Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Sveikutes, gal kuri esate bandziusi savaiminio idegio losjona? Labai idomu, kokie atsiliepimai 4u.gif
L'occitane
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 21, 15:19)
sakykit, o loccitane turi kokia paakiu zele, kuri tik drekintu, bet nestangrintu? ax.gif

Taip turi, tik slamucio serijos skirta brandziai odai, kitas priemones gali drasiai naudot pagal savo odos tipa mirksiukas.gif
Atsakyti
atsisveikinau su TBS, dabar pereinu į rimtesnę kosmetiką thumbup.gif tai vakar visą dieną kiurksojau čia pas jus beskaitydama viską ir šiandien grįžau su migdolų- obuolių aliejuku prausiklu (beje ant pakuotės nieko neužsiminta,kad galima naudoti kaip kasdienį prausiklį, bet juk tikrai galima,ane?), ryžių fluidu, obuolių fluidu, kažkokiu labai lengvu kremuku (pavadinimas lb užkabino blush2.gif ) ir levandų actu smile.gif ir dar paprašė,kad pasirašyčiau į peticiją,dėl regos problemų, na nelabai gilintis turėjau laiko, tai pasirašiau ir davė dovanų labai mielą padėkos atvirutę ir tą 5 aliejų kondicionierių smile.gif va bus proga išbandyt,irgi girėt smile.gif o dabar dėl to levandų acto noriu paklaust, ar jūs tepat tik konkretų spuogelį kaip nurodyta? nes pas mane pvz tokia oda,kad daug smulkių ir vienas šalia kito,tai tikiuos nepakenkiau gausiai patepus tas sritis? nes ten po viena nelb kaip patepsi smile.gif
Atsakyti
5 eteriniu alieju purinantis kondicionierius tiesiog dieviskas biggrin.gif biggrin.gif labai patenkinta juo , plaukuciai labai grazus svelnus po jo , o jau nodoju ta 250ml buteliuka gal koks 3 ar 4 menuo biggrin.gif
sampunai 5 eteriniu alieju purinantis ir raminamasis irgi puikus , tik alergizuoja galvos oda man nuo ju gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 10 26, 18:20)
o dabar dėl to levandų acto noriu paklaust, ar jūs tepat tik konkretų spuogelį kaip nurodyta? nes pas mane pvz tokia oda,kad daug smulkių ir vienas šalia kito,tai tikiuos nepakenkiau gausiai patepus tas sritis? nes ten po viena nelb kaip patepsi smile.gif

Tepti reikia tik patį spuogelį, tada jis uždžiovina jį. Arba gali susišlapinti vatos diskelį vandeniu ir užlašinti kelis lašelius, nusivalyti visą veidą. Aš taip darydavau profilaktiškai tik, kai jau būdavo didesnė problema.
Atsakyti
pirmi įspūdžiai - pabandžiau kondicionierių,tai plaukai atrodė kaip riebaluoti blink.gif nieko nesakau, švelnūs,purūs, bet man toks riebalas ir nešvarumo pojūtis jaučias nors tu ką. ir nors šukavau palenkus galvą, deja apimties visai nepridėjo, nors iki tol visad suveikdavo smile.gif darau išvadą,kad man kaip neprireikė kondicionieriaus,taip neprireiks:)

dėl levandų acto,tai patepiau problemines vietas, ir kas keisčiausia tose vietose pasidarė pūlinukai blink.gif na tiesiog pvz buvo kažkoks neaiškus iškilimas, patepiau, vėliau ateinu,žiūriu toj vietoj spuogelis balta viršūne. nu nežinau, ot aš priekabi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 10 27, 02:14)
pirmi įspūdžiai - pabandžiau kondicionierių,tai plaukai atrodė kaip riebaluoti blink.gif  nieko nesakau, švelnūs,purūs, bet man toks riebalas ir nešvarumo pojūtis jaučias nors tu ką. ir nors šukavau palenkus galvą, deja apimties visai nepridėjo, nors iki tol visad suveikdavo smile.gif darau išvadą,kad man kaip neprireikė kondicionieriaus,taip neprireiks:)

dėl levandų acto,tai patepiau problemines vietas, ir kas keisčiausia tose vietose pasidarė pūlinukai blink.gif  na tiesiog pvz buvo kažkoks neaiškus iškilimas, patepiau, vėliau ateinu,žiūriu toj vietoj spuogelis balta viršūne. nu nežinau, ot aš priekabi blush2.gif

