Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Del negimdinio nestumo: nebutinai turi taaaaaaaaaip skaudeti. Man nebuvo jokiu skausmu, tik viena karta stipriai surakino visa kuna, po to atleido ir veliau jokiu rimtesniu nusiskundimu neturejau, apart to, kad augo HCG (buvo net 8440), o gimdoje neatsirado puslytes. Todel atliko laparoskopija ir pasalino ektopini nestuma kartu su kairiuoju kiausintakiu verysad.gif
laukimas, kaip tu siandien jautiesi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 17, 11:02)

Ar dar kuriai taip buvo???? Bona , Taitiek o jums jau atejo mmm? Ir kelintos jusu dinos po isodinimo?

sveikute,nera ir man dar mmm,nors manau ant dienu bus,tai laukiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -bona-: 17 gegužės 2009 - 11:50
QUOTE(Citas @ 2009 05 17, 11:02)
Labas rytas mergaites. Man jau stipriai neramu zinokit. Vis dar jokiu zymiu kad ateina mmm. BT pakilusi, siandien praleidau su NT bet pries tai 2 buvo neigiami  doh.gif  g.gif  Siandien jau 16 diena po isodinimo, o kiek skaiciau internete jei veluoja mmm tai nutinka antro ciklo metu po IVF  blink.gif Man po pirmo IVF mmm atejo 11 diena po isodinimo  g.gif o si karta nieko  g.gif

Ar dar kuriai taip buvo???? Bona , Taitiek o jums jau atejo mmm? Ir kelintos jusu dinos po isodinimo?

man per visus 4 IVF kaip laikrodis ateidavo mmm. 14 diena reikia daryti testa, o iki pietu ir prasidedavo. Arba is vakaro kartais pradedavo tepti.
Tai jei tau neateina, gal uzkibo? mirksiukas.gif Labai linkiu.

Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 17, 12:44)
apart to, kad augo HCG (buvo net 8440), o gimdoje neatsirado puslytes. Todel atliko laparoskopija ir pasalino ektopini nestuma kartu su kairiuoju kiausintakiu  verysad.gif

verysad.gif ohmy.gif unsure.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -bona-: 17 gegužės 2009 - 12:06
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 17, 12:44)
Del negimdinio nestumo: nebutinai turi taaaaaaaaaip skaudeti. Man nebuvo jokiu skausmu, tik viena karta stipriai surakino visa kuna, po to atleido ir veliau jokiu rimtesniu nusiskundimu neturejau, apart to, kad augo HCG (buvo net 8440), o gimdoje neatsirado puslytes. Todel atliko laparoskopija ir pasalino ektopini nestuma kartu su kairiuoju kiausintakiu  verysad.gif
laukimas, kaip tu siandien jautiesi?  wub.gif

O Dieve, kristinele! Uzjauciu tave. Koks kosmaras, kai pagaliau sulauki teigiamo rezultato.
Jau buvau nusprendus, kad man negali buti, neskaudejo tiek kiek merginos sako. fear.gif
Gulejau vakar visa diena, skaudejo, bet nebe taip stipriai kaip ryte. Keista, kad bunu susirietus sr kojas sulenkus, kaip ir nebesijaucia, o kai guledama issitiesiu ar atsistoju, iskart ta pacia skauda.
Siandien taip pat, pastoviai jauciu ta vieta, taip sudiegia. Bet nevaikstau visai, todel gal nera stipriau. Ir gurguliuoja kazkaip man visas pilvas, atrodo viska viduje jauciu. Nezinau. Dar neramu, kad man visi kiti pozymiai dingo nuo ketvirtadienio: nebesu mieguista, nebesijauciu pavargus, saltis nebekrecia, galvos nebeskauda. g.gif

Nestresuoju as, mergaites. Ir nesinervinu isteriskai. Bet negi gali buti rami ir nesirupinti? Realiai reikia mastyti. Skausmas nestumui nera palankus pozymis. Juk visos ta suprantam. Bijau, kad gali nutrukti. Ir negaliu saves nuraminti: pasiseks veliau, bandysiu dar dar. Jau 5-tas man sitas bandymas...

