Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 06, 22:25)
Birute5 o juodosios ar didelės pas tave,nes pas mane pernai nelabai jau didelės,net į mažają pusę blink.gif  g.gif

Kotai pakankamai ilgi ir žiedai normalūs,šiandien kaiptik pradėjo lyti tai jos nevisiškai išsiskleidusios,ryt gal daugiau pasirodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 05 06, 19:24)
Labai smalsu,idek mirksiukas.gif Gal veliau ir svoguneliais pasidalinsi? ax.gif

Nu pasistengsiu ryt parsivesti fotika, nes tetai idavus svente buvo. O is praeitu metu tai labai neryskios foto tai geraiu idesiu normaliu.
O svoguneliais jei kaimynkos neuzpuls pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 06 gegužės 2009 - 22:47
QUOTE(Birutė5 @ 2009 05 06, 17:58)
Dabar žydi

tos tamsios ir man lb patiko wub.gif thumbup.gif

QUOTE(vvandene @ 2009 05 06, 22:32)
gal ir kvailai paklausiu  rolleyes.gif  jei neiskasiu siemet, tai ar kitamet vietoj vienos tulpes ju daugiau isaugs? na ar pasidaugins jos?  rolleyes.gif

kazkiek pasidaugins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 03, 09:41)
Sveikutes ,noriu patarimo ,man tulpes labai patinka ir as jas myliu ,nes savo gimtadieniui jos mane dziugina ,bet beda jos pas mane isnyksta,prisiperku visokiausiu grozybiu ,pirmus metus parodo ziedus ,o kitus metus dingsta,as ju neiskasu ,neturiu laiko skaitineti forumo pranesimu ,tad prasau jusu patarimo ,kada jas iskasate ir kada vel sodinate? dekui aciuks.gif

iskast reikia ,kai nudziusta lapai berods g.gif o sodinti vel rudeni - spalio lapkricio men.
Atsakyti
4u.gif sveikutės jungiuos ir aš pas jus su savo keliom tulpėm ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
kitos dar bręsta bigsmile.gif
ir iš kart su klausimu ax.gif kai nuvysta žiedas,kiek jį nukirpti,labai trumpai ar kažkiek palikti koto g.gif
ačius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 08 gegužės 2009 - 18:18
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 08, 19:18)
ir iš kart su klausimu  ax.gif kai nuvysta žiedas,kiek jį nukirpti,labai trumpai ar kažkiek palikti koto  g.gif
ačius  4u.gif

Svarbiausia , nužydėjus tulpei nuskinti žiedo likučius, nes viduryje kur yra piestelė
pradeda formuotis sėklos ir labai atima daug jėgų iš svogūno, aš nulaužiu iki pusės koto. Lapai turi nuruduoti, nes kol jie nuruduoja auga ir vystosi svogūnas. smile.gif
Atsakyti
Skinant tulpes ar taip, kai nužydi turi likti du lapai iki žemės negalima laužti.
Atsakyti
Mano tulpytės:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 05 08, 21:50)
Svarbiausia , nužydėjus tulpei nuskinti žiedo likučius, nes viduryje kur yra piestelė
pradeda formuotis sėklos ir labai atima daug jėgų iš svogūno, aš nulaužiu iki pusės koto. Lapai turi nuruduoti, nes kol jie nuruduoja auga ir vystosi svogūnas. smile.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 08, 22:20)
Skinant tulpes ar taip, kai nužydi turi likti du lapai iki žemės negalima laužti.

ačiū už atsakymus 4u.gif

QUOTE(Regila @ 2009 05 09, 09:06)
Mano tulpytės:

bigsmile.gif ogo kokios plantacijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 05 09, 09:06)
Mano tulpytės:
user posted image        user posted image        user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Zadejau keleta foto tulpiu ideti, tai ka radau is praeitu metu, kokybe neryski nes daryta buvo su telefonu, bet rodau.
O ryt ikelsiu siumetiniu foto blush2.gif
Papildyta:
Ir dar keletas blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif tikrai gražu wub.gif
Atsakyti