Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

QUOTE(Sunny36 @ 2009 10 01, 19:26)
Kad būtų įsimylėjus tai nesakė, nors nežinau, gal paklaust reikėtų? blush2.gif

Gal geriau neklauskit, kai norės pati pasipasakos
Atsakyti
Turiu draugą,man 16metų.Gruodžio mėnesį švęsime draugystės metukus. rolleyes.gif Tėvai per daug neklausinėjo nieko,bet ką klausė,viską papasakojau.Tiesiog,kad ramiau būtų. mirksiukas.gif Daug ko buvo mūsų draugystėje,tai tėvai kartu su mumis viską išgyveno. 4u.gif
Atsakyti
Mano mama susipažino su tėčiu būdama 15 metų, o jam tada buvo apie 22. smile.gif Ir ką, iki šiol gyvena kartu. 4u.gif
Atsakyti
pas mane tai tragedija unsure.gif draugauju su vaikinu jau metus, ir apie tai zino tik mama, nes tetis man uzdraude tureti vaikina iki 18 m. blink.gif ohmy.gif man ce tokia trauma kaip man isgyvent reik tus 3m. gi meilei nesvarbu kiek metu turi. as neisivaizduoju ka daryt. o ir nuo vaikino labai nemalonu,nes zinau kad noretu pas mane ateiti,arbatos atsigert ar seip filma koki paziuret , o per teti negali.. ir seip mano tevai mane laiko mza mergaite 2.gif nors as jau nebesu tokia mad.gif nei manes kur labai isleidzia nei ka visad kartoja : turesi 18 m. galesi daryt ka noresi doh.gif nu krc. uzkniso.. knisa jie mano gyvenima.. nekenciu ju schmoll.gif apsoliucei jokio pasitykejimo. neva atsiras vaiku ir tiek. labiausiai nekenciu tecio. Fu gun_bandana.gif vos tik sulauksiu 18 nu tada atsiimsiu, bet va ,kaip islaikyt su vaikinu nrml santykius... frusty.gif nes ji tikrai labai myliu ir bijau per savo debilus tevus ji prarast angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(sveeksna @ 2009 12 26, 17:04)
pas mane tai tragedija  unsure.gif  draugauju su vaikinu jau metus, ir apie tai zino tik mama, nes tetis man uzdraude tureti vaikina iki 18 m.  blink.gif  ohmy.gif man ce tokia trauma kaip man isgyvent reik tus 3m. gi meilei nesvarbu kiek metu turi. as neisivaizduoju ka daryt. o ir nuo vaikino labai nemalonu,nes zinau kad noretu pas mane ateiti,arbatos atsigert ar seip filma koki paziuret , o per teti negali.. ir seip mano tevai mane laiko mza mergaite  2.gif  nors as jau nebesu tokia  mad.gif  nei manes kur labai isleidzia nei ka visad kartoja : turesi 18 m. galesi daryt ka noresi  doh.gif  nu krc. uzkniso.. knisa jie mano gyvenima.. nekenciu ju  schmoll.gif  apsoliucei jokio pasitykejimo. neva atsiras vaiku ir tiek. labiausiai nekenciu tecio. Fu  gun_bandana.gif vos tik sulauksiu 18 nu tada atsiimsiu, bet va ,kaip islaikyt su vaikinu nrml santykius... frusty.gif  nes ji tikrai labai myliu ir bijau per savo debilus tevus ji prarast angel_sadangel.gif

Suprantu tave, bet įdomu kodėl tėtis uždraudė turėti vaikiną iki 18 metų? Čia tikrai labai keistai atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sveeksna @ 2009 12 26, 17:04)
pas mane tai tragedija draugauju su vaikinu jau metus, ir apie tai zino tik mama, nes tetis man uzdraude tureti vaikina iki 18 m. man ce tokia trauma kaip man isgyvent reik tus 3m. gi meilei nesvarbu kiek metu turi. as neisivaizduoju ka daryt. o ir nuo vaikino labai nemalonu,nes zinau kad noretu pas mane ateiti,arbatos atsigert ar seip filma koki paziuret , o per teti negali.. ir seip mano tevai mane laiko mza mergaite nors as jau nebesu tokia nei manes kur labai isleidzia nei ka visad kartoja : turesi 18 m. galesi daryt ka noresi nu krc. uzkniso.. knisa jie mano gyvenima.. nekenciu ju apsoliucei jokio pasitykejimo. neva atsiras vaiku ir tiek. labiausiai nekenciu tecio. Fu vos tik sulauksiu 18 nu tada atsiimsiu, bet va ,kaip islaikyt su vaikinu nrml santykius... nes ji tikrai labai myliu ir bijau per savo debilus tevus ji prarast

tavo tevai tokie ,,normalus,, kaip ir visu, todel ir nesveikai saugo, bet nebutinai, kad myledami (cia as nebutinai apie tave) o nenoredami tureti rupesciu, pvz mano dukterecia 17 metu turi vaika, aisku ne visoms taip, bet tevai tai pritaiko ir savo vaikams. na ka as tau patarciau: susitikinek slaptai, jei mama tave palaiko, tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxPATRICIJAxx: 26 gruodžio 2009 - 18:23
QUOTE(mejja @ 2009 09 04, 16:13)
Perskaičius temą susidariau tokį įspūdį,kad kai kurios mamos niekada nebuvo paauglės  g.gif tai kaip tada galima suprasti paauglę dukrą ar sūnų?  g.gif