Apmaudu tiktai labai, kai forume skaitau kad jus galite savo gydytojams skambinti, pagalbos sulaukti, na bent patarimo. O as... Net dabar negera, kai apie rytdienos susitikima galvoju. Zinau, kad nieko nesiims. Ir del visu man nerima kelianciu klausimu tiktai raukysis ir vel i mane ziures kaip i raksti minkstoj vietoj.

Atsakyti
Laukimas, isivaizduoju, kaip tau sunku, bet stenkis, kuo maziau panikuot...skaumas nera gerai, bet man skaudejo visus 7 men... pragulejau lovoj 4,5 men ir turim fantastiska mergaite mirksiukas.gif
Negimdini ir as patyriau, skausmai buvo labai stiprus spazmiski, turedavau susileist nuskausminamuju, HCG augo labai graziai, dvigubejo ir t.t. po tu spazmu paleisdavo vidurius, nes mazulis buvo prie zarnos priauges... Tau siulau griebt storiausius romanus, kuriu turi namie ir juos skaityt, as tik tokiu budu isvydavau neigiamas mintis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 17 gegužės 2009 - 12:13
QUOTE(dizzy___ @ 2009 05 17, 13:12)
Laukimas, isivaizduoju, kaip tau sunku, bet stenkis, kuo maziau panikuot...skaumas nera gerai, bet man skaudejo visus 7 men... pragulejau lovoj 4,5 men ir turim fantastiska mergaite mirksiukas.gif
Negimdini ir as patyriau, skausmai buvo labai stiprus spazmiski, turedavau susileist nuskausminamuju, HCG augo labai graziai, dvigubejo ir t.t. po tu spazmu paleisdavo vidurius, nes mazulis buvo prie zarnos priauges... Tau siulau griebt storiausius romanus, kuriu turi namie ir juos skaityt, as tik tokiu budu isvydavau neigiamas mintis...

Na nesakykit man nepanikuot, nepanikuoju as. smile.gif Bet rupinuos labai, suprantama. Aciu labai visoms uz atsakymus, daug lengviau, kai gali su kuo pasikalbeti.

Sveikinu sulaukus vaikucio, dizzy thumbup.gif

O tau stipriai skaudejo? Namie gulejai ar ligonineje? Ir jokiu daugiau priemoniu, tik gulejimas? Rytoj zadu prasyti progesterono, bet zinau, kad neduos. Cia ji skiria tik 10 dienu po isodinimo. Tu kiek laiko naudojai?

Na va. man po stipraus skausmo ir paleido vidurius unsure.gif Ir atrodo, kad jauciu zarnas. Ir skauda aukstokai, kazkur pora cm zemiau bambos kairej pusej.

As dar paklaust norejau del magnio. Kas esat seniau forume ir daugiau zinot? Prisiskaiciau per visas temas, kad daugelis magni naudoja. Na, man labai nepriimtina mintis paciai diagnozes nusistatinet ir paciai sau gydyma skirti, bet jei daugelis gydytoju rekomenduoja, negalejo juk kaip nors pakenkti? Dvi savaites vartoju po magni su kalciu ir B6 1 per diena. (reikia 2).
Pamate siandien vyras buteliuka, iskart: priestarauju. Negalima. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukimas: 17 gegužės 2009 - 12:30
Man stipriai skaudejo tiek negimdinio atveju, tiek normalaus nestumo atveju...ejau is proto, nes vel maniau, kad negimdinis...skaudejo daugiau kirksnyse...
Progesterona (crinon) ir estrofema naudojau iki 20 sav, bet del to, jog buvo daryta su saldytais embrionais, su svieziais mazdaug iki 12-14 sav mergytes naudoja
Visas spazmu ir skausmu gydymas - gulejimas plius magnis (tiek lasines, tiek geriamas), isbandziau gal 3 rusiu magni, labiausiai tiko Magne B6, geriau po dvi kapsules 3 kartus per diena praktiskai iki 36 nestumo savaites, veliau po truputi mazinau
Tikiuosi tau bus viskas gerai, tiesiog sunki pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 17 gegužės 2009 - 12:37
QUOTE(taitiek @ 2009 05 17, 12:38)
Labas,menesines man tik siandien ryte prasimuse normaliai,o taip tepliojau rudu karauju.Per antra ivf,menesines man atejo 16 dpi,iki to jokiu pozymiu,o daktaras pasake lauk ateis. verysad.gif

