Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Kristepala @ 2009 05 07, 19:26)
Skaudejo vakar ir man mentis, spranda ir po sonkauliais, bet sesutes pastoviai leisdavo nuskausminamuosius. Siandien pirma diena kaip be vaistu, tai visai normaliai, gal tik truputi strenas raizo. Ar tau pyle ta geli i pilva? man tai dar reikejo ir visas laselines bei antibijotikus susipirkti...zodziu operacija kainavo nemazus pinigelius doh.gif  bet ko tik nepadarysi  wub.gif

Man tai vis dar skauda keiciant kuno padeti ir gan stipriai pecius ir skrandi. Labai sunku atsigult/atsikelt, labai jauciasi kaip ten oro balioncikai juda, bet nusiskausminti kazkaip nenoriu, kad butu kuo maziau chemijos.

O kas per gelis? Arba nepyle arba as "ne vkurse" lotuliukas.gif
Man irgi liepe susipirkti: rankove laparaskopijai, antibiotikus kuriuos turbut suleido operacijos metu ir 3 ampules nuskausminamuju. Na ir dar "vokeliai" - tai vistiek manau proto ribose, nes stimuliacijos man zymiai daugiau kainavo, kadangi kiausides nenorejo stimuliuotis. Laseliniu nereikejo pirkti, jie pastate 2 savo laselines.

skorpione20 zinok as visa sirdim labai tikiu kad nepaisant ziauriu diagnoziu mes visos vistiek pastosim wub.gif patikek sansas TIKRAI YRA, svarbiausiai nenuleisti ranku 4u.gif as tikiu stebuklais, medikai tik padaro savo darba, bet yra ir didelis dalykas musu minciu galia ir tikejimas... 4u.gif juk yra labai daug atveju kai gydytojai nuleidzia rankas o mergaites ima ir pastoja neziurint i nieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 20:50)

skorpione20 zinok as visa sirdim labai tikiu kad nepaisant ziauriu diagnoziu mes visos vistiek pastosim  wub.gif patikek sansas TIKRAI YRA, svarbiausiai nenuleisti ranku  4u.gif as tikiu stebuklais, medikai tik padaro savo darba, bet yra ir didelis dalykas musu minciu galia ir tikejimas...  4u.gif juk yra labai daug atveju kai gydytojai nuleidzia rankas o mergaites ima ir pastoja neziurint i nieka  thumbup.gif

Tu negincijamai teisi, as ir nenuleidziu ranku, tikiu, kad be visu diagnoziu, kaliu pastoti. Juk mano gimda, kiausides - sveikos.
Yra stebuklu tikrai ir as kuo toliau tuo labiau jais tikiu.
Juk be visu stebuklu, medicina isrado dar viena - IVF, kuris man taip pat galimas, kitoms ir jis nebeimanomas. Tad jei dave Dievulis beda, bet paliko plysi, vadinasi jis mus myli. Negalima nuleisti ranku!!! Visos viltys, pastangos ir tikejimas yra del kleckiuko, kodel nepasistengus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Oij ,mergaitės mano, pratrūkau, akis graužia vos kompą įžiūriu, pražliumbiau pusę dienos, kad man jau chana. Aš gi turiu pjūvį per visą pilvą, man nežmoniška metinė antibiotikų intervencija buvusi, aš tiek prisiskaičiau nuo ko tie kiaušintakiai pažeidžiami, kad pasidariau jau sau pati diagnozę ir kad man nereikia jokios lapar, o tik pinigėlius dėt į taupyklę IVF. Dar dabar gerklėj akmuo. Žodžiu, na bet jau bisk apsiraminau ir visgi operuosiuos. Pamačiau mažiukus dvynukus kieme, tai vos duris atrakinau, neįžiūrėjau ir nepataikiau į spyną niekaip, po to susigriebiau, gerai, kad nieks nematė. Matau nauji namai namučiai, tai prisijungiu 4u.gif tikiuos dar priimsit mane tokią jautruolę blush2.gif Labai džiaugiuos dėl mergaičių, kurioms sėkminga lapar buvo, visa širdim linkiu, kad pasisektų tapti nestuke.gif , ir palaikas tas, kurioms biskį liūdniau, bet kai kažkuri mergytė čia sakė, būsim stiprios, nenuleisim rankų ir pasieksim savo 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 21:50)
Man tai vis dar skauda keiciant kuno padeti ir gan stipriai pecius ir skrandi. Labai sunku atsigult/atsikelt, labai jauciasi kaip ten oro balioncikai juda, bet nusiskausminti kazkaip nenoriu, kad butu kuo maziau chemijos.

