Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(muminukas @ 2009 08 31, 08:28)
ką aš žinau, man žalioj stotelėj brangokos tulpės pasirodė - po 1,29 svogūnėlis g.gif

Man tai normali kaina ,kai gali po viena svoguna pirkiotis,nebutina visa pakuote vienodu imt g.gif siandien prisirankiojau visokiu uz 50lt.ir apsipatenkinus gryzau thumbup.gif
Net pas musu garsuji gelininka Rume jos brangesnes g.gif tik tiek kad ten nuvaziavus jas jau naturoj pamatai wub.gif
Mergytes,gal kuri turi parduot tokiu nedideliu ruzavu,lyg vaskines - tulpiu svoguneliu..nors kokius 2 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 31 rugpjūčio 2009 - 13:06
niu gal... man tai dar apsiskaičiuoti reikia smile.gif ir kažkaip nepamenu, po kiek palaidi svogūnai eurogėlėse unsure.gif kažkaip man pigiau atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 31, 09:28)
ką aš žinau, man žalioj stotelėj brangokos tulpės pasirodė - po 1,29 svogūnėlis g.gif

tai kad yra:hm įvairių po 1lt,1.10,1.20lt o čia tos po 1.29labai grąžios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutė5: 31 rugpjūčio 2009 - 15:56
QUOTE(Birutė5 @ 2009 08 31, 15:55)
tai kad yra:hm įvairių po 1lt,1.10,1.20lt o čia tos po 1.29labai grąžios thumbup.gif

toj mūsų stotelėje tik po 1,29 buvo unsure.gif matyt, ir nuo pardės asortimentas priklauso.
Atsakyti
Aš ,,žalioj stotelėj" labai gražių pilnavidurių tulpių svogūnėlių mačiau.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 08 31, 14:05)
Man tai normali kaina ,kai gali po viena svoguna pirkiotis,nebutina visa pakuote vienodu imt g.gif siandien prisirankiojau visokiu uz 50lt.ir apsipatenkinus gryzau thumbup.gif

Neblogai Tu čia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 31, 18:45)
Neblogai Tu čia  bigsmile.gif

Nu jo,ir pati labai jau dziaugiuosi biggrin.gif
musu pardoj tai nebuvo kitokiom kainom-visi svoguneliai po 1.29.bet vistiek gerai,pati issirinkau kokiu norejau,nes pirkdama fasuotus tikrai nebuciau galejus sau leist tiek rusiu pirkt blush2.gif tik kur sodinsiu tai nezinau,vietos kur ne kur..o gi kitais metais vel nauju rusiu prives doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 08 31, 20:24)
Nu jo,ir pati labai jau dziaugiuosi biggrin.gif
musu pardoj tai nebuvo kitokiom kainom-visi svoguneliai po 1.29.bet  vistiek gerai,pati issirinkau kokiu norejau,nes pirkdama fasuotus tikrai nebuciau galejus sau leist tiek rusiu pirkt blush2.gif tik kur sodinsiu tai nezinau,vietos kur ne kur..o gi kitais metais vel nauju rusiu prives doh.gif  lotuliukas.gif

Jau esi tikra "ligonė" - sveikinu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 31, 09:28)

Aš iš gėlininkų esu pirkusi ir žymiai brangiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 31, 21:57)
Jau esi tikra "ligonė" - sveikinu  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

ACIU ,ACIU uz sveikinimus..tikiuosi nepasveikt lotuliukas.gif anksciau buvau tik "kambarine ligone" nes neturejau salygu kitaip sirgt,ir pagaliau nusisypsojo laime biggrin.gif" krizes proga" vyras padovanojo soda thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 09 01, 09:37)
ACIU ,ACIU uz sveikinimus..tikiuosi nepasveikt lotuliukas.gif anksciau buvau tik "kambarine ligone" nes neturejau salygu kitaip  sirgt,ir pagaliau nusisypsojo laime biggrin.gif" krizes proga" vyras padovanojo soda thumbup.gif  wub.gif

nu neblogos dovanėlės bigsmile.gif . Man labai gražus ir tinkamas tas žodis "apsipatenkinau", kai prisiperki visokių svogūnėlių. Aš irgi dabar kaip maža mergaitė juos dėliojuosi, kaip lėlytes senais laikais, laukiu, kada jau tos šalnos ateis. Aš tai iš viso neturiu sodo, bet po truputį baigiu uzurpuoti aplinką aplink daugiabtį lotuliukas.gif . Kad senbuvės moteriškės labai neburbuliuotų, leidau joms dalyvauti "sprendimų priėmimo komitete" lotuliukas.gif tai visos dabar reikšmingos, o aš turiu beveik visišką laisvę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serdis: 01 rugsėjo 2009 - 07:56
QUOTE(serdis @ 2009 09 01, 08:55)
nu neblogos dovanėlės  bigsmile.gif . Man labai gražus ir tinkamas tas žodis "apsipatenkinau", kai prisiperki visokių svogūnėlių. Aš irgi dabar kaip maža mergaitė juos dėliojuosi, kaip lėlytes senais laikais, laukiu, kada jau tos šalnos ateis. Aš tai iš viso neturiu sodo, bet po truputį baigiu uzurpuoti aplinką aplink daugiabtį  lotuliukas.gif . Kad senbuvės moteriškės labai neburbuliuotų, leidau joms dalyvauti "sprendimų priėmimo komitete" lotuliukas.gif tai visos dabar reikšmingos, o aš turiu beveik visišką laisvę biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti