Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(lola.lola @ 2009 05 19, 17:33)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Linute.s, tu gal VK klinikoj pas daktare M lankeisi?
Sekmes tau didziausios  4u.gif  Linkiu  nestuke.gif
Papasakok kiek isodino ir kokio dydzio smile.gif
Citas,    console.gif
O man siandien padare punkcija. Paeme 10. Neseniai skambino is VK, sake kad taike ISCI visoms, greiciausiai 8 apsivaisins. Pasitikslinsiu 4dieni. Tada ir pasakys kada isodinimas, bet greiciausiai 5dieni.
Po narkozes visa diena apsnudusi esu  smile.gif  Kai tik paveze MB mane namo miegojau dar kokias 3 val  biggrin.gif  Ir labai troskina.
Si karta man israse vaistukus Estrofem gerti nuo siandienos. Gal kas nors juos vartojo? Perskaiciau lapeli - tai parasyta kad tai moteriskas hormonas, bet kad jo negalima vartoti pastojus. Tai kaip su jo vartojimu po isodinimo? Juk jausiuos viena simtaja dalelyte  nestuke.gif  biggrin.gif

Cia tau tikrai israse, kad gleivine augintum, turbut per plona buvo. tai laukiam geru rezultatu, sekmes wub.gif
Atsakyti
Kur dingo gudrune su testuko atsakymu?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 19, 16:33)
Kur dingo gudrune su testuko atsakymu?..  g.gif

pakolkas ti I, gal dar ankstoka II, nes gydytoja liepe testuotis 05.23
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 19, 19:14)
pakolkas ti I, gal dar ankstoka II,  nes gydytoja liepe testuotis 05.23

O hcg neturi galimybes rytoj pasidaryti?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 19, 17:26)
O hcg neturi galimybes rytoj pasidaryti?..  mirksiukas.gif

deja, neturiu, na gal dar pavyks sulaukt savaitgalio... tada vaziuociau i sostine
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 05 19, 17:26)
O hcg neturi galimybes rytoj pasidaryti?..  mirksiukas.gif

merginos, o kuria DPI jus pamatet II juosteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 19, 19:03)

11 DPI. Taip rekomendavo gydytoja. jei darai anksciau, del vaistu likuciu gali buti teigiamas testas, kai nestumo is tiesu nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukimas: 19 gegužės 2009 - 18:48
QUOTE(gudrune @ 2009 05 19, 19:03)

as irgi dariau 11 d. po isodinimo (isodinimo dienos neskaiciuoju). Ir kaip dabar matau ta antra kabi neryskia, bet vis delto juostele bigsmile.gif
O tau kelinta DPI?

Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 19, 18:59)
as irgi dariau 11 d. po isodinimo (isodinimo dienos neskaiciuoju). Ir kaip dabar matau ta antra kabi neryskia, bet vis delto juostele  bigsmile.gif
O tau kelinta DPI?

11 DPI
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 19, 20:03)

Tik nepergyvenk 4u.gif dar labai anksti, gali ir nerodyti dar..
Pas kiekviena skirtingai buna...
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(allisa @ 2009 05 19, 13:01)
linute.s,gal jau po visko?

selli,trigubi sveikinimai,kaip faina nestuke.gif

siri,o kaip tu,kaip tavo leliukai?

Citas,kaip jautiesi,po visu situ laukimu?

Nu ka mergaitės papasakosiu ir aš savo naujienas: viskas vyko VK pas gydutoją M. Pasikvietusi sako:na turim 4 ką darom? Mes: Čia gal ne mūsų, nes sake kad apsivaisino 3 biggrin.gif . Tada atejo embriologė: viskas gerai,viskas jūsų tik sekmadieni 4-to dar nesimatė. Tada mes: sodinam! Tada M : jokiu būdu tokio dydžio ir tokios kokybės niekaip. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai finale isodino 3 ir dabar liko tik laukimas iki birželio 2-os gal bus nestuke.gif , lotuliukas.gif

-
Atsakyti
QUOTE(linute.s @ 2009 05 19, 22:25)
biggrin.gif
Nu ka mergaitės papasakosiu ir aš savo naujienas: viskas vyko VK pas gydutoją M. Pasikvietusi sako:na turim 4 ką darom? Mes: Čia gal ne mūsų, nes sake kad apsivaisino 3 biggrin.gif . Tada atejo embriologė: viskas gerai,viskas jūsų tik sekmadieni 4-to dar nesimatė. Tada mes: sodinam! Tada M : jokiu būdu tokio dydžio ir tokios kokybės niekaip.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Tai finale isodino 3 ir dabar liko tik laukimas iki birželio 2-os gal bus nestuke.gif , lotuliukas.gif
-

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti