Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(ylka @ 2009 05 18, 07:55)
Labas rytas
si ryt sulaukiau nelauktuju mm, man nepasiseke braukit is sarasiuko.
nezinau ar bebus galimybiu kartoti dar karta o taip tikejau kad turi pavykti..

Labai labai gaila verysad.gif o hcg nedarei? nesikabino nei kiek nezinai.. tikiuosi kad bus galimybe pakartoti, labai labai to linkiu 4u.gif , zinoma dabar skaudu, bet jai nepasiduodite tikrai pavyks manau , laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ylka @ 2009 05 18, 07:55)
Labas rytas

labai uzjauciu,stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylka @ 2009 05 18, 08:55)
Labas rytas

ylka, širdele verysad.gif wub.gif Nežinau apie kokias galimybes kalbi. Man po nepavykusio IVF irgi nebuvo galimybių antram IVF. Finansinių galimybių ir tai labiausiai nervino. Tikrai tuo metu atrodė beviltiška. Bet po to kažkaip susiėmėme į rankas, prisiskolinome, kai ką pardavėme ir pavyko 2 IVF nepraėjus nei 5 mėnesiams. Iš savo patirties sakau, kad kartais tas neįmanoma tampa įmanoma. Nenurašyk savęs 4u.gif
Atsakyti
ylka, labai gaila verysad.gif taciau niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif atsigausit, issilaizysit zaizdas i vel kilsit i nauja kova wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 18 gegužės 2009 - 10:34
Ach, Ylka, kaip gaila verysad.gif
Laikykis, mazute ir neprarask vilties console.gif

P.S. kazi kaip sekasi Citui ir Laukimui...? 4u.gif
Atsakyti
Tikrai bigsmile.gif Kaip sekasi Citas, laukimas ir gudrunei?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 18, 12:45)
Ach, Ylka, kaip gaila verysad.gif
Laikykis, mazute ir neprarask vilties console.gif

P.S. kazi kaip sekasi Citui ir Laukimui...? 4u.gif

QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 18, 12:48)
Tikrai  bigsmile.gif Kaip sekasi Citas, laukimas ir gudrunei?..  g.gif

Uzjauciu Ylka verysad.gif

O Cita mergaites ten kazkas aukstai nusprende stipriai pakankinti. Jau vakar lyg ptepliojo rudai ir pasirode laselis raudono kraujo ir vel kaip nieko nebuve ir siandien visiskai svaru blink.gif negana to dar ryte pramiegojau i darba blush2.gif tai ir testas liko nedarytas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 18, 14:01)
negana to dar ryte pramiegojau i darba blush2.gif  tai ir testas liko nedarytas  doh.gif  lotuliukas.gif

Taigi tu sakei, kad siandien pas gydytojus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 18, 13:06)
Taigi tu sakei, kad siandien pas gydytojus?  g.gif

unsure.gif ne cia Laukimas siandien pas gydytojus eina smile.gif as anglijoj esu ir pas jokius gydytojus dar neuzsirasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 18, 14:17)
unsure.gif  ne  cia Laukimas siandien pas gydytojus eina  smile.gif  as anglijoj esu ir pas jokius gydytojus dar neuzsirasiau  blush2.gif

doh.gif Ups lotuliukas.gif

Tai gal jau pasiskambink savo gydytojai?.. Ar kokia ten tvarka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 18, 13:18)
doh.gif Ups  lotuliukas.gif

Tai gal jau pasiskambink savo gydytojai?.. Ar kokia ten tvarka?  g.gif

Nu turbut teks kazka daryti g.gif Pirmiausia grizus testa pasidarysiu, dzin kad ne ryte jau vistik 17 dpi bigsmile.gif jei kas yra tai rodys ir popietinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 18, 13:25)
Nu turbut teks kazka daryti  g.gif  Pirmiausia grizus testa pasidarysiu, dzin kad ne ryte jau vistik 17 dpi  bigsmile.gif  jei kas yra tai rodys ir popietinis  smile.gif

Nu man tai atrodo tau reikia pas gydytoja mauti ir krauja butinai daryti- speju kad kabinasi leliukas pas tave:) dabar svarbu nepaleisti
Atsakyti