Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

QUOTE(sveeksna @ 2009 12 26, 16:04)
pas mane tai tragedija  unsure.gif  draugauju su vaikinu jau metus, ir apie tai zino tik mama, nes tetis man uzdraude tureti vaikina iki 18 m.  blink.gif  ohmy.gif man ce tokia trauma kaip man isgyvent reik tus 3m. gi meilei nesvarbu kiek metu turi. as neisivaizduoju ka daryt. o ir nuo vaikino labai nemalonu,nes zinau kad noretu pas mane ateiti,arbatos atsigert ar seip filma koki paziuret , o per teti negali.. ir seip mano tevai mane laiko mza mergaite  2.gif  nors as jau nebesu tokia  mad.gif  nei manes kur labai isleidzia nei ka visad kartoja : turesi 18 m. galesi daryt ka noresi  doh.gif  nu krc. uzkniso.. knisa jie mano gyvenima.. nekenciu ju  schmoll.gif  apsoliucei jokio pasitykejimo. neva atsiras vaiku ir tiek. labiausiai nekenciu tecio. Fu  gun_bandana.gif vos tik sulauksiu 18 nu tada atsiimsiu, bet va ,kaip islaikyt su vaikinu nrml santykius... frusty.gif  nes ji tikrai labai myliu ir bijau per savo debilus tevus ji prarast angel_sadangel.gif

Tokiai tik bizuna gera duot,kad taip apie tevus kalba.
Atsakyti
Na, mudu su MB esam "mokyklinė" pora. Pradėjom draugauti, kai man buvo 15 metų, o jam 17-ika. Na, o dabar ką tik sutikom 6-us Naujuosius metus kartu. Man dabar 21-eri, o po savaitės jam sueis 23 4u.gif Lovelėse kitam kambary, miega du mažuliukai wub.gif wub.gif o mums vis dar labai gera ir smagu kartu wub.gif Tiesa sakant, mes kartais pakalbam, kad net neįsivaizduojam, kad mūsų vienas kito gyvenime nebuvo. O praėjo jau 6 metai... ir visko buvo ir sunkumų ir didelio džiaugsmo, bet džiaugiuosi, kad viskas buvo taip, kaip buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 30, 22:49)
Paauglyste wub.gif Tevu nereik nekest, juos reik mylet, o vaikinu dar bus ir ne vienas, patikek mirksiukas.gif O tevai visada liks tei patys, jie tave pagimde, mylejo, rupinosi, augino, nori tau visa ko geriausio, o jei ka uzdraudzia, tai tik todel, kad myli tave, rupinasi tavimi, pergyvena. Nieko, tau tik 15, ateis laikas, tu ir pati ta suprasi, patikek 4u.gif

taip kalbedama jai niekuo nepadedi doh.gif visi taip sako, as atsimenu visas savo paauglystes meiles ir dabar, budama suaugusi nesisaipau is to, man tais laikais tai buvo istiesu rimta. zinau viena atveji, kai drauges sunus nusizude, nes mergina ji mete, o jis ja labai mylejo, dar tevai nepritare... stai tau ir rezultatas! jei bent jau tevai butu palaike, gal taip nebutu atsitike
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2010 01 01, 13:08)
taip kalbedama jai niekuo nepadedi doh.gif  visi taip sako, as atsimenu visas savo paauglystes meiles ir dabar, budama suaugusi nesisaipau is to, man tais laikais tai buvo istiesu rimta. zinau viena atveji, kai drauges sunus nusizude, nes mergina ji mete, o jis ja labai mylejo, dar tevai nepritare... stai tau ir rezultatas! jei bent jau tevai butu palaike, gal taip nebutu atsitike

Jei paskaitysi toliau rasi nemaziai patarimu, tik ji net nesureagavo i juos schmoll.gif O patarimai, mano galva visai neblogi, bet abejoju, kad ji bent issiskaite ir pabande suprasti ka as bandziau sakyti, nes ji tvirtina, kad nori patarimu, bet kai jie dalinami net nereaguoja, o tik teisinasi ir aiskina kokia ji subrendus. Nepanasu biggrin.gif
Panasu kad megaite isikalus sau i galva viena ir niekas jai daugaiu nerutpi, bet tai budinga paauglystei, taigi, praeis. Nes problemos tipines ir sitaucija banali: niekas manes nesupranta, tevai priesai, vaikinas viso gyvenimo meile bla-bla-bla biggrin.gif O juk mes visos perejom ta pati, taigi, ji mano, kad kazka nustebins, bet deja...O nusizudymai tai jau krastutine situacija, nepazistu nei tos seimos, nei to vaiko, nei tu tevu, nezinau, kas ten ir kaip buvo, tai nelabai ka galiu ir komentuoti. Bet kuriuo atveju tevai jau turi stebeti savo vaika, ir jei mato, kad situacija darosi pavoinga, kreiptis pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 01 sausio 2010 - 13:44
Na, pastebėjau iš paskutinių postų,jog gaišinamės mes be reikalo. Mergaitė visiškai neklauso/neįsiskaito to, kas jai yra sakoma ir kiekviename poste tvirtina savo. Pilstymas iš tuščio į kiaurą čia gaunasi.

