

Dabar ant stalo saldainiu dėžutė. Kaip tyčia, kai jų negaliu valgyti, tai labai jų ir noriu. Vyras pasičepsėdamas valgo  doh.gif  verysad.gif

Tai va, butent.. Zvakutes jau virs 20lt kainuoja ir jeigu taip kiekviena karta.. doh.gif
Gal ir nesureikšmina, bet sergant pienlige keičiasi juk išskyros ir leliukas nekibs. Kaip sakoma, jei yra vienas virusas, kitas nekimba, net jei tai butu mazas zmogutis wub.gif
Kiti gydytojai ir ureaplazmos nesureikšmina, bet ji irgi trukdo pastoti... Žodžiu.. 4u.gif
Nu va, erzina tave doh.gif thumbup.gif
Kokia viena jei suvalgysi, gal nieko nebus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 25 rugpjūčio 2010 - 19:31
sveikos, su pienlige ilgai jau draugaujames:))dar neturejau santykiu, o jau niezulys imdavo:(
pries 4 metus geriau antibijotiku nemazai, tai po to gerus metus labai baisiai mane grybas kamavo. Pasivartai su vyru, iskart jauciamas tempimas, sausumas, ir vel uzpuldavo grybas........
dabar idomu--jau trecias kartas siais metais kai irgi pradzioj tempimas po santykiu, paskui niezulys,,,,,nei medetku aliejus, nei klotrimazol tepalas nepadeda, ejau pas gines--ir atsakymas - NE PIEnlige......pirma karta rado "koku", ale gal nuo isanges kazkaip galejo patekti i maksti. antru kartu rado siaip uzdegima, ir dabar vel nesenai-vel kazkoki uzdegima, bet ne gryba......................
nors pojuciai tai panasus, tik kad gal kvapas siek tiek kitoks....

Idomu kad prirase Polyginax, kitu kartu Klion D- gydo abu ir grybeli ir kitus uzdegimus.
va, dar kai kas. Paskutini karta uzsiule taip daryti, pabaigus kursa po to sunaudoti visa kursu geruju bakteriju, ir siaip, kas savaite 1 zvakute geruju bakteriju isideti i maksti.

Seniau buvo gine man tik siuliusi, po santykiu, jei iskart jauciu diskomforta isideti kokias 3 zvakeles kas nakt. ir po menesiniu kokia 1 isideti.

va, tai dabar man naujiena, kad po gydymo zvakutemis siulo kursa bakteriju geruju susideti.

Is bakteriju uzsiule Ecocillin. As seniau Ecovag dedavausi.

Bet kainas prasizondavau, ir Ecocillin nepirkau (kaina iki 36 lt, tik 6 vnt). Nusipirkau Gynolact - 29 lt.-8 vnt
Ecovag apie 37 lt -10 vnt, Vagisan apie 37 lt -7 vnt kainuoja.

Kaineles tai biski ziuriu kandziojasi.....

Dar kokiu varijantu yra?
O siaip tai vaistineje pasakius kad reik geruju bakteriju i maksti, siulo pacias brangiausias priemones, Ecovag, Ecocilin......

Gynolact tai parodo, tik kai vis klausineji ar ner pigiau ko nors. ar net pats sakai, kad dar kazkoks yra is G raides..................

Tiesa, dabr kursa vaistuku dejausi i maksti, tai 10 d istisai su iklotu vaisktau,,tai dar kurso nebaigiau, jau sioki toki niezuliuka pajutau apacioje..normaliai, ania,, vaistu kursas da nesibaige, o naujas niezuliuks prasideda

Dabar vel 8 d desiuosi geras bakerijas, vel reikes iklotus detis, nes isteka man diena....tai jau ir iklotukai geraja vieta gali vel uzerzinti.

Nusipirkau naujus Natracare, ale naturalus, medvilniiniai, no perfum ir tt..ziuresim kaip su jais eisis...

va, pasidalinau ............galesiu ramiau miegoti:)))))))))

Tiesa, o jums nebuna problemu su slapimo pusle?Pas mane neisgydytas slapimo pusles uzdegimas. Ir esu girdejusi, kad pas ka pienliges buna, tai gali bakterijos nueiti iki slapes ir toliau jau salpimo kanalais lipti link pusles,,taip kad vienas daktaras yra man sakes, pirma pienliges issigydykit, paskui ir su slapimo pusle maziau problemu bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 25 rugpjūčio 2010 - 21:52
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 25, 22:50)
Dar kokiu varijantu yra?
O siaip tai vaistineje pasakius kad reik geruju bakteriju i maksti, siulo pacias brangiausias priemones, Ecovag, Ecocilin......

Gynolact tai parodo, tik kai vis klausineji ar ner pigiau ko nors. ar net pats sakai, kad dar kazkoks yra is G raides..................

GynoCaps turiu, 14vnt apie 27Lt, bet rašiau kokia man reakcija buvo, nesu įsitikinusi kad tikrai nuo jų, bet dar nedrįstu kartoti unsure.gif
Atsakyti
Kadangi reikia šarminti organizmą sergant pienligę, tai išmąsčiau, kad nepakenktų pavartoti šarminančių organizmą mikrolelementų pvz.kalio , magnio, juolab, kad mes jų daug netenkam prakaituodami, stresuodami ir t.t. Šiaip kalio kiek žinau bananuose ir razinose daug. Na kadangi dabar laikausi dietos, tai razinos atkrenta, bet bananai manau tiktų.

Kristut, nu ne - valdausi, bent saldainiams ir alkoholiui griežtai ne, nes vis tiek niekaip negaliu atsisakyti rytinės kavos su cukrumi, į košę virdama kokią slyva įmetu džiovinta, tai dar obuoliuose šiek tiek cukraus, tiklsiau fruktozės yra. Vis tiek taom zarazom bakterijom neišeina suorganizuot idealios bado dietos. Mėsos irgi nepakeičiu į kitokią, vis dar valgau kiualieną, nes jos iš tėvų gaunu, o pirkti kitos mėsos finansai neleidžia. Dabar pagrinde ryžius, daržoves( pomidorai, cukinijos, morkos, šparaginės pupelės) valgau, dar kiaušinių ir košių. Na šiaip miltų irgi neišeina atsisakyti. Tai kokius bulvinius blynukus, tai iš cukinijos kepam. Aišku miltų ten nedaug reik, bet vis tiek blogai, nes keptas maistas. Sunku perislaužti prie kitokių mitybos įpročių, juolab, kad ir vyrą reik sočiai pamaitint ir dažnai reikia greitai, nes nėr kada gaminti.
Atsakyti