Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kaip gera, kad kartu su manim dziaugiates. Aciu labai 4u.gif
Tik ... man isodino du, o sirdute viena... Bet laime ne mazesne.
Paleidau emocijas visai, apsizliumbiau, kai pamaciau, kad vietoje. Ir dar isgirst sirdies plakima galejau, per uzesi neaiskiai, bet triuksmo fone tuk tuk. Grizau isisiepus iki ausu, o asaros byra. Visai jau blush2.gif

Selli, kokios tavo zinios? Irgi siandien turejai pas gyd. eiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukimas: 18 gegužės 2009 - 16:24
QUOTE(laukimas @ 2009 05 18, 17:17)
Citas, man kraujo irgi buvo. 12 DPI ryte truputis, nedaug. Ir antras testas aiskiai buvo neigiamas. Nera menesiniu, yra vilties.  mirksiukas.gif

Siandien grizus pasidarysiu  ax.gif

O testus juk dabar bet kuriuo metu galima daryti, nebutinai ryte. Raso instrukcijoj.

QUOTE(laukimas @ 2009 05 18, 17:21)
Paleidau emocijas visai, apsizliumbiau, kai pamaciau, kad vietoje. Ir dar isgirst sirdies plakima galejau, per uzesi neaiskiai, bet triuksmo fone tuk tuk. Grizau isisiepus iki ausu, o asaros byra. Visai jau blush2.gif

Laukimas, man nuo tavo zodziu asaros kaupiasi tai galiu tik isivaizduoti kokius jausmus tu isgyveni smile.gif wub.gif Gal jau ir skausmai praeindineja kai suzinojai kad viskas klostosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 18, 17:31)
Laukimas, man nuo tavo zodziu asaros kaupiasi tai galiu tik isivaizduoti kokius jausmus tu isgyveni  smile.gif  wub.gif  Gal jau ir skausmai praeindineja kai suzinojai kad viskas klostosi  thumbup.gif

Man siandien jau nebeskaudejo. Ryte prabudus net bijojau judeti, bet ant vieno sono virst- nieko, ant kito virst - nieko. smile.gif Net razytis isdrisau - nieko.
Gydytoja sake, kad del kiausintakiu tas skausmas buvo. Jie yra platesni nei normalu, del stimuliacijos. Vienas dar platesnis uz kita, bet jau beveik suvienodeje ir turi nebeskaudeti.
Man paskutine punkcija buvo labai ziauri, savaite negalejau normaliai paeiti, 4 d. vaistus nuo skausmo vartojau.
Atsakyti
QUOTE(laukimas @ 2009 05 18, 18:21)

Laukimas saunuole sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukit, stiprekit, lengvu tau 9 menesiuku wub.gif
paskaiciau tavo naujienas, tai net asaros istrysko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 18 gegužės 2009 - 16:57
laukimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

eglioska222, sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti

[quote=eglioska222,2009 05 18, 16:59]
Sveikutes, smile.gif
ilgai skaitau jusu pasisakymus.As nusprendziau pagaliau prisijungti,nes einu per ta pati.Geguzes 15d. man isodino 2 embrioniukus,laukiu nekantriai geru ziniu. esu naujoke,tai net pati nezinau kur ikelti skelbima del Puregon vaistu.Stimuliavausi jais ir turiu likuti ,kuri gaila ismesti.Yra like apie 150 IU,gal kam reikia sios dozes.labai nebrangiai parduosiu,vaistas galioja iki 2011
[/quote]visoms stiprybes laukiant stebuklo nestuke.gif
[/quote]

sekmes tau:)
[quote=laukimas,2009 05 18, 17:06]
Turiu 1 plakancia sirdute!!! clap.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Viskas gerai, viskas vietoje. Lieka melstis, kad issilaikytu. Kad gimtu. Kad SVEIKAS.
[/quote]
ojei kaip smagu!!!!!! va va tau tikrai jau virs 7 savaiciu ir smagu kad viskas puiku!!!!!!!! sveikinu is visos sirdies!!!

