Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Laba 4u.gif
Atleiskit temos neseku. Noreciau paklasuti kaip levandu actas jums? patiko? Ir kaip ryziu serija veidui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 02, 17:28)
Laba  4u.gif
Atleiskit temos neseku. Noreciau paklasuti kaip levandu actas jums? patiko? Ir kaip ryziu serija veidui?  bigsmile.gif

asmeniskai man, tai is jo nebuvo jokios naudos schmoll.gif visiskai nenudziovina spuogo, atsigulu su spuogu ir atsikeliu su dar didesniu, vienu zodziu, jokio efekto
Atsakyti
Na tada as to levandu acto tikriausiai nepirksiu, o ir kaina nemaza schmoll.gif o kaip del ryziu serijos veidukui? 4u.gif g.gif
Atsakyti
apie levandu acta pamenu nemazai teigiamu atsiliepimu, pati nebandziau.
ryziu serijos turejau prausikli, tonika, fluida, mano misriai odai netiko, padaugejo inkstiriuku
Atsakyti
o migdolu-obuoliu serijos tonikas nesausina odos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 03, 17:47)

mano oda labai sausa, tai man sis tonikas nepakeiciamas, svariai nuvalo, atgaivina ir nesausina odytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 03, 17:47)

visai nesausina thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri bandet nauja aromatahttp://www.loccitane.lt/28/2/2167/84173/kvepalai/laukinių-vyšnių-tualetinis-vanduo.htm
kokie atsiliepimai? gal galit palygint kuris fainesnis?
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 10, 13:33)
gal kuri bandet nauja aromatahttp://www.loccitane.lt/28/2/2167/84173/kvepalai/laukinių-vyšnių-tualetinis-vanduo.htm
kokie atsiliepimai? gal galit palygint kuris fainesnis?

oi nerodo
http://www.loccitane...inis-vanduo.htm
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 02, 19:50)
Na tada as to levandu acto tikriausiai nepirksiu, o ir kaina nemaza  schmoll.gif  o kaip del ryziu serijos veidukui?  4u.gif  g.gif

O as naudoju ir esu visai patenkinta. Daug greiciau uzgyja visi spuogeliai. Daug labiau patiko, nei koks arbatmedzio aliejus pirktas kitose parduotuvese. Ryziu linija, tokia pusetina. Isigijau maza fluido pakuote, prausikli, tai lyg ir nieko efektas buvo. Bet kremui pasibaigus, prausiklio efekto neuzteko. Po kaukes panaudojimo, dar daugiau spuogeli islenda, bet gal taip ir turi buti. Labai patiko alyvuogiu prausiklis ir kremukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 12 vasario 2010 - 22:02
QUOTE(Dovis @ 2010 02 12, 22:56)
O as naudoju ir esu visai patenkinta. Daug greiciau uzgyja visi spuogeliai. Daug labiau patiko, nei koks arbatmedzio aliejus pirktas kitose parduotuvese. Ryziu linija, tokia pusetina. Isigijau maza fluido pakuote, prausikli, tai lyg ir nieko efektas buvo. Bet kremui pasibaigus, prausiklio efekto neuzteko. Po kaukes panaudojimo, dar daugiau spuogeli islenda, bet gal taip ir turi buti. Labai patiko alyvuogiu prausiklis ir kremukas.

cia labai individualus dalykas, man kaip tik geriau arbatmedis ax.gif o as gavau zinute, kad perkant prekiu virs 50 Lt ir pasakius slaptazodi "myliu Loccitane" kazka duoda dovanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 13, 11:44)
cia labai individualus dalykas, man kaip tik geriau arbatmedis ax.gif o as gavau zinute, kad perkant prekiu virs 50 Lt ir pasakius slaptazodi "myliu Loccitane" kazka duoda dovanu bigsmile.gif

Geras, o as kaip tik planuoju vaziuoti ten apsipirkti truputi smile.gif . Kazin ar visuose miestose galiuoja ta akcija -atrakcija.
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 02 13, 12:37)
Geras, o as kaip tik planuoju vaziuoti ten apsipirkti truputi  smile.gif . Kazin ar visuose miestose galiuoja ta akcija -atrakcija.

nezinau ar visuose
Atsakyti