Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas rytas mergytes 4u.gif As nemanau kad man prireiks testuko si karta verysad.gif siandien pasimatavau bt ryte ir jinai tiktai 36.5C blink.gif verysad.gif tai ko gero tos nelabosios mmm jau pakeliui doh.gif nemazai mergaiciu cia minejo kad musu vartojami vaistukai gali pakelti bt, bet mano atveju bt per maza verysad.gif

Liepa7 kaip tau sekasi? ar darei testuka siandien ??? bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Citas, nepasiduok Bt matavimo įtakai, juk ji gali kisti, kaip mergaitės rašė 4u.gif
kad ji būna iškraipoma, turbūt Tau viskas gerai, o tu stresuoji, būk rami ir lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2009 05 12, 10:35)
Citas, nepasiduok Bt matavimo įtakai, juk ji gali kisti, kaip mergaitės rašė  4u.gif
kad ji būna iškraipoma, turbūt Tau viskas gerai, o tu stresuoji, būk rami ir lauk  smile.gif

Buciau daug ramesne jei bt butu iskreipta i didesniaja puse verysad.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pamatysi, rytoj ryte Bt bus pakilusi į gerąją pusę ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Isabele , Akedite!!! wub.gif
Vis dar kažkaip sudėtinga suvokti,kad tai vyksta su manimi bigsmile.gif Gal kai jau pamatysiu plakančią(ias) širdutes bus lengviau savo sėkme patikėti ax.gif
Atsakyti
Citas wub.gif nusiramini.BT nematuok schmoll.gif ,gal tikrai vaistai iskraipo.neerzink saves wub.gif eik gert raminancios arbateles biggrin.gif ir uz bausme tai net 2 puodelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2009 05 12, 11:15)
Pamatysi, rytoj ryte  Bt bus pakilusi į gerąją pusę ir viskas bus gerai  4u.gif

aciu tau labai labai uz palaikyma wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zorske @ 2009 05 12, 11:17)
Ačiū Isabele , Akedite!!!  wub.gif
Vis dar kažkaip sudėtinga suvokti,kad tai vyksta su manimi  bigsmile.gif Gal kai jau pamatysiu plakančią(ias) širdutes bus lengviau savo sėkme patikėti  ax.gif

man irgi atrodo, patikesiu, tik kai pamatysiu sirdele:)
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 12, 10:12)
Labas rytas mergytes  4u.gif  As nemanau kad man prireiks testuko si karta  verysad.gif  siandien pasimatavau bt ryte ir jinai tiktai 36.5C  blink.gif  verysad.gif  tai ko gero tos nelabosios mmm jau pakeliui  doh.gif nemazai mergaiciu cia minejo kad musu vartojami vaistukai gali pakelti bt, bet mano atveju bt per maza  verysad.gif

Liepa7 kaip tau sekasi? ar darei testuka siandien ??? bigsmile.gif  smile.gif

Sveika,dabar as raminsiu,kaip as paklausiau pas daktara del BT po ivf,tai jis aiskiai pasake progesteronas ta BT kelia arba nekelia,o taippat klausiau ir del menesiniu,tai net nusijouike sake visiska nesamone,kaip galima nuspeti menesines pagal BT.taip kad nusiramink.Na o as saindien du kartus per nakty sapnavau ,kad dariausi testa(visai stogas pavaziavo nuo to laukimo biggrin.gif ),na neisskenciau is tu nervu ir pasidariau,aisku tik viena juostele,vyras juokiasi ax.gif
nesuprantu tai kelinta man skaitosi siandien diena isodino 04- 12 val. doh.gif man atrodo 9,o vyras sako tik 8,kad nesiskaito isodinimo diena.na o kaip galvojat jus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2009 05 12, 11:57)
Sveika,dabar as raminsiu,kaip as paklausiau pas daktara del BT  po ivf,tai jis aiskiai pasake progesteronas ta BT kelia arba nekelia,o taippat klausiau ir del menesiniu,tai net nusijouike sake visiska nesamone,kaip galima nuspeti menesines pagal BT.taip kad nusiramink.Na o as saindien du kartus per nakty sapnavau ,kad dariausi testa(visai stogas pavaziavo nuo to laukimo  biggrin.gif ),na neisskenciau is tu nervu ir pasidariau,aisku tik viena juostele,vyras juokiasi ax.gif
nesuprantu tai kelinta man skaitosi siandien diena isodino 04- 12 val. doh.gif man atrodo 9,o vyras sako tik 8,kad nesiskaito isodinimo diena.na o kaip galvojat jus? rolleyes.gif

Nuraminai truputi tongue.gif ax.gif , jei jau tikrai daktare sake kad gali kelti ir zeminti ta BT blush2.gif

Bet su savo tryzniojimais tai ir prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip tavo vyras teisus tau yra 8 DPI. Ir joks testas nieko dar negali rodyti lotuliukas.gif

Nors ka as cia apie tryzniojima kalbu, neseniai per nakti gal 5 kartus sugebejau pas ginekologa pabuti ir vis tikrinausi nestuma thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 12, 12:10)
Nuraminai truputi  tongue.gif  ax.gif , jei jau tikrai daktare sake kad gali kelti ir zeminti ta BT  blush2.gif

Bet su savo tryzniojimais tai ir prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Taip tavo vyras teisus tau yra 8 DPI. Ir joks testas nieko dar negali rodyti  lotuliukas.gif

Nors ka as cia apie tryzniojima kalbu, neseniai per nakti gal 5 kartus sugebejau pas ginekologa pabuti ir vis tikrinausi nestuma  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na man taip nepatinka laukti,o cia dar taip ilgai 12 deinu,bet ka padarysi ,laiko nepaskubinsi.Gerai jei tik 8 diena,tikrai sutrizniavau ax.gif blush2.gif einu kuo nors uzsiimsiu,tai ir laikas greiciau eis. lotuliukas.gif
Atsakyti
EIKIT JUS VISOS, BELAUKIANCIOS TU 12-14 DPI I LAUKA GRYNU ORU PAKVEPUOTI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. Zvejuke, greitai skaiciukus mums pasakai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 12 gegužės 2009 - 12:02