Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Merginos su kokiomis gelemis sodinate, derinate tulpes?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 08 28, 16:56)
Merginos su kokiomis gelemis sodinate, derinate tulpes?

ką tik knygoje skaičiau - aukšti geltoni narcizai, žemaūgė ir aukštaūgė tulpės, neužmirštuolės, saulutės smile.gif
Atsakyti
Aš buvau ,,Žalioj stotelėj", tai labai daug tulpių atvežta ir prekiauja po vieną, dar mačiau hiacintų, krokų ir kt gėlyčių. Šiemet parduoda vienetais, tai galima daug rūšių po kelis vnt nusipirkti. biggrin.gif Man taip labiau patinka, negu kad nusiperki vieną pakuotę, kur 10 vienodų, na o čia galima pirkti po kiek nori.
Atsakyti
O aš tulpes ir lelijas šalia nesodinčiau blink.gif Bijočiau, kad tulpės gali užkrėsti lelijas įvairiomis ligomis ir vabaliukais gun_bandana.gif gun_bandana.gif nes kai iškasu, tai į tulpių vietą pasodinu serenčius, kad dezinfekuotų žemę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 18, 16:06)
Su tais krepšeliais rudenį sodinti į dirvą  mirksiukas.gif

Kadangi as tik dar planuoju pirma karta tulpes sodinti, pasidare idomu kodel naudojate tuos krepselius. As kazkaip planavau tiesiai i zeme sodinti. Dar paskaiciau, kad smeliu apipilate irgi busiu dekinga uz paaiskinima kam to reikia.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 08 29, 09:24)
Kadangi as tik dar planuoju pirma karta tulpes sodinti, pasidare idomu kodel naudojate tuos krepselius. As kazkaip planavau tiesiai i zeme sodinti. Dar paskaiciau, kad smeliu apipilate irgi busiu dekinga uz paaiskinima kam to reikia.

Su tais krepšeliais paskui patogiau tulpes iškasti, tik neprigrūskite į vieną krepšelį per daug tulpių, tarp jų turi likti tarpai, pvz į didelį krepšlį ne daugiau kaip 9 tulpes sodinti, o mažesnius dar po mažiau.
Atsakyti
O tuos krepšelius naudojate kelerius metus? g.gif Ar jie nesutrūkinėja? Nes vieniems metams per brangus malonumas
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 08 29, 09:36)
Su tais krepšeliais paskui patogiau tulpes iškasti, tik neprigrūskite į vieną krepšelį per daug tulpių, tarp jų turi likti tarpai, pvz į didelį krepšlį ne daugiau kaip 9 tulpes sodinti, o mažesnius dar po mažiau.

Dekui uz info, o dar smeliuko skaiciau, kad uzpila. Kam jis reikalingas ?
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 08 29, 15:46)
Dekui uz info, o dar smeliuko skaiciau, kad uzpila. Kam jis reikalingas ?

kad nesikauptu dregme prie svoguneliu, ir kad jie neputu smile.gif

tie vazoneliai puikiai issilaiko - maniskiai kaip nauji atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,žalioje stotelėje prasidėjo prekyba tulpių svogūnėliais ,kokie grožiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 29 rugpjūčio 2009 - 15:39
QUOTE(pabirze @ 2009 08 28, 13:59)
nieko nedariau, tiesiog susodinau pernai ir visos sudygo  ir gražiai žydėjo, dabar vėl stotelėj prisipirkau svogūnėlių. tik geriausia sodinti po pirmų šalnų 4u.gif

po pirmu salnu g.gif sodinsiu pirma kart, tetulyte pas kuria pirkau sake susodink krokus (jei teisingai rasau biggrin.gif ) tulpes ir irisus antroj rugsejo pusej. o salnos pirmos gali ir spali but..nors po pirmu salnu gelyna sutvarkai-vienmetes ismeti, o i ju vieta tulpes sukisi. Cia as, kaip pirma kart sodinsianti nelabai nusisneku ? lotuliukas.gif
prisipirkau labai daug, man tulpe graziausia gele ar viena is graziausiu smile.gif reiks gelyna plest, nes nebus vietos. kokiais tarpais sodint ? g.gif
Atsakyti
Man tulpės taip pat gražiausios gėlės,nes gal dėl to jas myliu,kad labai daug gaunu dovanų per gimtadienį,nes tokiu laiku gimusi thumbup.gif
Atsakyti