Tėvai,kurie nori spęsti už vaikus,kokį gauna atsaką? vaikas užsidaro savyje,nebenori kalbėtis su tėvais ypač apie meilės reikalus. nuo mažų dienų reikia bendrauti su vaikais,bandyti įsijausti į jų problemas. negalvokit,kad vaikai jų neturi,kad tik suaugusiųjų problemos,meilės ir visa kita yra svarbios ir išties reikšmingos. neretai suaugusieji susireikšmina. o vaikai irgi asmenybės turintys jausmus. ir jei jie myli,tai nereiškia,kad "žaidžia suaugusiųjų žaidimus" ar kad tų meilių bus dar šimtai. pažįstu ne vieną porą,kurie draugavo nuo mokyklos laikų,sukuria šeimą ir vienas kitą myli.

Antrakartmamyte,nieko jūs nepakeisit... dukra pati atėjus laikui suvoks,kad iš tokių santykių nieko gero nebus. kolkas ji įsimylėjusi... bet įsimylėjimas arba perauga į meilę arba išblėsta. o šioj situacijoj,manau įsimylėjimas išblės.

labai protingai parašyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 12 26, 18:45)
Suprantu tave, bet įdomu kodėl tėtis uždraudė turėti vaikiną iki 18 metų? Čia tikrai labai keistai atrodo... g.gif

QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 12 26, 20:22)
tavo tevai tokie ,,normalus,, kaip ir visu, todel ir nesveikai saugo, bet nebutinai, kad myledami (cia as nebutinai apie tave) o nenoredami tureti rupesciu, pvz mano dukterecia 17 metu turi vaika, aisku ne visoms taip, bet tevai tai pritaiko ir savo vaikams. na ka as tau patarciau: susitikinek slaptai, jei mama tave palaiko, tai  thumbup.gif

Tetis galvoja ,kad as dar maza unsure.gif verysad.gif ir tipo per maza tureti vaikina... beje bijo kad nebutu kaip puskei (16likos susilauke vaiko) ,, na tai kas belieka susitikinejam slapta third.gif tik va.. lievai tas ,kad nu noretusi parsivest pavaisint seip pabut kartu pas mane namie o db... tik parkas ,miestas ir tiek,, pasimatymai priklauso nuo oro.. db net nzn ka daryt reiks kai jam sueis 18.. vistiek laikys teises nores kurnors nusivest... o per teti negales unsure.gif cry.gif nezinau kas ateity manes laukia cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sveeksna @ 2009 12 28, 17:35)
Tetis galvoja ,kad as dar maza unsure.gif  verysad.gif  ir tipo per maza tureti vaikina... beje bijo kad nebutu kaip puskei (16likos susilauke vaiko) ,, na tai kas belieka susitikinejam slapta  third.gif  tik va.. lievai tas ,kad nu noretusi parsivest pavaisint seip pabut kartu pas mane namie o db... tik parkas ,miestas ir tiek,, pasimatymai priklauso nuo oro.. db net nzn ka daryt reiks kai jam sueis 18.. vistiek laikys teises nores kurnors nusivest... o per teti negales  unsure.gif  cry.gif  nezinau kas ateity manes laukia  cray.gif

Ateity laukia gražus gyvenimas mirksiukas.gif
Su tuo vaikinu ar su kitu kad ir kaip žiauriai dabar skambėtų biggrin.gif. O ir tėtį pasistenk suprast, juk arti tavęs yra pavyzdžių, kai iš meilės atsiranda mažų verkiančių problemų, kurių pati kažin ar norėtum biggrin.gif
Jei ta meilė tirkai yra tokia didelė ir iš vaikino pusės - lauks ir prisitaikys prie visokių aplinkybių, jei ne - rasi geresnį mirksiukas.gif

