Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(La fraise @ 2009 10 03, 19:00)
kurios l'occitane priemones tinka riebiems plaukams? tiksliau saknys riebios, o galiukai sausi  unsure.gif

Man rodos yra tik levandų šampūnas
Atsakyti
Man tai ziauriai patinka sveitiklis Migdolu abuoliu wub.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju obuoliu-migdolu sveitikli, tonika, prausikli ir ryziu fluida, tik pastebejau, kad fluidas labai greitai naudojasi smile.gif
Gal kuri bandet alyvuogiu svytejimo teikiancia kauke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 16 spalio 2009 - 15:27
QUOTE(^^liutuke @ 2009 10 16, 17:27)
Gal kuri bandet alyvuogiu svytejimo teikiancia kauke?

O kuo nepatiko kaukė pažeistiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 16, 16:35)
O kuo nepatiko kaukė pažeistiems plaukams?

Patiko, tik jau pabodo, o dar turiu sios serijos balzama, tai man jau per daug, neaisku kada sunaudosiu mirksiukas.gif Mano plaukai ploni, tai man labai taupiai priemones naudojasi smile.gif
Atsakyti
sitas ranku kremas labai patinka user posted image
Atsakyti
Gal kas plačiau papasakotų apie šiuos kvapus, nesu bandžius tokių "tapamų kvepalų" įdomu kaip laikosi, ar patogu naudotis? blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 10 18, 16:33)
Gal kas plačiau papasakotų apie šiuos kvapus, nesu bandžius tokių "tapamų kvepalų" įdomu kaip laikosi, ar patogu naudotis?  blush2.gif

Na juos reikia tept ant pulsuojanciu vietu 4u.gif laikosi bent jau man nlb ilgai.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 10 18, 16:33)
Gal kas plačiau papasakotų apie šiuos kvapus, nesu bandžius tokių "tapamų kvepalų" įdomu kaip laikosi, ar patogu naudotis?  blush2.gif

...
user posted image

turiu šita paskutinį, man patinka, dėl patogumo - gal sunkiau jei ilgi nagai, nes sunku su jais pasitept biggrin.gif šiaip kvepia gerai, bet manau neverta jų naudot vietoj įprastų kvepalų, nebent kaip priedą biggrin.gif
Atsakyti
Bet patogiau nešiotis su savimi, ne kaip "butelką" kvepalų.
hm.. o kodėl neverta? kvapai nekokie?
Dar norėjau paklausti ar kvapas stiprus, na kaip kvepalų, o ne kokio kūno purškiklio? g.gif

Teks turbūt užbėgti pabandyti, sudomino mane jie. Nepastebėjau jų anksčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 18 spalio 2009 - 21:02
QUOTE(Argija @ 2009 10 18, 22:01)
Bet patogiau nešiotis su savimi, ne kaip "butelką" kvepalų.
hm.. o kodėl neverta? kvapai nekokie?
Dar norėjau paklausti ar kvapas stiprus, na kaip kvepalų, o ne kokio kūno purškiklio?  g.gif

Teks turbūt užbėgti pabandyti, sudomino mane jie. Nepastebėjau jų anksčiau  blush2.gif

kad nešiotis tai tikrai thumbup.gif drinks_cheers.gif dienos bėgyje galima vėl pasitept.
kvapai labai liuksiški, man tikrai patiko. tik manau kas mėgsta daug kvepintis ir visad užuost savo kvepalus, jiem gal neužteks tų tepamų, tik dėl to 4u.gif

man kvapas tikrai stiprus, manau turės mėginėlių ten, pabandyk drinks_cheers.gif
Atsakyti
sakykit, o loccitane turi kokia paakiu zele, kuri tik drekintu, bet nestangrintu? ax.gif
Atsakyti