[quote=laukimas,2009 05 18, 17:44]
Man siandien jau nebeskaudejo. Ryte prabudus net bijojau judeti, bet ant vieno sono virst- nieko, ant kito virst - nieko. smile.gif Net razytis isdrisau - nieko.
Gydytoja sake, kad del kiausintakiu tas skausmas buvo. Jie yra platesni nei normalu, del stimuliacijos. Vienas dar platesnis uz kita, bet jau beveik suvienodeje ir turi nebeskaudeti.
Man paskutine punkcija buvo labai ziauri, savaite negalejau normaliai paeiti, 4 d. vaistus nuo skausmo vartojau.
[/quote]
Nu nerealia!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukimas @ 2009 05 18, 16:06)
Turiu 1 plakancia sirdute!!! clap.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Viskas gerai, viskas vietoje. Lieka melstis, kad issilaikytu. Kad gimtu. Kad SVEIKAS.

dziaugiuosi uz tave, sekmes 4u.gif
Papildyta:
citas, ar jau pasidarei testuka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrune: 18 gegužės 2009 - 17:15
QUOTE(gudrune @ 2009 05 18, 18:13)
dziaugiuosi uz tave, sekmes  4u.gif
Papildyta:
citas, ar jau pasidarei testuka wink.gif

Ne dar, pranesiu jums apie 8 val, nes velokai grisiu siandien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 05 18, 18:08)
ojei kaip smagu!!!!!!  va va tau tikrai jau virs 7 savaiciu ir  smagu kad viskas puiku!!!!!!!! sveikinu is visos sirdies!!!
Nu nerealia!!!!! 4u.gif

Aciu smile.gif Aha, man 7 savaites. bigsmile.gif Nuo siandien priimu isskestom rankom visus jusu gerus zodzius ir sveikinimus.

dar norejau paklaust, gal yra kokios taisykle forume? Surasiau ka man siandien paporino daktarai. Labai ilgas postas gaunasi, galima toki ilga deti? O gal isviso neverta ir niekam neidomu? daug skirtumu tarp LT ir kt. saliu.

Atsiprasau, kad ne i tema, bet man liniuotes neprikabina g.gif Jau noriu uzsidet smile.gif
Darau pagal instrukcijas, bet nera va? Gal kur yra pagalbos tema forume?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukimas: 18 gegužės 2009 - 17:30
QUOTE(laukimas @ 2009 05 18, 18:26)
Aciu smile.gif Aha, man 7 savaites.  bigsmile.gif  Nuo siandien priimu isskestom rankom visus jusu gerus zodzius ir sveikinimus.

dar norejau paklaust, gal yra kokios taisykle forume? Surasiau ka man siandien paporino daktarai. Labai ilgas postas gaunasi, galima toki ilga deti? O gal isviso neverta ir niekam neidomu? daug skirtumu tarp LT ir kt. saliu.

Atsiprasau, kad ne i tema, bet man liniuotes neprikabina g.gif Jau noriu uzsidet  smile.gif

Tavo profilyje liniuotė užsidėjo, tik ten datos nėra gerai sudėliotus. Jei nori, kad liniuotė būtų ir žinutėse, rašant žinutę (po teksto langeliu) paspausk varnelę "uždėti parašą" (šalia yra automatiškai uždėta varnelė "įjungti šypsenėles").
laukimas, tu man viltis wub.gif 5 laimingas kartas.... negaliu įsivaizduoti laimės kurią jauti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 18 gegužės 2009 - 18:03
QUOTE(laukimas @ 2009 05 18, 18:26)
Aciu smile.gif Aha, man 7 savaites.  bigsmile.gif  Nuo siandien priimu isskestom rankom visus jusu gerus zodzius ir sveikinimus.

Atsiprasau, kad ne i tema, bet man liniuotes neprikabina g.gif Jau noriu uzsidet  smile.gif

laukimas thumbup.gif dek viska ,cia idomu visoms manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 18, 17:42)
laukimas thumbup.gif dek viska ,cia idomu visoms manau  mirksiukas.gif

zinoooooooooooma, kad idomu biggrin.gif
Atsakyti