P.S. man pačiai tik 20 ir puikiai suprantu tave, bet jau suprantu ir tavo tėvus smile.gif
Atsakyti
nesuprantu tokių tėvų, kurie, nieko neleidžia, o nuo 18 jau "visos durys atsidaro"..
o kaip tavo mama į visą tai reaguoja? kokia jos pozicija prieš tėtį?
ir ar tu gali atsivest pas save draugių ir draugų? jei taip, tai kodėl savo vaikino negalėtum pasikviest tiesiog kaip draugo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 29 gruodžio 2009 - 00:17
QUOTE(studenčiukė @ 2009 12 29, 01:59)
Ateity laukia gražus gyvenimas  mirksiukas.gif
Su tuo vaikinu ar su kitu kad ir kaip žiauriai dabar skambėtų  biggrin.gif. O ir tėtį pasistenk suprast, juk arti tavęs yra pavyzdžių, kai iš meilės atsiranda mažų verkiančių problemų, kurių pati kažin ar norėtum  biggrin.gif
Jei ta meilė tirkai yra tokia didelė ir iš vaikino pusės - lauks ir prisitaikys prie visokių aplinkybių, jei ne - rasi geresnį  mirksiukas.gif 

P.S. man pačiai tik 20 ir puikiai suprantu tave, bet jau suprantu ir tavo tėvus smile.gif

jou... as tai ne biski nemanau kad manes laukia grazus gyvenimas unsure.gif em,seip jau pati zinau apie vaikus.kaip jie atsiranda ir t.t. su vaikinu ta tema esam pasnekeje ir musu poziuris sutampa kad myleti ir grazei kartu draugauti seip imanoma ir be sexo.. wub.gif musu tai tokia nuomone ir tikrai zinau kad vaikinas neuztaisys nelaiku jokio vaiko huh.gif .

QUOTE(Lithium @ 2009 12 29, 02:16)
nesuprantu tokių tėvų, kurie, nieko neleidžia, o nuo 18 jau "visos durys atsidaro"..
o kaip tavo mama į visą tai reaguoja? kokia jos pozicija prieš tėtį?
ir ar tu gali atsivest pas save draugių ir draugų? jei taip, tai kodėl savo vaikino negalėtum pasikviest tiesiog kaip draugo?

mama? ai ji ir pati vos ne kaip tetis dry.gif matosi kad kai kanors imu pasakot apie vaikina arb pasakau kad einu su juo susitikti ji vos ne per save lipdama mane isklauso ir pasako gerai ar pan.. wacko.gif pries teti ji nk. slepiam abi nuo jo tai ir tiek angel_sadangel.gif na seip leidzia drauges parsivest ,bet ..jei parsivesciau drauga ,na kad ir ta pati vaikina nk gero nebutu.. nes mano tevai iskart suprastu..o tada kapiec protest.gif bash.gif visad maniau ,kad tevai stengiasi jog vaikai kuo ilgiau nenoretu palikti gimtuju namu .o ce db.. atrodo kad savo per dideliu demesiu kaip tik to siekia.. suprantu jie rupinasi manim ,bet mano nuomone turetu leisti bent kiek daugiau but savarankiskai ir leisti pradeti kurtis savo gyvenima ne kaip db stupid.gif gi as nebemaza mergaite ir galiu nusprest kas man geriausia.. apsoliuciai jokio pasitikejimo .. pavydziu kitom draugem kuriossavo vaikinus vedziojasi namo ir pan...
Atsakyti
QUOTE(sveeksna @ 2009 12 26, 16:04)
pas mane tai tragedija  unsure.gif  draugauju su vaikinu jau metus, ir apie tai zino tik mama, nes tetis man uzdraude tureti vaikina iki 18 m.  blink.gif  ohmy.gif man ce tokia trauma kaip man isgyvent reik tus 3m. gi meilei nesvarbu kiek metu turi. as neisivaizduoju ka daryt. o ir nuo vaikino labai nemalonu,nes zinau kad noretu pas mane ateiti,arbatos atsigert ar seip filma koki paziuret , o per teti negali.. ir seip mano tevai mane laiko mza mergaite  2.gif  nors as jau nebesu tokia  mad.gif  nei manes kur labai isleidzia nei ka visad kartoja : turesi 18 m. galesi daryt ka noresi  doh.gif  nu krc. uzkniso.. knisa jie mano gyvenima.. nekenciu ju  schmoll.gif  apsoliucei jokio pasitykejimo. neva atsiras vaiku ir tiek. labiausiai nekenciu tecio. Fu  gun_bandana.gif vos tik sulauksiu 18 nu tada atsiimsiu, bet va ,kaip islaikyt su vaikinu nrml santykius... frusty.gif  nes ji tikrai labai myliu ir bijau per savo debilus tevus ji prarast angel_sadangel.gif

Paauglyste wub.gif Tevu nereik nekest, juos reik mylet, o vaikinu dar bus ir ne vienas, patikek mirksiukas.gif O tevai visada liks tei patys, jie tave pagimde, mylejo, rupinosi, augino, nori tau visa ko geriausio, o jei ka uzdraudzia, tai tik todel, kad myli tave, rupinasi tavimi, pergyvena. Nieko, tau tik 15, ateis laikas, tu ir pati ta suprasi, patikek 4u.gif
Atsakyti