QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 17, 12:44)
Del negimdinio nestumo: nebutinai turi taaaaaaaaaip skaudeti. Man nebuvo jokiu skausmu, tik viena karta stipriai surakino visa kuna, po to atleido ir veliau jokiu rimtesniu nusiskundimu neturejau, apart to, kad augo HCG (buvo net 8440), o gimdoje neatsirado puslytes. Todel atliko laparoskopija ir pasalino ektopini nestuma kartu su kairiuoju kiausintakiu
laukimas, kaip tu siandien jautiesi?
O Dieve, kristinele! Uzjauciu tave. Koks kosmaras, kai pagaliau sulauki teigiamo rezultato.
Jau buvau nusprendus, kad man negali buti, neskaudejo tiek kiek merginos sako.
Gulejau vakar visa diena, skaudejo, bet nebe taip stipriai kaip ryte. Keista, kad bunu susirietus sr kojas sulenkus, kaip ir nebesijaucia, o kai guledama issitiesiu ar atsistoju, iskart ta pacia skauda.
Siandien taip pat, pastoviai jauciu ta vieta, taip sudiegia. Bet nevaikstau visai, todel gal nera stipriau. Ir gurguliuoja kazkaip man visas pilvas, atrodo viska viduje jauciu. Nezinau. Dar neramu, kad man visi kiti pozymiai dingo nuo ketvirtadienio: nebesu mieguista, nebesijauciu pavargus, saltis nebekrecia, galvos nebeskauda.
Nestresuoju as, mergaites. Ir nesinervinu isteriskai. Bet negi gali buti rami ir nesirupinti? Realiai reikia mastyti. Skausmas nestumui nera palankus pozymis. Juk visos ta suprantam. Bijau, kad gali nutrukti. Ir negaliu saves nuraminti: pasiseks veliau, bandysiu dar dar. Jau 5-tas man sitas bandymas...
Apmaudu tiktai labai, kai forume skaitau kad jus galite savo gydytojams skambinti, pagalbos sulaukti, na bent patarimo. O as... Net dabar negera, kai apie rytdienos susitikima galvoju. Zinau, kad nieko nesiims. Ir del visu man nerima kelianciu klausimu tiktai raukysis ir vel i mane ziures kaip i raksti minkstoj vietoj.