QUOTE(Bijuna @ 2009 09 16, 16:21)
uzniukas, o jis nesprangus toks, viena varske tai tikrai per sausa butu, nebent viena sluoksni is varskes daryti.
O tas Rududu su sviestu gal man tiktu, jei butu pvz. riesutinis blynas, sokoladinis blynas ir paprastas blynas, visi blynai tarpusavyje kaip ir dera. Bet klausimai:
1. Ar nebus per riebu?
2. Ar siuo kremu galesiu ir krastus sutepti?
3. Ar tiktu sulaistyti tuos blynus pvz. ..... stipria kava su brendziu? (valgys tiks suauge).
4. Ir is viso ar i tema toks tortas

?
Dėl varškės, kaip sakiau - skonio reikalas

pati ta varškė (man labiausiai patinka ta plombyro skonio, bet yra ir kitokių) yra jau kaip kremas, bet, tiesa, man ji per sprangi, per soti , na per daug "sunkus" gautusi tortas

todėl ir maišau su plakta grietinėle
dėl rududu:
1. Na gana riebus , aišku šis kremas, bet visi sviestiniai tokie
2. aš šiuo kremu tepu ir kraštus ir viršų, ir kaip "špaklių" naudoju , kaip reik kokį šoną patiesint
3. žinoma tiktų
4. ir manau visai skanu viskas būtų
Šiaip jei skaitei apie tortą Snikersą, tai ten panašūs skoniai ir yra, man šis tortas NR.1

ir biskvitas jo ypač skanus