Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Pas mus tik iki pietu saule sviete, spejom tik cesnakus susodinti doh.gif Paskui sildemes brendziuku ir karsta arbata... o veliau lietui purskiant pabaigem sodinti tulpes ax.gif Tai jei visos kitais metais islis ir prazis, tai bus nuostabu wub.gif Kokia 100 svoguneleiu tai tikrai pasodinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 11, 20:12)
Pas mus tik iki pietu saule sviete, spejom tik cesnakus susodinti doh.gif  Paskui sildemes brendziuku ir karsta arbata... o veliau lietui purskiant pabaigem sodinti tulpes ax.gif Tai jei visos kitais metais islis ir prazis, tai bus nuostabu wub.gif  Kokia 100 svoguneleiu tai tikrai pasodinau g.gif

Taaaip, nieko sau relaksas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus tik iki pietu saule sviete, spejom tik cesnakus susodinti doh.gif  Paskui sildemes brendziuku ir karsta arbata... o veliau lietui purskiant pabaigem sodinti tulpes ax.gif Tai jei visos kitais metais islis ir prazis, tai bus nuostabu wub.gif  Kokia 100 svoguneleiu tai tikrai pasodinau g.gif

Vau apie saulę šiandiena buvo tik pasvajoti blink.gif
Atsakyti

Nieko sau - 100 svogūnėlių, o kadangi ir "aplaistėte", tai tikrai turėtų gražiai žydėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kitą savaitę žiemiškus orus praneša verysad.gif , o aš dar ne visas tulpes pasodinau. doh.gif
Atsakyti
kaip pavydžiu toms kas spėjot pasodinti tulpytes ax.gif pas mus taip vakare pradėjo lyt kad vargu ar ryt sustos doh.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat vakare pradėjo lyti verysad.gif
Atsakyti
Aplaistyti butina buvo, nes jau kaip saaaaalta buvo doh.gif O cia tulpiu likutis siandien buvo pasodintas lotuliukas.gif praeita savaitgali apie 60-70 pasodinau blush2.gif
Man jos laaabai patinka ir pagaliau galiu ne tik pas kitus jomis grozetis, o ir pati pasisodinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 11, 22:26)
Aplaistyti butina buvo, nes jau kaip saaaaalta buvo doh.gif  O cia tulpiu likutis siandien buvo pasodintas lotuliukas.gif  praeita savaitgali apie 60-70 pasodinau blush2.gif
Man jos laaabai patinka ir pagaliau galiu ne tik pas kitus jomis grozetis, o ir pati pasisodinti biggrin.gif

lauksim žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 11, 22:26)
Aplaistyti butina buvo, nes jau kaip saaaaalta buvo doh.gif  O cia tulpiu likutis siandien buvo pasodintas lotuliukas.gif  praeita savaitgali apie 60-70 pasodinau blush2.gif

Kokias dar gėles tokiais kiekiais augini bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi virš 100 svogūnelių sukišau prieš keletą dienų biggrin.gif lauksiu pavasario ,tikiuosi visos išlys...
Atsakyti
čia matau daugiau ligonių yra. Aš galvojau,kad turiu kokia 30 rūšių smile.gif kai pradėjau skaičiuoti sodindama-išsigandau blink.gif Tikrai bus 50 rūšių thumbup.gif ir dar noriu blush2.gif
Atsakyti