Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 10, 09:24)
Mergaites, neiskenciau ir pasidariau testa siandien  blush2.gif
Dvi juosteles...

Sveikinu thumbup.gif nestuke.gif Bet jau mirti tai tikrai ne laikas dabar mazute, vis tik turi isipareigojimu leliukui savo blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(liepa7 @ 2009 05 10, 10:15)

Citas, kada tu bandysi testa ar hcg?

Negundyk Liepa7 tongue.gif smile.gif Siaip man 15d, bet jauciu darysiu kokia 12 ar 13d doh.gif mirksiukas.gif

Beje siandien pasimatavau BT tai rodo 31C ax.gif zinau kad ji taip pat sekmingai gali nukristi bet bent zinau kad mmm dar neprasimus siandien blush2.gif

QUOTE(taitiek @ 2009 05 10, 12:50)
Sveikos mergaites,zvejuka nuostabios naujienos tylus sveikinimai 4u.gif  4u.gif
mano testuko diena 16,bet kazkaip keistai ,visiskai jokiu pozymiu nei i viena puse,krutine atslugo,pilvo nemaudzia atrodo kazkokia tuscia vaikstau,jau pradejau nerimauti  doh.gif

Taitiek ir as nieko ypatingo nejauciu, bet dauguma mergaiciu sake, kad pojuciai nera nestumo irodymas. Jau nedaug belaukti beliko mergyt iki tikekim geru ziniu thumbup.gif

Zvejuke dabar tu mus nuramink su tais pojuciais, nes tu jau kaip ir beveik patvirtinta nestuke.gif Sakyk ka jautei tongue.gif ?
Atsakyti
Labukas,zinau ,kad visko dar gali buti,bet vistiek neramu,net vyras bare.Pirmas dienas pilva truputi maude,o vakar ir uzvakar tepliojo sviesiai rudai,na o siandien visiskas o.
Beja del BT ,tai pas mane ji 37,5.,bet kiek zinau temperatura iskyla del musu naudojamu vaistu,bet gal yra kitaip ax.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Zvejuke,2009 05 10, 09:24]
Mergaites, neiskenciau ir pasidariau testa siandien blush2.gif
Dvi juosteles...

zvejuke, jau turbut galima tyliai pasveikint wub.gif wub.gif wub.gif
visai neblogas menesiukas:dovi, selli, laukimas, zvejuke nestuke.gif
linkiu ir Liepai 7 ir Citui ir visoms kitoms laukiancioms tokio pat finalo wub.gif

Laimuze, labai gaila.....
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2009 05 10, 15:19)
Labukas,zinau ,kad visko dar gali buti,bet vistiek neramu,net vyras bare.Pirmas dienas pilva truputi maude,o vakar ir uzvakar tepliojo sviesiai rudai,na o siandien visiskas o.
Beja del BT ,tai pas mane ji 37,5.,bet kiek zinau temperatura iskyla del musu naudojamu vaistu,bet gal yra kitaip ax.gif  blush2.gif

As visiskai gryba supjoviau su savo BT lotuliukas.gif Is tikro jinai ne 31C o 37.1C blush2.gif lotuliukas.gif

Nemanau kad tai del vaistu nes poovuliacinej stadijoj ji tokia ir turi buti.

Madissa aciu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 10 gegužės 2009 - 15:13
QUOTE(Citas @ 2009 05 10, 14:59)

Negundyk Liepa7  tongue.gif  smile.gif  Siaip man 15d, bet jauciu darysiu kokia 12 ar 13d  doh.gif  mirksiukas.gif

Negundau--tariuosi lotuliukas.gif gi mums ta pacia diena isodino mirksiukas.gif
o jus tikit ta BT g.gif as tik kraujo tyrimu patikesiu turbut lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2009 05 10, 15:52)

linkiu ir Liepai 7 ir Citui ir visoms kitoms laukiancioms tokio pat finalo wub.gif

notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 10 gegužės 2009 - 15:24
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 10, 16:23)
Negundau--tariuosi  lotuliukas.gif  gi mums ta pacia diena isodino  mirksiukas.gif
o jus tikit ta BT  g.gif  as tik kraujo tyrimu patikesiu turbut  lotuliukas.gif
Papildyta:
group.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Ne ne as nesakau kad bt irodo nestuma, tik truputuliuka nuramna kad dar neatuzia mmm blush2.gif tongue.gif

Tai pasitarkim - kada gi tu lieput darysies testa????

