Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

o kaip jums veido prausikliai? pvz slsmuciu pienelis?
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 10 28, 21:07)
Labai nusivyliau levandų actu schmoll.gif Merginos čia jį tiek gyrė, bet man jis pasirodė visiškai nieko vertas smirdantis vandenėlis doh.gif Tepliojau tepliojau spuogelius- nemažėjo nei kiek, nedžiovino nei kiek, dar bent, kad būtų giję nors kiek greičiau doh.gif Žodžiu, likau labai nusivylus ir jaučiuosi išmetus 39Lt kaip į balą, jau geriau būčiau nusipirkus paprasčiausios medetkų tinktūros iš vaistinės už kelis litus unsure.gif

būtent, kad aš irgi nusivyliau tuo baisiai išgirtu levandų actu unsure.gif

QUOTE(Egloshke @ 2009 10 29, 09:24)
Medetkų tinktūra bigsmile.gif  Reikės išbandyt, kai baigsiu levandų actą. Gal tu juo nusivalius odą sutepi kokiu kremu. Man jis padeda, net labai, bet aš prabraukiu visą kaktą ir daugiau nieko ant jos netepu. Sausina aišku, reikės ko gero tą ryžių fluidą pirktis.

tai va, ryte ir vakare aš išplaunu savo odą su ryžių serijos prausikliu, nuvalau su toniku, tada patepu levandomis, o kad odos nesausintų - veidą pateplioju ryžių fluid'u. O spuogeliai kaip nemažėja, taip nemažėja! doh.gif tai gal negerai kažką darau, ta prasme, netinkama mano priemonių naudojimo seka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 10 29, 08:24)
Medetkų tinktūra bigsmile.gif  Reikės išbandyt, kai baigsiu levandų actą. Gal tu juo nusivalius odą sutepi kokiu kremu. Man jis padeda, net labai, bet aš prabraukiu visą kaktą ir daugiau nieko ant jos netepu. Sausina aišku, reikės ko gero tą ryžių fluidą pirktis.

Juo patepus, nebetepdavau nieko ir tepdavau ant švarios, prieš tai niekuo neteptos odos.
O medetkų tinktūra tikrai geresnė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 29 spalio 2009 - 18:03
QUOTE(Je t'aime @ 2009 10 29, 18:49)

.... nuvalau su toniku, ... o kad odos nesausintų - veidą pateplioju ryžių fluid'u.

norejau paklausti kaip jum tas tonikas ir fluidas 4u.gif ar islaiko oda matine ir kaip pudra tepasi ant to fluido ( aisku kaip supratau jusu oda riebi , nes naudojat ryziu serija ? ) blush2.gif
Atsakyti
4u.gif vakar nusipirkau JAZMINU kvepalu wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 30, 00:24)
4u.gif  vakar nusipirkau JAZMINU kvepalu wub.gif  wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif

tema Paskutinis pirkinys čia rolleyes.gif
Atsakyti
mano oda mirsi, turejau ryziu fluida, tai is pradziu buvo thumbup.gif , betpo kokio menesio pradejo sausinti, oda pradejo serpetoti, todel teko ieskotis kitos serijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 30, 09:37)

biggrin.gif zinau kur yra si tema mirksiukas.gif cia issakau nuomone ( wub.gif -- > reiske kad labai patiko isigytas daiktas) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gidi @ 2009 10 30, 11:51)
mano oda mirsi, turejau ryziu fluida, tai is pradziu buvo thumbup.gif , betpo kokio menesio pradejo sausinti, oda pradejo serpetoti, todel teko ieskotis kitos serijos  smile.gif

g.gif as kaip tik dabar galvoju pirkti toki, o tik fluida turejai? mane dar domina prausiklis smile.gif gal kas turejo?
Atsakyti
prie ko cia tema 'paskutinis pirkinys'.. nesamone kazkokia, juk zmogus nupirko kvepalus is tos firmos apie kuria ir yra si tema L'OCCITANE! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 30, 17:19)
biggrin.gif  zinau kur yra si tema mirksiukas.gif  cia issakau nuomone ( wub.gif  -- > reiske kad labai patiko isigytas daiktas)  4u.gif

mat kaip rolleyes.gif man tai logiška, kad jei nebūtų patikęs kvapas, nebūtumėt net pirkus, čia ne priemonė kur parduotuvėj negali išbandyt ax.gif

QUOTE(sher @ 2009 10 30, 21:31)
prie ko cia tema 'paskutinis pirkinys'.. nesamone kazkokia, juk zmogus nupirko kvepalus is tos firmos apie kuria ir yra si tema L'OCCITANE! blink.gif

ania? man tai įdomiau atsiliepimus skaityt nei tai, kas ką nusipirko wink.gif aš tik norėjau teisinga linkme nukreipt, o jūs iškart šaukiat unsure.gif
Atsakyti
is ko srendziat kad as saukiu??? blink.gif o man gerai kad zmogus parase, pvz noreciau suzinoti ir kaip gi tie kvepalai laikosi? ar ilgai kvapas islieka? nes kaip tik draugei patiko, ir man kai kurie kvapai visai nieko. ir galvoju isigyti bet abejoju, o zmogus parasytu atsiliepimus ir galeciau draugei patarti pirkti ar ne, ir pati pagalvociau...
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 10 31, 00:23)
is ko srendziat kad as saukiu???  blink.gif  o man gerai kad zmogus parase, pvz noreciau suzinoti ir kaip gi tie kvepalai laikosi? ar ilgai kvapas islieka? nes kaip tik draugei patiko, ir man kai kurie kvapai visai nieko. ir galvoju isigyti bet abejoju, o zmogus parasytu atsiliepimus ir galeciau draugei patarti pirkti ar ne, ir pati pagalvociau...

na baigiam off topicus lotuliukas.gif tai va kvepaliukai man be galo patiko wub.gif ir kvapas gan gerai laikosi ( tik as jo nelabai jauciu) bet aplinkui zmones jaucia thumbup.gif lotuliukas.gif na tikrai labai dziaugiuosi siais kvepaliukais bigsmile.gif beje jei pirksite butinai parasykite atsilepimus drinks_cheers.gif labai idomu kaip kitiems sis kvapas? bigsmile.gif (nes pvz mano draugei tai nelabai patiko, jai labiau mimozos)
Atsakyti