O kas per gelis? Arba nepyle arba as "ne vkurse"  lotuliukas.gif
Man irgi liepe susipirkti: rankove laparaskopijai, antibiotikus kuriuos turbut suleido operacijos metu ir 3 ampules nuskausminamuju. Na ir dar "vokeliai" - tai vistiek manau proto ribose, nes stimuliacijos man zymiai daugiau kainavo, kadangi kiausides nenorejo stimuliuotis. Laseliniu nereikejo pirkti, jie pastate 2 savo laselines.

skorpione20 zinok as visa sirdim labai tikiu kad nepaisant ziauriu diagnoziu mes visos vistiek pastosim  wub.gif patikek sansas TIKRAI YRA, svarbiausiai nenuleisti ranku  4u.gif as tikiu stebuklais, medikai tik padaro savo darba, bet yra ir didelis dalykas musu minciu galia ir tikejimas...  4u.gif juk yra labai daug atveju kai gydytojai nuleidzia rankas o mergaites ima ir pastoja neziurint i nieka  thumbup.gif

Ai tikrai, juk pas tave per Lap. buvo viska gerai blush2.gif ,todel ir nereikejo to gelio, kuri i pilva supila, kad taip greitai nebeataugtu visos ataugos (o jo kaina 500 lt), tai db esu kaip subliuskes balionas, tokia issiputus, sake per 4 dienas tas gelis absorbuosis i audinius ir viskas grys i savo vietas. To to kruva laseliniu reikejo pirkti, bei lasalines antibijotikus kaina per 200 lt ir dar 2 vokeliai...
Ir dar skaitosi nemokama operaciaja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 07 gegužės 2009 - 21:05
Labas vakarelis mergytes,
Jau temeles grozis, Inezai aciu wub.gif wub.gif

Skaitau kiek jums kainavo operacijos ir man jau kraupu darosi...tai kiek is viso bendra suma?as pasiskaiciavau kad man turetu uztekt kokiu 400lt, bet kai paraset jus tai akys ant kaktos islipo doh.gif (tuo labiau kad pas mus seimoj tikrai jauciasi ekonomine padetis lietuvoj) doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios,
pagaliau penktadienis, thumbup.gif
o jau kiek priraset, einu paskaityt 4u.gif

Lin4ia. Kristepala sveikos gyvos sugrizusios, vaisingu jums ND clap_1.gif
Atsakyti

Rutele[/B], negalima sau is anksto neigiamu dalyku prisigalvot, taip kad nosyte auksciau ir viskaas bus ok tongue.gif

Kazi kaip ...sara.. reikaliukai? g.gif

Kristepala kiek tau kainavo visos proceduros ir vaistukai kartu? kur pirkai vaistelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 21:05)
Oij ,mergaitės mano, pratrūkau, akis graužia vos kompą įžiūriu, pražliumbiau pusę dienos, kad man jau chana. Aš gi turiu pjūvį per visą pilvą, man nežmoniška metinė antibiotikų intervencija buvusi, aš tiek prisiskaičiau nuo ko tie kiaušintakiai pažeidžiami, kad pasidariau jau sau pati diagnozę ir kad man nereikia jokios lapar, o tik pinigėlius dėt į taupyklę IVF. Dar dabar gerklėj akmuo. Žodžiu, na bet jau bisk apsiraminau ir visgi operuosiuos. Pamačiau mažiukus dvynukus kieme, tai vos duris atrakinau, neįžiūrėjau ir nepataikiau į spyną niekaip, po to susigriebiau, gerai, kad nieks nematė. Matau nauji namai namučiai, tai prisijungiu  4u.gif  tikiuos dar priimsit mane tokią jautruolę  blush2.gif  Labai džiaugiuos dėl mergaičių, kurioms sėkminga lapar buvo, visa širdim linkiu, kad pasisektų tapti  nestuke.gif , ir palaikas tas, kurioms biskį liūdniau, bet kai kažkuri mergytė čia sakė, būsim stiprios, nenuleisim rankų ir pasieksim savo  2.gif

