QUOTE(zioga @ 2009 05 07, 22:11)
Mes pas aukle pradejom leisti sunu nuo 1metuku. Apsiprato greitai ir gerai. Bet dabar nesuprantu kas darosi jam 1.8m. ir labai pradejo nenoreti eiti. Beto ir manes nepaleidzia is akiu. Ypac buna kaprizingas sveciuose bijo kad jo nepalikciau. Nesuprantu, ar vaikas paaugo ir daugiau pradejo suprast, ar kazkas su aukle tapo negerai (nors negaleciau ka nors blogo pasakyti apie ja)? O gal pyksta kam ji sodina ant puoduko (namie taip pat mokom). Beto ir alergija labai paumejo. Nezinau kazkas negerai tik priezastis neaiski.
Tai pakalbiek su aukle, gal jinai padies surasti priezasti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 08, 18:03)
as uz darzeli, bet tikrai ne nuo 2metu

anksciausiai nuo keturiu.
O su vaiku nesedekit namie - eikit pasivaiksciot, darykit darbelius, lavinkites, ugdykites, negi siuolaikines mamos pacios nieko nesugalvoja kaip vaika lavinti ir ta reikala nori permesti ant darzelio aukletoju peciu?
Nu manau ne gaug mamyciu gali paskirsyti visa laika vikui. Tai reikia namus sutvarkyti, tai valgyt paruosti, tai apsipirkti, galu gale i sporta neliekti..
Galima aisku i baseina koki nuvazioti (kaip viena mama kitoje temoje pasiule), bet kol susiruosi, nuvazioji, pabuni maksimim 2 valandas ir atgal

Koks vaikui malonumas tas ruosimas ir kelias tenai ir atgal
Su vaiku pasivaikscioti tai gerai, bet jam liudna vienam, jam reikia kitu vaiku

Lavinti vaika irgi gerai, bet tada reikia puse parduotuves turieti namuose. Ar visa diena su vaiku uzsiminieti, bet vel gi kas turi tiek laiko tam... Bent as ne pazystu tokiu supermamu
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 05 10, 12:49)
Šiaip literatūroje siūloma vesti tik nuo trijų metų, aš ir pati taip norėčiau, deja, bet man teks vesti mažiuką nuo dviejų metukų su kapeikomis - darbas laukia. tiesa, noriu paklausti mamyčių - aš prieš išeidama tėvystės atostogų, esu neišnaudojus gal du tris mėn. atostogų - ar galėčiau jas paimti po tėvystės atostogų ir išnaudoti vaiko grūdinimui prie darželio ( na kai pradžioje mamos palieka vaiką tik iki pietų ir vis ilgina laiką )? atostogos baigsis 08.24, darželis nuo 09, o jei dar du mėn. prisidurčiau, gal jis ir adaptuostųsi lengviau? kiek reikia laiko tai adaptacijai?
Ziurint kokia literatura skaityti. Kai kurie psihologai sako kad vaikas apie 9 menesius jau gali lankyti lopseli/aukle. Tiesiog mamom LABAI sunku paleisti savo mazyli. Cia tas pats su maitinimu krutimi