Man dabar pasistojo klausimas, ar tos mmm isvis gali naturaliai ateiti kol mes vartojam crinone ir dexametazona (as dar ir estrofema)???
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 10, 16:26)

Man dabar pasistojo klausimas, ar tos mmm isvis gali naturaliai ateiti kol mes vartojam crinone ir dexametazona (as dar ir estrofema)???

gali gali ateit, bet geriau lai neateina schmoll.gif
as tai jau ir siandien galeciau daryt, bet dar anksti doh.gif jauciu strenu maudima, kaip pries mmm... unsure.gif o tu kada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 10, 16:30)
gali gali ateit, bet geriau lai neateina  schmoll.gif 
as tai jau ir siandien galeciau daryt, bet dar anksti  doh.gif  jauciu strenu maudima, kaip pries mmm... unsure.gif  o tu kada?  bigsmile.gif

Nu su tuo galejimu ir norejimu daryti testa tai jokiu problemu thumbup.gif bet turbut kesiu dar bent iki antradienio o jei busiu nerealiai stipri tai darysiu treciadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
oi mergaites, aciu visoms, bet as dar atsargiai labai ziuriu i tai ax.gif tegu man Mano gydytoja patvirtina rolleyes.gif
O pojuciu jokiu: nei pilvas skauda, net ir nebepucia jau, krutine vos vos jautri, labai nedaug. Bet uztat antra diena skauda galva kazkodel g.gif
dar karta paziurejau i ta rytini testa, nu akurat dvi juostos lotuliukas.gif
Ach, kad tik viskas pasitvirtintu!!!!!!!

Papildyta:
Zinto, man dar is galvos neiseina, ar negali pvz krinonas paveikti testo rezultato?
Atsakyti
negali crinone paveikti testo nono.gif jei matuojat bazine temperatura(ryte,neislipus is lovos),ji neturi nukrist zemiau 37,tai vienas geriausiu testu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 10, 10:15)
Nuostabu  :super  :super  tyliai tyliai sveikinu  :4u:  :4u:  pimadieni pasidaryk hcg, kad uztikrintai butu  :mirksiukas:  bet labai fainai  :bigsmile:  :bigsmile:

-bona-... smagu, kad prisijungei i musu belaukianciu II juosteliu kolektyva  :mirksiukas: 

dovi, grazus skaiciukai ir tos dvi juosteles... :ax:

Citas, kada tu bandysi testa ar hcg?

Aciukas:) ir man labai grazios, neatsiziuriu:)

QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 10, 10:16)
Oi Selli, Dovi, aciu  :wub:  Mes su vyru dar bijom dziaugtis,antradieni begsiu pas savo gyd. ir darysiu kraujo testuka. Jei ji patvirtins, mirsiu is laimes :super  :super  :lotuliukas:  :lotuliukas:

Tikiu , kad patvirtins:) :4u:

QUOTE(taitiek @ 2009 05 10, 12:50)
Sveikos mergaites,zvejuka nuostabios naujienos tylus sveikinimai :4u:  :4u:
mano testuko diena 16,bet kazkaip keistai ,visiskai jokiu pozymiu nei i viena puse,krutine atslugo,pilvo nemaudzia atrodo kazkokia tuscia vaikstau,jau pradejau nerimauti  :oh

manau nuo nerimo cia tau taip:) Nustok nerimauti, jei labai nerimauji, krauja nuleis anksciau

QUOTE(Citas @ 2009 05 10, 16:26)
Ne ne as nesakau kad bt irodo nestuma, tik truputuliuka nuramna kad dar neatuzia mmm  :geda2:  :P

tikrai gali naturaliai ateisi mmm ir su crinonu- man po pirmo IVF mmm kaip laikrodis atejo, nors crinona naudojau, nes kraujas rode kad kyla HCG ( nors ir kilo vistiek buvo labai zemas HCG)

QUOTE(liepa7 @ 2009 05 10, 16:30)
gali gali ateit, bet geriau lai neateina  :mmm 
as tai jau ir siandien galeciau daryt, bet dar anksti  :oh  jauciu strenu maudima, kaip pries mmm... :unsure:  o tu kada?  :bigsmile:

nustok nerimauti- ir as jauciau ir strenu maudima kaip pries mmm, ir pilvo skaudejima:) bet mmm diena jau praejo, o mmm nera:)
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 10, 16:54)
oi mergaites, aciu visoms, bet as dar atsargiai labai ziuriu i tai :ax:  tegu man Mano gydytoja patvirtina :rolleyes:
O pojuciu jokiu: nei pilvas skauda, net ir nebepucia jau, krutine vos vos jautri, labai nedaug. Bet uztat antra diena skauda galva kazkodel :hm
dar karta paziurejau i ta rytini testa, nu akurat dvi juostos :lotuliukas:
Ach, kad tik viskas pasitvirtintu!!!!!!!

Papildyta:
Zinto, man dar is galvos neiseina, ar negali pvz krinonas paveikti testo rezultato?

man galva skauda, kai HCG kyla:P Crinonas tikrai testo rezultatu neitakos
Papildyta:
QUOTE(zynaida @ 2009 05 10, 18:38)
negali crinone paveikti testo  nono.gif jei matuojat bazine temperatura(ryte,neislipus is lovos),ji neturi nukrist zemiau 37,tai vienas geriausiu testu  thumbup.gif

BT neverta matuoti, mano gydytoja sake, kad musu naudojami vaistai iskreipia rezultata 4u.gif
Atsakyti
Zvejuke tylus sveikinimai thumbup.gif Tai rytoj HCG darysi? lauksim HCG atsakymu wub.gif Tikrai geras menuo sis, labai jau daug nestukiu thumbup.gif
Atsakyti