QUOTE(studenčiukė @ 2009 12 29, 01:59)
Ateity laukia gražus gyvenimas
Su tuo vaikinu ar su kitu kad ir kaip žiauriai dabar skambėtų

. O ir tėtį pasistenk suprast, juk arti tavęs yra pavyzdžių, kai iš meilės atsiranda mažų verkiančių problemų, kurių pati kažin ar norėtum

Jei ta meilė tirkai yra tokia didelė ir iš vaikino pusės - lauks ir prisitaikys prie visokių aplinkybių, jei ne - rasi geresnį
P.S. man pačiai tik 20 ir puikiai suprantu tave, bet jau suprantu ir tavo tėvus
jou... as tai ne biski nemanau kad manes laukia grazus gyvenimas

em,seip jau pati zinau apie vaikus.kaip jie atsiranda ir t.t. su vaikinu ta tema esam pasnekeje ir musu poziuris sutampa kad myleti ir grazei kartu draugauti seip imanoma ir be sexo..

musu tai tokia nuomone ir tikrai zinau kad vaikinas neuztaisys nelaiku jokio vaiko

.
QUOTE(Lithium @ 2009 12 29, 02:16)
nesuprantu tokių tėvų, kurie, nieko neleidžia, o nuo 18 jau "visos durys atsidaro"..
o kaip tavo mama į visą tai reaguoja? kokia jos pozicija prieš tėtį?
ir ar tu gali atsivest pas save draugių ir draugų? jei taip, tai kodėl savo vaikino negalėtum pasikviest tiesiog kaip draugo?
mama? ai ji ir pati vos ne kaip tetis

matosi kad kai kanors imu pasakot apie vaikina arb pasakau kad einu su juo susitikti ji vos ne per save lipdama mane isklauso ir pasako gerai ar pan..

pries teti ji nk. slepiam abi nuo jo tai ir tiek

na seip leidzia drauges parsivest ,bet ..jei parsivesciau drauga ,na kad ir ta pati vaikina nk gero nebutu.. nes mano tevai iskart suprastu..o tada kapiec

visad maniau ,kad tevai stengiasi jog vaikai kuo ilgiau nenoretu palikti gimtuju namu .o ce db.. atrodo kad savo per dideliu demesiu kaip tik to siekia.. suprantu jie rupinasi manim ,bet mano nuomone turetu leisti bent kiek daugiau but savarankiskai ir leisti pradeti kurtis savo gyvenima ne kaip db

gi as nebemaza mergaite ir galiu nusprest kas man geriausia.. apsoliuciai jokio pasitikejimo .. pavydziu kitom draugem kuriossavo vaikinus vedziojasi namo ir pan...