Vadinasi ir man belieka laukti, nors siandien 16 dpi o pozymiu 0 schmoll.gif

QUOTE(-bona- @ 2009 05 17, 12:48)
sveikute,nera ir man dar mmm,nors manau ant dienu bus,tai laukiu schmoll.gif

kelinta tavo dpi?

QUOTE(laukimas @ 2009 05 17, 12:49)
man per visus 4 IVF kaip laikrodis ateidavo mmm. 14 diena reikia daryti testa, o  iki pietu ir prasidedavo. Arba is vakaro kartais  pradedavo tepti.
Tai jei tau neateina, gal uzkibo?  mirksiukas.gif Labai linkiu.

Nu va as dar tik viena pries sita turejau tai nelabai galiu palyginti doh.gif neturiu jau as to tikejimo kad uzkibo, siandien jau net testo nekartojau, gal ryt dar pabandysiu jei tos nelemtosios mmm neateis mirksiukas.gif

QUOTE(laukimas @ 2009 05 17, 13:06)
Ir del visu man nerima kelianciu klausimu tiktai raukysis ir vel i mane ziures kaip i raksti minkstoj vietoj.

Nekreipk demesio i ju raukymusis, klausk visko kas rupi, juk turi teise. Ir as jau negaliu sulaukti to pirmadienio kad tave pagaliau nuramintu aisku geraja prasme mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,rasau pirma karta tai nepykit jeigu kas bus ne taip. Paskaitinedavau jau ir anksčiau jūsų forumuka tai neiškenčiau ir nutariau parasyt, kaip nekaip vistiek esu viena iš jūsų ax.gif . kaip laikotės?Mes tai vakar pridavėm žirniukus ir su nerimu laukiam ANTRADIENIO
Atsakyti
Laukimas, Citas, nu kaip noreciau jums palengvinti ta nezinios nasta 4u.gif
Tikrai be galo sunku taip spelioti ir laukti verysad.gif
labai labai jus palaikau abi!!!
Laukimas, laikykis ir tikek, kad viskas bus gerai, kad tai tik nerimas ir nieko daugiau drinks_cheers.gif
Citas, kol nera mmm, as vis dar viliuosi, kad tu nestuke.gif Laikau kumstukus uz tave!! 4u.gif

Linute.s - sveika prisijungusi i musu buri 4u.gif
Papildyta:
man irgi vis paskauda tai pilvo apacia (grynai mmm skausmas, bet ne ypatingai stiprus, tiesiog maudimas) - ypac vakarais, tai nugaros apacia (strenas g.gif ??)
Bet as kazkaip tikinu save kad esu nestuke.gif , kad taip ir turi buti wub.gif
Vyras siandien pasake, kad esu labai spindinti wub.gif wub.gif
O netrukus vaziuosime pasakyti ir vyro tevams naujienos bigsmile.gif
Ketvirtadieni tik ecoskopija, zinoma bijau, bet meldziuosi ir tikiu, kad viskas bus gerai wub.gif wub.gif
Papildyta:
vis pamirstu ijungti savo parasa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linute.s @ 2009 05 17, 14:26)
Sveikos mergaites,rasau pirma karta tai nepykit jeigu kas bus ne taip. Paskaitinedavau jau ir anksčiau jūsų forumuka tai neiškenčiau ir nutariau parasyt, kaip nekaip vistiek esu viena iš jūsų ax.gif . kaip laikotės?Mes tai vakar pridavėm žirniukus ir su nerimu laukiam ANTRADIENIO

Tai antradieni isodinimas bigsmile.gif Laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti