Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

na kiek cia pas jus daug geru ziniu,sveikinimai visoms 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(-bona- @ 2009 05 11, 16:05)
na kiek cia pas jus daug geru ziniu,sveikinimai visoms 4u.gif  nestuke.gif

o kelintas dabar tavo IVF?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 11, 15:01)
nei neklausk  blush2.gif  ir visus aplink dar nervinu  doh.gif

Man tai 8DPĮ buvo visi nervai darbingi:ir žliumbiau, ir galėjau juoktis,bet daugiau žliumbti ir visus gasdinau su savo tokiomis nuotaikomis.
Tai vat nuo tos dienos ryta pradėdavau su NEURO 1 vienu pakeliu biggrin.gif O paskui kai pamačiau tas II juosteles, tai labai ramybė aplankė ir būčiau tokią ramybę išlaikiusi turbūt ilgai ilgai tik man čia kaunietės stogus pradejusios buvo kilnoti doh.gif, tai teko ir kraują nuleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zorske @ 2009 05 11, 16:07)
būčiau tokią ramybę išlaikiusi turbūt ilgai ilgai tik man čia kaunietės stogus pradejusios buvo kilnoti doh.gif, tai teko ir kraują nuleisti  smile.gif

Nu jau tos kaunietes toooooooookios nekantrios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zorske @ 2009 05 11, 14:07)
būčiau tokią ramybę išlaikiusi turbūt ilgai ilgai tik man čia kaunietės stogus pradejusios buvo kilnoti doh.gif, tai teko ir kraują nuleisti  smile.gif

nono.gif nono.gif nono.gif Mes gi visos pergyvenom ir sirgom už tave wub.gif Ne iš piktos valios gi ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 11, 15:07)
o kelintas dabar tavo IVF?..  ax.gif

1 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-bona- @ 2009 05 11, 16:18)

Sekmes mirksiukas.gif

p.s. mergaites, kazkaip mazoka startuojanciu geguzes menesi... g.gif aktyviau registruokites wub.gif
Atsakyti
Fantastika drinks_cheers.gif thumbup.gif , visas mergaites sveikinu labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Skaitau ir šypsausi smile.gif , taip smagu ir šilta šiam skyreli wub.gif
Atsakyti
pasimatavau ir as temperatura, nors zinau, kad ji gal ir nieko nereiskia, kaip jau rase kitos mergaites, bet vis tiek gera matyti kad ji 37.3 .. rolleyes.gif
Kaip jauciasi kitos mergaites?
Atsakyti
didis.gif nors juokingas man tas BT matavimas, bet gerbiu uz netrizniojima wub.gif
Atsakyti
[quote=kristinele83,2009 05 11, 19:29]
didis.gif nors juokingas man tas BT matavimas, bet gerbiu uz netrizniojima wub.gif
[/qu

Kristinele, o kodel taves nera sarasiuke? ax.gif
Atsakyti