Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo ar išmatų nelaikymas po gimdymo

as manaiu kad tik man cia buvo taip po gimdymo ,kol neuzklydau cia .bet man irgi susitvarke laikui begant,
Atsakyti
ir man taip buvo, aš net nejausdavau, kad noriu į wc, atsimenu po gimdymo nueinu, tik pradedu kelnaites mautis ir pasrūva upelis, net nespėjus išsipakuot blush2.gif Tai po to įvaldžiau techniką eit į tūliką kas 2val, nes kitaip viešoj vietoj galėčiau apsidaryt ir pajaust tai tik tada kai per kojas varvėtų, teko nešiot pampersus ir man, bet ačiū dievui tai užtruko tik kokias 3savaites
Atsakyti
Oi man ir buvo kaip antra pagimdžiau,nueinu vienu žodziu nusipraust po dušu ligonineje nusirengiu ir jaučiu bėga kažkas per kojas blink.gif va tada ir aisku buvo kodel as visa para nepajutau kad noriu i tualeta. verysad.gif po to bandziau gydytojos klaust kodel taip yra,nes anksčiau nebuvau su tuo susidurus,o ji tik pasisaipė nu sako tik nemyži i kelnias,tai ko čia pergyveni,ar darai ir nejauti?Pasake su tokia arogancija.Man buvo taip gėda, pasijutau kaip kvailė kokia. verysad.gif
Po keliu sav. turėjau eit pas savo daktare ,o ji mae apžiurėjus paklausė,ar neturiu problemų su šlapimu atsakiau,kad taip tai ji liepė man daryt pratimus,sutraukinėt raumenis(nes lb.isitampo)ir juos palaikyti sutrauktus kiek galima ilgiau,bet reikia per diena daug sykiu,bet tai padeda.
Atsakyti
buvo ir man tas pats, kai tik nusiciaudai tai taip ir keli lasiukai nubega, o jei jau pilna pusle tai ir daugiau, tai buvau pas ginekologe, kuri kaip ir del slapimo nelaikymo vadinama geriauisia nes raso straipsniu ir tt, profesore vienu zodziu tai sakau ka daryt tai sako daryk ka nori vistiek senatvej priseis daryt operacija del nelaikymo, tai ir apakau jo tokiu atsakymu ir galvoju jei pas mane tik keli lasiukai tai kaip toms kurios daugiau turi problemu del sito tai ir senatves nereiks laukt operuotis jau dabar
Atsakyti
man irgi taip buvo, ginekologe mano patare daryti kegelco ar panasiai vadinasi pratimus , super tikrai padejo, bet kur bebudavau vis darydavau, pabandykit
Atsakyti
QUOTE(rooshka @ 2009 12 16, 22:04)
buvo ir man tas pats, kai tik nusiciaudai tai taip ir keli lasiukai nubega, o jei jau pilna pusle tai ir daugiau, tai buvau pas ginekologe, kuri kaip ir del slapimo nelaikymo vadinama geriauisia nes raso straipsniu ir tt, profesore vienu zodziu tai sakau ka daryt tai sako daryk ka nori vistiek senatvej priseis daryt operacija del nelaikymo, tai ir apakau jo tokiu atsakymu ir galvoju jei pas mane tik keli lasiukai tai kaip toms kurios daugiau turi problemu del sito tai ir senatves nereiks laukt operuotis jau dabar

