Kadangi prasai patarimu, kaip pasakyti teciau apie vaikina, pasistengsiu patarti
Na visu pirma, tevai tavyje turi matyti pakankamai subrendusi ir atsakinga zmogu. Uzduotis nelengva, bet jei jusu melie su tuo vaikinu tokia stipri, pabandyti verta. Jei elgsis kaip maistaujanti paaugliuke, pasitikejimas neateis, zinok, jei matyciau kad mano dukra nesubrendus, maistaujanti, as jai ir viska drausciau, nes manyciau, kad tai yra vienintelis kelias ja apsaugoti nuo kvailu poilgiu
Tai, kas mano galva parodo, kad esi subrendus:
1. Su tevais kalbi ramiai, nuosirdziai, be isteriju, maisto.
2. Nebijai prisipazinti klydusi, nebijai atsiprasyti, jei buvai neteisi.
3. Stengiesi gerai mokytis, tai yra tavo prioritetas.
Jei manai, kad visi sie punktai tau tinka, bandyk nuosirdziai pasikelbeti pradzioje su mama, pasakyk, kad tau labai svarbu, kad jums su vaikinu nereiketu sleptis. Pasakyk, kaip myli tevus ir kaip tau nesinori su jais pyktis del sios situacijos...
Dabar is savo patirties: buvo ir pas mane tu meliu, bet su savo vyru susipazinau 21-iu, susituokem, kai man buvo 23. O paauglysteje man ir atrode kad jau cia tikrai tas VIENINTELIS, bet ne

Ta vieninteli zinok ir geriau sutikti kai esi vyresne, nes visai kiti vertinimo kriterijai yra, zvelgi i zmogu ne tik per meiles prizme, bet ir vertini ji kaip asmenybe. Turiu draugus, kurie susipazino kai merginai buvo 16, vaikinui 22, jie susituoke, bet dabar jau skiriasi. Nes paauglysteje atrode vienaip, o paskui aiskeja, kad esat visai skirtingi zmones. Gerai, jei nera vaiku, jei ju yra, viskas labai komplikuojasi.
Tavo amziuje man pirmoj vietoj buvo mokslai, tam skyraiu daugiausiai laiko, buvo ir berniuku, bet as pati buvau atsargi, jokiu

iki 18 metu

Tevai mate, kokia esu, tai labai ir nedraude man susitikineti su berniukais. Manau, uzsitarnavus buvau tuos leidimus is tevu puses savo elgesiu

O namo grizti turejau iki 22 val. nei minute veliau, tokios buvo pas mus taisykles