[quote=eglioska222,2009 05 18, 16:59]
Sveikutes,
ilgai skaitau jusu pasisakymus.As nusprendziau pagaliau prisijungti,nes einu per ta pati.Geguzes 15d. man isodino 2 embrioniukus,laukiu nekantriai geru ziniu. esu naujoke,tai net pati nezinau kur ikelti skelbima del Puregon vaistu.Stimuliavausi jais ir turiu likuti ,kuri gaila ismesti.Yra like apie 150 IU,gal kam reikia sios dozes.labai nebrangiai parduosiu,vaistas galioja iki 2011
[/quote]visoms stiprybes laukiant stebuklo
[/quote]
sekmes tau:)
[quote=laukimas,2009 05 18, 17:06]
Turiu 1 plakancia sirdute!!!

Viskas gerai, viskas vietoje. Lieka melstis, kad issilaikytu. Kad gimtu. Kad SVEIKAS.
[/quote]
ojei kaip smagu!!!!!! va va tau tikrai jau virs 7 savaiciu ir smagu kad viskas puiku!!!!!!!! sveikinu is visos sirdies!!!
[quote=laukimas,2009 05 18, 17:44]
Man siandien jau nebeskaudejo. Ryte prabudus net bijojau judeti, bet ant vieno sono virst- nieko, ant kito virst - nieko.

Net razytis isdrisau - nieko.
Gydytoja sake, kad del kiausintakiu tas skausmas buvo. Jie yra platesni nei normalu, del stimuliacijos. Vienas dar platesnis uz kita, bet jau beveik suvienodeje ir turi nebeskaudeti.
Man paskutine punkcija buvo labai ziauri, savaite negalejau normaliai paeiti, 4 d. vaistus nuo skausmo vartojau.
[/quote]
Nu nerealia!!!!!