Jeigu tai itakoja gyvenimo kokybe tai operuotis geriausiai yra dabar, bet nereikia tiketis stebuklo, o raumenis ar taip ar anaip treniruot reikes ar su operacija ar be jos, nes daznai neapsiriboja vien slapimo nelaikymu.
Taip pat operacija yra rekomenduojama kai uzbaigi gimdyt visus vaikus, jeigu yra labai blogai tai po operacijos kitus vaikus siuloma gimdyt CP, nes naturalaus gimdymo metu gali viskas vel suplysti ir seni randai apsunkina antra operacija ir mazina jos sekminguma.
Del senatves, kas zino kas bus toj senatvej kaikurios jos net nesulaukia, o per 10-20 metu operaciju technika gali zenkliai pasikeisti. Jau dabar daroma su super mazais pjuviukais kuriu net nesimato, nes jie daromi makstyje ( nezinau kaip LT daro).Taip pat senatvej gali prisireikt ne vien pacio slapimo nelaikymo operacijos o ir gimdos pakelimo ir pan.
Labai kategoriskai ta daktare pasake ax.gif dazniausiai pradedama yra nuo raumenu aktyvausir teisingo treniravimo ir jeigu per 3-6 men nera pagerejimo yra svarstoma operacijos galimybe.
Atsakyti
o man iki siuol yra jau bus 5 metai.tikra beda kai nusiciaudai ar viemi jauti kad nelabai gali islaikit slapima blush-anim-cl.gif2:jai ne iklotai kelnaites bus slapios man sake kadreikia mankstint mazo dubens raumenis bet kol kas nieko
Atsakyti
Parasysiu as 4u.gif
Atliko man fistules korekcija kovo 5 2009 m.
uzdraude pastoti 2 metus, bet gi kas klauso gydytoju lotuliukas.gif
Laukiuosi, gimdyti kovo 7 2010 m. grieztas cezario pjuvis, nors priziurinti mane ginekologe ikalbineja paciai gimdyti blink.gif atseit jau viskas uzsitrauke doh.gif as tai prisiminus pooperacini laikotarpi.....Tikrai nepasiruosusi pereiti vel ta pati unsure.gif
Operavo su vietine nejautra prof. Samalavicius ir proktologe Rusteikiene ir dar uzsienetis kazkoks dalyvavo ir dar studentai bei ginekologe berods 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites! na kurgi daugiau kreiptis jei ne i jus ax.gif siandien perskaiciau striapniuka paie slapimo nelaikymo gydyma operacija. turime ir mes seimoje tokia bedele, bet, kaip pripasta, niekas apie tai garsiai nekalba blush2.gif gal kam nors is jusu artimuju jau daryta tokia operacija (su kazkokia juostele)? kokie rezultatai? ar tikrai veiksminga? ir kaina ar tikrai apie 2 tukst.? jau nebezinau ka daryti - baisiai gaila moteriskutes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GaBu @ 2010 03 15, 21:31)
sveikos, mergaites! na kurgi daugiau kreiptis jei ne i jus  ax.gif siandien perskaiciau striapniuka paie slapimo nelaikymo gydyma operacija. turime ir mes seimoje tokia bedele, bet, kaip pripasta, niekas apie tai garsiai nekalba  blush2.gif  gal kam nors is jusu artimuju jau daryta tokia operacija (su kazkokia juostele)? kokie rezultatai? ar tikrai veiksminga? ir kaina ar tikrai apie 2 tukst.? jau nebezinau ka daryti - baisiai gaila moteriskutes  verysad.gif

Tokia operacija tikrai yra , man ja dare kazkur pries 4 metelius ax.gif Rezultatai tikrai pakankamai geri thumbup.gif kaina tikrai tokia ax.gif
Atsakyti
nu as kai ciaudau ar sukosciu, tada problemike. dar tik 4 menesiai praejo, bet jau panikuoju. paskutiniais nestumo menesiais taip buvo, bet tada maniau, kad kleckius spaudzia pusle, o dabar gi niekas nebespaudzia blink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Slapimo nelaikymas pasireiskiantis po gimdymo pasitaiko vienai is keturiu moteru. verysad.gif

Si problema atsiranda del nusilpusiu ir issitampiusiu dubens dugno raumenu, kuriu nesustiprinus slapimo nelaikymas tesiasi ir jau tada prireikia operacijos. unsure.gif

Kad operacijos isvengti yra priemones skirtos dubens dugno raumenu stiprinimui. Jos yra daugkartines, naudojamos i maksti.

Kad sustbadyti po gimdymo atsiradusi slapimo nelaikyma reikia per diena atliekti 20 min mankstele ir jau po 8 savaiciu prades matytis rezultatai. thumbup.gif
Taip isvengsite sauskelniu ir visu kitu nepatogumu atsirandanciu su sia beda.
smile.gif
Atsakyti