Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(-bona- @ 2009 05 16, 18:02)
tikiu negalejau nepastebeti bet matau turite trynukes  blush2.gif  wub.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2009 05 16, 18:06)

o jei nepaslaptis pas kokia gydytoja pavyko gauti net tris princesytes kaip smagu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-bona- @ 2009 05 16, 18:15)
o jei nepaslaptis pas kokia gydytoja pavyko gauti net tris princesytes kaip smagu  wub.gif  blush2.gif

Visa laika gydziausi pas gydytoja Usoniene, VK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukimas @ 2009 05 16, 15:54)
neziurejo. nei kraujo tyrimo nedare, nei echo. Visaip prasiau. Paskyre laika po menesio ir viskas. Pirmadieni jau. Jeigu as jo sulauksiu.
As sveika teoriskai, IVF reikia del labai prastos spermos. Bijau net pagalvoti, po 5 IVF nestumas ne vietoj...
po IVF negimdinis? ar dar negana...

su negimdiniu turetu buti ziaurus skausmas, po IVF tikrai tokie buna, bet manau nerasytum cia , nes skausmas didziulis , iki alpimu. Jei bus tokie skausmai, tiesiai i ligonine

QUOTE(laukimas @ 2009 05 16, 16:55)
o ka dar jautei, be skausmu? Man dabar ispute pilva ir paleido vidurius blink.gif

gal del to ir skaudineja tau pilva? Zinok pasiskaiciau, kitoms buna vietoj vemimu, viduriu paleidimai:)
Atsakyti
Laukimas, nu nestresuok dar ryt visa diena ,turi nusiraminti, zinok ir man pojuciai nekokie.. kartais irgi sudiegia sona atrodo, pilvo apacia kartais ziaurokai paskauda, jau galvojau viena diena imsiu vaistu, dar istisai pykint 3 diena pradejo, silpna ir aplamai vyras sako paakiai pajuode jau sako man neramu, tai zinok ir as jau nezinau kazkaip keistai cia man darausi ligonis, kazin ar nepergreitai cai viskas blink.gif , pirma nestuma taip nebuvo.. Zodziu laikomes, saugom savo zirniukus, nesinervuojam friends.gif o jai labai jau skaudes lek i ligonine su trenksmu wub.gif

Parasyk kaip jausies rytoj 4u.gif
Atsakyti
esu turejus pati negimdyni nestuma pries 6-7 metus.toks pykinimas,vemimas ir skausmas,kad nevaiksciojau,nekalbejau,bet inksciau ir sliauziau iki tualeto verysad.gif
Atsakyti
Matai Laukimas is mergaiciu pasisakymu apie negimdinius tavo tikrai ne tokie pozymiai, o tavo nervavimasis ir stresas tikrai nepagerina situacijos. Laikykis mergyt, ir pranesk kaip pirmadieni seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 16, 22:00)
esu turejus pati negimdyni nestuma pries 6-7 metus.toks pykinimas,vemimas ir skausmas,kad nevaiksciojau,nekalbejau,bet inksciau ir sliauziau iki tualeto  verysad.gif

selli irgi nusiramink wub.gif eik geriau eurovizija atsipalaidavimui paziuret console.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites. Man jau stipriai neramu zinokit. Vis dar jokiu zymiu kad ateina mmm. BT pakilusi, siandien praleidau su NT bet pries tai 2 buvo neigiami doh.gif g.gif Siandien jau 16 diena po isodinimo, o kiek skaiciau internete jei veluoja mmm tai nutinka antro ciklo metu po IVF blink.gif Man po pirmo IVF mmm atejo 11 diena po isodinimo g.gif o si karta nieko g.gif

Ar dar kuriai taip buvo???? Bona , Taitiek o jums jau atejo mmm? Ir kelintos jusu dinos po isodinimo?
Atsakyti
as testuka ketinu daryti antradieni, bus 11DPI wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 17, 11:04)
as testuka ketinu daryti antradieni, bus 11DPI wub.gif  wub.gif

sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 17, 11:02)
Labas rytas mergaites. Man jau stipriai neramu zinokit. Vis dar jokiu zymiu kad ateina mmm. BT pakilusi, siandien praleidau su NT bet pries tai 2 buvo neigiami  doh.gif  g.gif  Siandien jau 16 diena po isodinimo, o kiek skaiciau internete jei veluoja mmm tai nutinka antro ciklo metu po IVF  blink.gif Man po pirmo IVF mmm atejo 11 diena po isodinimo  g.gif o si karta nieko  g.gif

Ar dar kuriai taip buvo???? Bona , Taitiek o jums jau atejo mmm? Ir kelintos jusu dinos po isodinimo?

Labas,menesines man tik siandien ryte prasimuse normaliai,o taip tepliojau rudu karauju.Per antra ivf,menesines man atejo 16 dpi,iki to jokiu pozymiu,o daktaras pasake lauk ateis. verysad.gif
Atsakyti