Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Prince @ 2009 05 19, 08:09)
na del tos akupunkturos  tai seniai skaiciau tik kad pas mus netaiko tokiu dalyku g.gif

Galima šiaip akupunktūros seansus praeiti prieš IVF. Aš balandžio-birželio mėnesiais lankiau dukart savaitėje 3 mėn, lapkritį dariausi 2 IVF. Akupunktūra man labai patiko, ir dūšią sureguliavo, o gal ir prie sėkmės prisidėjo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 18, 21:09)
Mano gydytoja ka tik patvirtino kad nutraukciau crinone, bet i ta ligonine gal ir paleksiu jei nepramus per nakti  mirksiukas.gif

Beje mergaites ka manot apie akupunkturos praktikavima darant IVF?? as prisiskaiciau kad labai padidina sancus  bigsmile.gif tiesiog kad pati zinociau kad darau viska turbut su 3 IVF bandysiu akupunktura  smile.gif

na del tos akupunkturos tai seniai skaiciau tik kad pas mus netaiko tokiu dalyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 18, 21:44)
Oij merginos gryzau ir as su savo naujienomis , nu ka galiu pasakyti jusu spejimai buvo teisus, pas mane visi  2.gif  2.gif  2.gif , nezinau lengvam soke pakolkas, nezinau ar dziaugtis ar nerimaut. Zodziu padek Dieve kad viskas gerai  blush2.gif

selli!!! oho, speju lengvas sokas, ir man butu sioks toks sokas. Bet zinai dziaukis, juk, kad ir kaip sunku bus, trys vaikiukai dziaugsmas bus didziausias dziaugsmas!!

QUOTE(Citas @ 2009 05 18, 21:46)
Nu ka mergaites, riebi viena juostele NT  blink.gif  ir paskaicius laukimo ilga zinia  ax.gif nusprendziau kad siandien jau nebesidesiu crinono, isgersiu tik dexamitazono , nes man irgi toks vaizdas kad crinone ten kamsti padares  g.gif

Nuverksiu gal koki posma kai normaliai pareis mmm ir aisku kursiu plana 3 IVF, nes be plano per sunku gyventi  mirksiukas.gif

Aciu kad mane palaiket ir kantriai lauket kartu su manim  ax.gif 

Papildyta:
O ban na Selli, vat cia tai naujienos  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  as tai buciau tavo vietoj 3 kartus laimingesne  lotuliukas.gif  aisku kad bus viskas gerai tik gal biski pilvuza didesni teks panesioti  tongue.gif

sad.gif nu uz tai saunu kad nepasiduodi ir linkiu kad trecias IVF atnestu dvi juosteles is karto!

Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 18, 22:25)
O kaip pakomentavo tris puslytes? Vienodos dydziu ir t.t.?..  g.gif

Man atrodo 2 panasaus dydzio, su viena nezinia, sake sirduciu dar nematyti labai anksti, sake kai sirdutes jau pamatys gales daugiau pakomentuoti. Bet gavau paveiksleli tai man jie panasaus dydzio visam grazume matau 3 blink.gif wub.gif
Nezinau bandau kazkaip jau patiketi realybe, jai viskas gerai isivaizduojat 4 vaikai biggrin.gif neturejau neturejau vaiku, o kad uzturesiu lotuliukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 05 19, 08:03-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 19, 08:03)
Oi kokios geros visų mergaičių naujienos thumbup.gif  sekmės visoms wub.gif
Selli, o kelių ląstelių tau įsodino?  wub.gif