jums THE BODY SHOP temoje jau minejo merginos, kad jus paprasciausiai ekperimentuojat su ivairiom kosmetikom ir norimo rezultato negaunat, nes paprasciausiai neatrenkat sau tinkamo pagal savo odos tipa, o oda tik erzinant viska bandydama. o kas liecia kondicionieriu plaukams gal padauginot blogai isskalavot, o gal paprasciausiai irgi ne pagal savo plauku tipa atsirinkot todel ir apsunkino plauka
Atsakyti
Man labai patinka L'Occitane parduotuveles - ten labai jauku, malonu, patinka aptarnavimas. Tiesa, kainos dideles, taciau karts nuo karto lidziu sau isbandyti kanors naujo. Praeita savaite pakereta malonaus kvapo isigyjau ranku krema Fleurs de Cerisier (su vysnios ziedais). Kvapas - tobulas, taciau produktas - tragiskas. Tap nusivyliau, jis taip sausina rankas!!! Ir atrodo sudetis puse velnio... Zodziu "parsliukinau" prie savo "Rasos" ranku kremo, kuris neuzburia kvapu, bet patinka kaina ir poveikiu.

Beje, mano kolege taip pat isigijo ranku krema is tos "limited edition" serijos, tai atsiliepimas toks pats - sausina oda. Apmaudu.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 10 28, 15:25)
Man labai patinka L'Occitane parduotuveles - ten labai jauku, malonu, patinka aptarnavimas. Tiesa, kainos dideles, taciau karts nuo karto lidziu sau isbandyti kanors naujo. Praeita savaite pakereta malonaus kvapo isigyjau ranku krema Fleurs de Cerisier (su vysnios ziedais). Kvapas - tobulas, taciau produktas - tragiskas. Tap nusivyliau, jis taip sausina rankas!!! Ir atrodo sudetis puse velnio... Zodziu "parsliukinau" prie savo "Rasos" ranku kremo, kuris neuzburia kvapu, bet patinka kaina ir poveikiu. 

Beje, mano kolege taip pat isigijo ranku krema is tos "limited edition" serijos, tai atsiliepimas toks pats - sausina oda. Apmaudu.
verysad.gif

Turiu aš šį kremuką - negaliu pritarti, kad sausina schmoll.gif Tiesiog tobulas dalykas darbe - akimirksniu susigeria ir galiu čiupinėti popieriukus thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas naudojau 5 aliejų šampūną. Kai plaunu galvą, palaikau kokią minutę ar dvi šampūnu įtrintus plaukus. Plaunu galvą porą kartų, nes laką naudoju. Tai plaukai šampūnu kvepia visą dieną. Su verbenų šampūnu irgi panašiai ya, bet kvapas labai blankus, vos vos juntamas.
Dar naudoju taukmedžio rankų kremą - man labai geras. Užtai turiu atliekamą kojų kremą, nes nei kvapas, nei efektas netenkina. Nunaudotas apie 10 ml iš 75ml.
Taukmedžių kūno losjoną esu bandžiusi - kvepia skaniai, oda minkšta, bet kažkokio ypatingo jausmo nėra. Gal ne mano odai.

i 
 Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 10 26, 17:20)
dėl to levandų acto noriu paklaust, ar jūs tepat tik konkretų spuogelį kaip nurodyta? nes pas mane pvz tokia oda,kad daug smulkių ir vienas šalia kito,tai tikiuos nepakenkiau gausiai patepus tas sritis? nes ten po viena nelb kaip patepsi smile.gif

Labai nusivyliau levandų actu schmoll.gif Merginos čia jį tiek gyrė, bet man jis pasirodė visiškai nieko vertas smirdantis vandenėlis doh.gif Tepliojau tepliojau spuogelius- nemažėjo nei kiek, nedžiovino nei kiek, dar bent, kad būtų giję nors kiek greičiau doh.gif Žodžiu, likau labai nusivylus ir jaučiuosi išmetus 39Lt kaip į balą, jau geriau būčiau nusipirkus paprasčiausios medetkų tinktūros iš vaistinės už kelis litus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 28 spalio 2009 - 20:07
QUOTE(Finna @ 2009 10 28, 20:07)
Labai nusivyliau levandų actu schmoll.gif Merginos čia jį tiek gyrė, bet man jis pasirodė visiškai nieko vertas smirdantis vandenėlis doh.gif Tepliojau tepliojau spuogelius- nemažėjo nei kiek, nedžiovino nei kiek, dar bent, kad būtų giję nors kiek greičiau doh.gif Žodžiu, likau labai nusivylus ir jaučiuosi išmetus 39Lt kaip į balą, jau geriau būčiau nusipirkus paprasčiausios medetkų tinktūros iš vaistinės už kelis litus unsure.gif
Medetkų tinktūra bigsmile.gif Reikės išbandyt, kai baigsiu levandų actą. Gal tu juo nusivalius odą sutepi kokiu kremu. Man jis padeda, net labai, bet aš prabraukiu visą kaktą ir daugiau nieko ant jos netepu. Sausina aišku, reikės ko gero tą ryžių fluidą pirktis.
Atsakyti