Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 07, 22:34)
Labas vakarelis mergytes,
Jau temeles grozis, Inezai aciu  wub.gif  wub.gif

Skaitau kiek jums kainavo operacijos ir man jau kraupu darosi...tai kiek is viso bendra suma?as pasiskaiciavau kad man turetu uztekt kokiu 400lt, bet kai paraset jus tai akys ant kaktos islipo doh.gif (tuo labiau kad pas mus seimoj tikrai jauciasi ekonomine padetis lietuvoj) doh.gif

O tai kai vaziavai su siuntimu pas tvarijonavieciene tai reikejo moketi uz konsultacija ar ligoniu kasos apmokejo, ir siuntima reikia pas seimos gydytoja issirasyti ar pas gine smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios !
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 05 08, 08:39)
O tai kai vaziavai su siuntimu pas tvarijonavieciene tai reikejo moketi uz konsultacija ar ligoniu kasos apmokejo, ir siuntima reikia pas seimos gydytoja issirasyti ar pas gine  smile.gif

Labas rytelis mergaiciukes 4u.gif

Tiriauz nieka as nemokejau, tikrai nereikia,jei turi siuntima,issirasiau siuntima pas seimos gydytoja,uzsiregistravau internetu ir viskas mirksiukas.gif Jei neturesi siuntimo kainuos 100.80 Lt i ligoniu kasa kaip supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 08, 09:44)
Labas rytelis mergaiciukes 4u.gif

Tiriauz nieka as nemokejau, tikrai nereikia,jei turi siuntima,issirasiau siuntima pas seimos gydytoja,uzsiregistravau internetu ir viskas mirksiukas.gif Jei neturesi siuntimo kainuos 100.80 Lt i ligoniu kasa kaip supratau rolleyes.gif

O tu pas ja lankeisi vaisingumo klinikoje ar kazkur kitur? 4u.gif
Atsakyti
kur mergaites siandien visos pasislepusios g.gif kazkaip vienisa jauciuosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 10:07)
kur mergaites siandien visos pasislepusios  g.gif  kazkaip vienisa jauciuosi...  verysad.gif

friends.gif as cia, tik darbais apsikasus doh.gif Reikia gerokai apsidirbt iki iseinant biuletenio, tai varau.
Mane jau biski panika ima, man mmm vis nesirodo, o iki lapar liko lygiai savaite blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 10:07)
kur mergaites siandien visos pasislepusios  g.gif  kazkaip vienisa jauciuosi...  verysad.gif

Sveika, Vitalyte25,
na ko tu cia liudi, gi tu tikrai ne viena biggrin.gif
Dabar ir as jau cia apsilankysiu, nes 06.17 man paskyre jau data operacijai. As norejau pasidomet, is kur jus zinot, ka jums reikia nusipirkt? Ar cia seimos gydytoja sudiktavo, kad laseliniu reikia, vaistu, dar kazkokia pirstine. Man tai D nieko apie tai nesake. g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2009 05 08, 10:17)
friends.gif as cia, tik darbais apsikasus doh.gif Reikia gerokai apsidirbt iki iseinant biuletenio, tai varau.
Mane jau biski panika ima, man mmm vis nesirodo, o iki lapar liko lygiai savaite blink.gif

O tai gal tu nebe viena ir operacijos nebeprireiks?
O kiek dienu iki operacijos biuleteni israso?Nuo tos dienos, kai guliesi i ligonine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 08, 11:17)

bigsmile.gif ruosiesi operacijai thumbup.gif ruoskis ruoskis thumbup.gif lauksiu sugryztant wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgva @ 2009 05 08, 11:24)
Sveika, Vitalyte25,
na ko tu cia liudi, gi tu tikrai ne viena  biggrin.gif
Dabar ir as jau cia apsilankysiu, nes 06.17 man paskyre jau data operacijai. As norejau pasidomet, is kur jus zinot, ka jums reikia nusipirkt? Ar cia seimos gydytoja sudiktavo, kad laseliniu reikia, vaistu, dar kazkokia pirstine. Man tai D nieko apie tai nesake.  g.gif  g.gif
Papildyta:

O kiek dienu iki operacijos biuleteni israso?Nuo tos dienos, kai guliesi i ligonine? g.gif

na smagu,kad darys operacija... pamatysi,kaip bus gerai thumbup.gif o del vaistuku tai viska susakys kai atvaziuosi i ligonine.. priimamajam parasys recepta.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Vitalyte su 8 savaiteliu jubiliejumi.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 08, 10:30)
bigsmile.gif  ruosiesi operacijai  thumbup.gif  ruoskis ruoskis  thumbup.gif  lauksiu sugryztant  wub.gif
Papildyta:

na smagu,kad darys operacija... pamatysi,kaip bus gerai  thumbup.gif  o del vaistuku tai viska susakys kai atvaziuosi i ligonine.. priimamajam parasys recepta..  mirksiukas.gif

As noriu tiket, kad po jos kas nors paaiskes, kame cia reikalas. Galima sakyt, kad pati pasiprasiau tos operacijos, nes D dar man jos nesiule. Atseit pas mane viskas gerai auga su clost, bandom toliau stimuliuot. Ne ne ne, sakau, reik kazka daryt, nes kodel nieko neiseina, jei viskas gerai ??? Tai norejo matyt sakyt tu dar jauna, bet sakau, kad jau kapsi 30. Tada jau pradejo derint operacijos laika, mato, kad as pasiryzus eit tolyn, o ne tupinet vietoj.
As seksiu tavo pedom, vitalyt25. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

as grizau is po atostogu, buvau trumpam islekus is miesto biggrin.gif

kokiu naujienu turit? reiktu eiti paskaityti, bet kol tiek perskaitysiu, ka per savaite prikalbejot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgva @ 2009 05 08, 10:24)

Mane guldo 14d., tai nuo tos dienos jau bus biuletenis mirksiukas.gif Vakar dariausi NT, neigiamas, tai dabar jau laukiu mmm kaip ant adatu. Siandien 30 cd., tikiuosi iki pirmadienio sulauksiu, kad tik nereiktu lapar atidet doh.gif
Atsakyti