Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo ar išmatų nelaikymas po gimdymo

nezinau, gal nedret saziningai tu pratimu?? tikrai efektyvus dalykas/ thumbup.gif
Papildyta:
pamirsau pasakyti, kad siuos pratimus reikia atlikti nuo 50- 100 kartu. ir taip 4-5 k/d. tada bus efektas. o jei po 20 per diena. tai geriau gal visai nesivargint???
Atsakyti
Sveikutes. Jei ka domina, tai konsultacija ir apziura Grybo gatvej kainuoja virs 300 lt. O fistules operacija 2000. Manau dar prisisumuos medikamentai, klizmos ir visa kita. Cia as sneku apie fistule iseinamojoj angoj. Pagal tai galima orientuotis kad kitur susidariusios fistules kainuoja panasiai.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 10 13, 10:31)
Sveikutes. Jei ka domina, tai konsultacija ir apziura Grybo gatvej kainuoja virs 300 lt. O fistules operacija 2000. Manau dar prisisumuos medikamentai, klizmos ir visa kita. Cia as sneku apie fistule iseinamojoj angoj. Pagal tai galima orientuotis kad kitur susidariusios fistules kainuoja panasiai.

blink.gif
Taip suprantu taupyti reikia, nes antakalni nieko nesviecia, bereikalingas energijos ir laiko svaistymas doh.gif verysad.gif Kazkas baisaus blink.gif Kur dar galima, gal kitame mieste??
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 10 13, 15:58)
blink.gif
Taip suprantu taupyti reikia, nes antakalni nieko nesviecia, bereikalingas energijos ir laiko svaistymas doh.gif  verysad.gif Kazkas baisaus blink.gif Kur dar galima, gal kitame mieste??

O kodel Antakalnyje negalima? Jau konsultavo ir tokias išvadas padarė? g.gif
Atsakyti
Nesikonsultavau, bet man gi pati gydytoja mane nusiunte i grybo gatve doh.gif
Gal kokiam kitam mieste?? Kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 10 13, 19:30)
Nesikonsultavau, bet man gi pati gydytoja mane nusiunte i grybo gatve doh.gif
Gal kokiam kitam mieste?? Kas zino?

Na man gyditojas pasiule, kad galima operuoti mokamai grybo gatvej ir galima kad konpensuotu ligoniu kasos, bet operacija jis darys raudonajam kryziui. Kaip geriau nezinau. Man finansai neleidzia mokamai daryti, todel pasirinkau raudonaji kryziu. Jei kas galite sau leisti sumoketi, tai manau sveikata brangiausias turtas, ir geriau privaciai priziures.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 10 13, 20:35)
Na man gyditojas pasiule, kad galima operuoti mokamai grybo gatvej ir galima kad konpensuotu ligoniu kasos, bet operacija jis darys raudonajam kryziui. Kaip geriau nezinau. Man finansai neleidzia mokamai daryti, todel pasirinkau raudonaji kryziu. Jei kas galite sau leisti sumoketi, tai manau sveikata brangiausias turtas, ir geriau privaciai priziures.

Koks gydytojas? As irgi noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 10 14, 08:32)
Koks gydytojas? As irgi noriu mirksiukas.gif

Parasysiu kai paleis kaip sekesi, net nezinau kiek laikis ligoninej. Labai nenoriiiuuuuuuu verysad.gif
Atsakyti
As jau po operacijos smile.gif. Atrodo viskas gerai smile.gif. Apie 2 savaites slapiavo, bet jau nustojo.
Atsakyti
Sveika sugrįžusi. Džiugu, kad jautiesi gerai, kad operacija pavyko ir nemaloniausi potyriai jau praeityje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 11 05, 19:13)
As jau po operacijos smile.gif. Atrodo viskas gerai smile.gif. Apie 2 savaites slapiavo, bet jau nustojo.

Laba diena, jus taip ir neparaset operavusio gyd. pavardes unsure.gif Ar jums uztempe oda ant fistules, ar kamsti iklijavo, ar kt. g.gif
Atsakyti
Man irgi po gimdymo nelaikė, bet aš pradėjau gerti spanguokių tabletes - tai pasitvarkė reikaliukai šiek tiek... :-)
Atsakyti