Ruta, sitoje temoje blogas mintis reikia vyti i sali, jokiais budais neleidziu Tau liudeti ir prisigalvoti to, ko nereikia..
Turi buti stipri ir tik tikejimas ir grazios svajones pades igyvendinti tikslus.. Prasau Taves, auksciau nosyte ir jokiu blogu nuotaiku, o juo labiau asaru..
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 07, 23:00)
Ai tikrai, juk pas tave per Lap. buvo viska gerai blush2.gif  ,todel ir nereikejo to gelio, kuri i pilva supila, kad taip greitai nebeataugtu visos ataugos (o jo kaina 500 lt), tai db esu kaip subliuskes balionas, tokia issiputus, sake per 4 dienas tas gelis absorbuosis i audinius ir viskas grys i savo vietas. To to kruva laseliniu reikejo pirkti, bei lasalines antibijotikus kaina per 200 lt ir dar 2 vokeliai...
Ir dar skaitosi nemokama operaciaja doh.gif

labas rytas bigsmile.gif 4u.gif
INEZA tema nepakartojama wub.gif labai grazu, aciu Tau 4u.gif

Kristapela, sveika sugryzus thumbup.gif pastosi pamatysi ax.gif na jei jums nereikia skubiai, tai galit metus bandyt,.,,,, kazkaip metus ???? ilgokai ..... g.gif viskas bus gerai, thumbup.gif bet kas ten pas tave per gelis pripiltas? g.gif nepyle jokio gelio...... o as vaistukus , tai yra laselines ir antibijotikus pirkau mieste... salia studlendo camelijos vaistinej mirksiukas.gif sumokejau 82lt jei perki ten apacioj tai brangiai kainuoja g.gif nu bet gal tau kitokiu vaistuku reikejo... as pirkau 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 05 08, 09:07)
Rutele[/B], negalima sau is anksto neigiamu dalyku prisigalvot, taip kad nosyte auksciau ir viskaas bus ok  tongue.gif

Kazi kaip ...sara.. reikaliukai?  g.gif

Kristepala kiek tau kainavo visos proceduros ir vaistukai kartu? kur pirkai vaistelius?  g.gif

as sakau sumokejau uz 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku 82lt
D 200lt anest 50lt nesiplesiau su tais pinigais..... nes neturejau ju perdaug... ir nieko labai gerai viska suremontavo... as vaistus pirkau prie studlendo camelijos vaistinej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 08:33)
labas rytas  bigsmile.gif  4u.gif 
INEZA tema nepakartojama  wub.gif  labai grazu, aciu Tau  4u.gif 

Kristapela, sveika sugryzus  thumbup.gif  pastosi pamatysi  ax.gif  na jei jums nereikia skubiai, tai galit metus bandyt,.,,,,  kazkaip metus ????  ilgokai .....  g.gif  viskas bus gerai,  thumbup.gif  bet kas ten pas tave per gelis pripiltas?  g.gif  nepyle jokio gelio...... o as vaistukus , tai yra laselines ir antibijotikus pirkau mieste... salia studlendo camelijos vaistinej  mirksiukas.gif  sumokejau 82lt  jei perki ten apacioj tai brangiai kainuoja  g.gif  nu bet gal tau kitokiu vaistuku reikejo... as pirkau 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku  rolleyes.gif
Papildyta:

as sakau sumokejau uz 6 laselines ir 2 dezutes antibijotiku 82lt
D 200lt  anest 50lt  nesiplesiau su tais pinigais..... nes neturejau ju perdaug... ir nieko labai gerai viska suremontavo...  as vaistus pirkau prie studlendo camelijos vaistinej  mirksiukas.gif

Nu aisku, aciukas.
O koks ten skystis? 500 Lt? g.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytukas, ąčiū už padrąsinimus 4u.gif žiuriu apie pinigėlius kalbat, naudinga info, žinosiu maždauk kiek kam pasiruošti, liuks. Hei, tai kaip gi čia su tuo susitikimu, tai gal tada tariam dienelę, tarkim antradienis, labiau po pietų (nes dirbam smile.gif ), na o vietele kokia? šiaip man visur tinka rolleyes.gif o pati esu iš pašilaičių.
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 08, 09:40)
Nu aisku, aciukas.
O koks ten skystis? 500 Lt?  g.gif

nieko nezinau apie joki skysti..... g.gif kas turi cistu tam zinau reikia nusipirkt kazkoki maisiuka tai 500lt kainuoja, bet man nereikejo nieko.... g.gif
Atsakyti