Nesuprantu, kam tada reikia rašyt kažko klausti, jei į pasisakymus nereaguoji, o lendi priešiškai nusistačius... Isšilieti ant "blogųjų piktųjų tėvų kurie tau nieko neleidžia"? Duok dieve, kad tu būtum teisi, gali ir taip būti, neneigiu, tačiau kitu atveju, dėkosi tėvams, už tą drausmę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmogeliukas: 01 sausio 2010 - 14:21
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 01 01, 15:20)
Na, pastebėjau iš paskutinių postų,jog gaišinamės mes be reikalo. Mergaitė visiškai neklauso/neįsiskaito to, kas jai yra sakoma ir kiekviename poste tvirtina savo. Pilstymas iš tuščio į kiaurą čia gaunasi.

Nesuprantu, kam tada reikia rašyt kažko klausti, jei į pasisakymus nereaguoji, o lendi priešiškai nusistačius... Isšilieti ant "blogųjų piktųjų tėvų kurie tau nieko neleidžia"? Duok dieve, kad tu būtum teisi, gali ir taip būti, neneigiu, tačiau kitu atveju, dėkosi tėvams, už tą drausmę...

drinks_cheers.gif Esi labai jauna, bet poziuris protingo suaugusio zmogaus 4u.gif
Tavo tevai gali tavim didziuotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 01 sausio 2010 - 14:59
Na sveikutes as irgi prie jusu prisijungiau, labai saunus forumiukas pasirode bigsmile.gif thumbup.gif Paskaitinejau as cia, tai pritariu zhmogeliukei g.gif Pati dar esu jaunute ir suprantu tevus smile.gif Tik pastebejau jog kuo vyresne darausi tuo maziau leidzia blink.gif Pernai ir y sokius varinedavau, ir igiau su draugais pabudavau o symet nei nakvot pas ka leidzia, nei y sokius,anksti namie turiu but g.gif Bet pakentesiu, nera man taip jau ziauru,svarbu draugams laiko randu rolleyes.gif Vaikinuka turiu, mama nezino apie tai,nes jei suzinotu tai man butu gun_bandana.gif (nors anksciau leisdavo) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruskee: 02 sausio 2010 - 21:24
QUOTE(indruskee @ 2010 01 02, 21:17)
Na sveikutes as irgi prie jusu prisijungiau, labai saunus forumiukas pasirode bigsmile.gif  thumbup.gif  Paskaitinejau as cia, tai pritariu zhmogeliukei  g.gif Pati dar esu jaunute ir suprantu tevus smile.gif Tik pastebejau jog kuo vyresne darausi tuo maziau leidzia blink.gif Pernai ir y sokius varinedavau, ir igiau su draugais pabudavau o symet nei nakvot pas ka leidzia, nei y sokius,anksti namie turiu but g.gif Bet pakentesiu, nera man taip jau ziauru,svarbu draugams laiko randu rolleyes.gif Vaikinuka turiu, mama nezino apie tai,nes jei suzinotu tai man butu gun_bandana.gif (nors anksciau leisdavo) doh.gif

Žinai,metams bėgant atsiranda naujų pagundų,kurios gali baigtis vaikučiais pabiručiais.Tėvai mato tokią galimybę,todėl bando saugoti,nes seneliais matyt tapt dar nenori,o ir nenori,kad būtum nuvilta,įskaudinta,veltui susižavėjusi ir panašiai.
Atsakyti
Na tikriausiai g.gif Bet as ne viena is tu , kurioms rupi vien diskotekos,glamones ir pan ..Maniau mama tai zino schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruskee @ 2010 01 03, 00:14)
Na tikriausiai  g.gif Bet as ne viena is tu  , kurioms rupi vien diskotekos,glamones ir pan ..Maniau mama tai zino schmoll.gif  g.gif

Atsarga gėdos nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Paaugliška meilė - svarbus psichologinio vyustymosi etapas ir tėvai neturėtų to drausti ar riboti... Svarbu, kad viskas su protu būtų
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 03, 04:29)
Paaugliška meilė - svarbus psichologinio vyustymosi etapas ir tėvai neturėtų to drausti ar riboti... Svarbu, kad viskas su protu būtų

butent kai kalbama apie meile protas ir atsijungia biggrin.gif
Atsakyti