Man isodino 3-4 lasteliu 2, ir viena 6 lasteliu letai dalinosi cia 3 diena jau buvo. O kai pirma karta pastojau sodino 7-8 lasteliu 3 ir kokybe buvo super, tik vienas uzkibo, aplamai man visus IVF kartus labai geros kokybes isodindavo 7-8 lasteliu visad, bet nepastodavau, tai net gydytojos si karta nelabai tikejo kad pastosiu aplamai, o va kas gavosi, man mistika cia tie uzkibimai . Aisku galbut pliusas kad as jau gimdziusi neseniai gimda ir visas organizmas atsimena ko gero.
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 19, 09:01)
Man atrodo 2 panasaus dydzio, su viena nezinia, sake sirduciu dar nematyti labai anksti, sake kai sirdutes jau pamatys gales daugiau pakomentuoti. Bet gavau paveiksleli tai man jie panasaus dydzio visam grazume matau 3  blink.gif  wub.gif
Nezinau bandau kazkaip jau patiketi realybe, jai viskas gerai isivaizduojat 4 vaikai  biggrin.gif neturejau neturejau vaiku, o kad uzturesiu  lotuliukas.gif
Papildyta:
Man isodino 3-4 lasteliu 2,  ir viena 6 lasteliu letai dalinosi cia 3 diena jau buvo. O kai pirma karta pastojau sodino 7-8 lasteliu 3 ir kokybe buvo super, tik vienas uzkibo, aplamai man visus IVF kartus labai geros kokybes isodindavo 7-8 lasteliu visad, bet nepastodavau, tai net gydytojos si karta nelabai tikejo kad pastosiu aplamai, o va kas gavosi, man mistika cia tie uzkibimai . Aisku galbut pliusas kad as jau gimdziusi neseniai gimda ir visas organizmas atsimena ko gero.

nu bet kaip smagu tureti didele seima:) bet ir sauniai uzkibo:) matyt pazeriai tu cia virusiuku mums visoms
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 18, 20:44)
Oij merginos gryzau ir as su savo naujienomis , nu ka galiu pasakyti jusu spejimai buvo teisus, pas mane visi  2.gif  2.gif  2.gif 

Oho lotuliukas.gif , sveikinimai busimai daugiavaikei mamytei thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2009 05 19, 08:08)
Oho lotuliukas.gif , sveikinimai busimai daugiavaikei mamytei thumbup.gif  wub.gif .

kaip sita mergaite laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 05 19, 08:12)
kaip sita mergaite laikosi?

Aciu, Prince, laikausi ir vis dar netikiu lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2009 05 19, 08:15)
Aciu, Prince, laikausi ir vis dar netikiu lotuliukas.gif.

wub.gif na isivaizduoju as ir netikeciau wub.gif
Atsakyti
Selli, sveikinu wub.gif . Zinau, ka dabar isgyveni, nes mano istorijos pradzia irgi buvo tokia pati wub.gif Sekmes, dabar trigubai turi save saugoti, nes tris isnesioti yra labai, labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 05 19, 09:45)
Selli, sveikinu wub.gif . Zinau, ka dabar isgyveni, nes mano istorijos pradzia irgi buvo tokia pati wub.gif Sekmes, dabar trigubai turi save saugoti, nes tris isnesioti yra labai, labai sunku.

Na ne visiskai sutinku su tavo nuomone, cia zinok kaip skirta, taip ir buna, as be jokiu ligoniniu ir komplikaciju isnesiojau ir pagimdziau sveikas trynukes, o kita mamyte ir vieno neisnesioja. Man atrodo cia labai priklauso nuo to ar vaikiukai pilvelyje sveiki, ar mama sveika ir dar daugelis visokiu niuansu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2009 05 19, 11:23)
Na ne visiskai sutinku su tavo nuomone, cia zinok kaip skirta, taip ir buna, as be jokiu ligoniniu ir komplikaciju isnesiojau ir pagimdziau sveikas trynukes, o kita mamyte ir vieno neisnesioja. Man atrodo cia labai priklauso nuo to ar vaikiukai pilvelyje sveiki, ar mama sveika ir dar daugelis visokiu niuansu...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

Dar karteli pasikartosiu, jog dvieju identisku atveju nebuna wub.gif Nesusitapatinkit su kitu patirtimis ir bukite individualistemis 4u.gif
Atsakyti