Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 20, 10:27)
Savaite prabuvus UAI sistemoj, bet koks pakelės užeigos beliašas atrodys brangus  biggrin.gif

Nu žinok kai grįžom į LT, užėjom į rimiuką ko nors vakarienei nusipirkt, tai taaaaaip pigu čia atrodė lotuliukas.gif Ten pas juos maisto kainos baisios schmoll.gif Mes aišku jo nepirkom, netrūko nieko viešbutyje, bet buvom nušliaužę į jų prekybos centrą Migros kaip į muziejų pažiūrinėt, tai akys ant kaktos iššoko pamačius mėsos, sūrių kainas, įdomu ar čia visur taip ar tik turistiniuose regionuose? Nu pvz. mėsos kainos 20-30 lyrų, o lyra 1,6 Lt doh.gif
Atsakyti
Įmesiu pora foto iš viešbučio puslapio kol savo foto dar neturiu biggrin.gif
Va taip atrodė vaizdas pro langą ir kambarys mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 20, 10:39)
blink.gif oho. Dabar žinosiu iki kiek galima nusidėtėti biggrin.gif . Anais metais mažiau apie 15 dolcų buvo doh.gif

Kas būsit delfine, kadangi jis tam pačiam kaimuke kaip ir aš buvau, tai į tą vietinį turgelį geriau neit, nes prašo 4 dolcus už 100 g. ir nelabai derasi, ten išvis pradinė kaina daugelio daiktų dvigubai didesnė nei Alanijoj, Alanijoj be derėjimosi net dvigubai pigiau galima nupirkt, o dar jei pasiderėsi tai išvis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 20 gegužės 2009 - 09:46
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 20, 09:39)
blink.gif oho. Dabar žinosiu iki kiek galima nusidėtėti biggrin.gif . Anais metais mažiau apie 15 dolcų buvo doh.gif

Tai yra skirtingų rūšių, vieni apie 15 dolerių kiti 8-10 dolerių, bet kai nueini pasakai, jog kitur nuleidžia pavyzdžiui iki 6 dolerių, tai pardavėjai iš kart sako pas mane irgi šeši doleriai, tai tereikia pasakyt, jog žadėjai sugrįžti ten kur žiūrėjai ir pirkti už šešis dolerius, tai iki penkių nuleidžia, nors paburba, jog jie už tokią kainą gauna, bet tai netiesa, nes gale dar nuleido porą dolerių, o ir prie kiekvieno kilogramo bent po 100 gramų dovanų prideda, žodžiu su tais derėjimaisis man ten juokinga. Ieškojau sau rankinuko, įeinu į parduotuvę išsirenku, būna na sakykim 260 dolerių nusideri iki 170 dolerių, na bet atrodo brangu išeinu, kitą dieną vyrą nusiunčiu pradinė kaina jau 210 dolerių, tai tas dar daugiau nusidera, dar piniginę dovanų išsiprašo ir nuperka už 140 dolerių doh.gif
Arba pirkom diržą, tai nuo 25 dolerių iki 4 nuleido, o akinius siūlė už 65, o nusipirkau už 15 dolerių. Ir nesvarbu ar Kemero parduotuvytės, ar Antalijos turgus, visur kainos nerealiai užkeltos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2009 05 20, 10:49)
Arba pirkom diržą, tai nuo 25 dolerių iki 4 nuleido, o akinius siūlė už 65, o nusipirkau už 15 dolerių. Ir nesvarbu ar Kemero parduotuvytės, ar Antalijos turgus, visur kainos nerealiai užkeltos.  doh.gif

O mane tos derybos žiauriai nervuoja, visur paranoja kažkokia, kad tave nori apgaut, pirkom vaikams kelis drabužius su filmukų herojais, tai irgi užsišaukė už 3 daiktus 95 dolcus, nusiderėjom perpus, bet vistiek brangu už padielkas, tai išėjom, pasivijo ir atidavė už trugubai mažesnę kainą ir dar rankinuką pridėjo, bet man kažkaip toks pirkimo būdas nepatinka, vistiek išėjus jaučiausi apgauta lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai drabužių nežiūrėjau, man jie ten tokie schmoll.gif O kainos tokios, kad net nusiderėjus neapsimoka pirkti schmoll.gif O be to dar tie užrašai prada, hermes, gabana varo iš proto doh.gif Kai kur nuėjus į parduotuvę ir pasakius, kad iš Lietuvos esi iš karto parodo kur daiktai be užrašų lotuliukas.gif Žaislai tai irgi tokie kaip Lietuvoje, kainos trigubai didesnės ir net neišeina nusiderėti nuo jų daug, nes visi kaip susitarę kartoja "Pas mane juk originalūs daiktai" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2009 05 20, 10:49)
kainos nerealiai užkeltos.  doh.gif

Sveika 4u.gif Kokia kalba daugiausia derejaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Daugiausia rusiškai, vos dviejose angliškai ir vienoj lietuviškai smile.gif O šiaip daugiausia rusiškai kalbėjomės, tik prieš pradėdamiesi derėtis jie išklausia iš kokios šalies, miesto, kartais iš kokio viešbučio.
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2009 05 20, 11:28)

O Kemere ar yra maisto turgus?
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 05 20, 10:43)
O Kemere ar yra maisto turgus?

Yra už pašto, ten prekiauja vaisiais, daržovėmis, salotomis, riešutais, saldumynais, prieskoniais, arbatomis, alyvuogėmis, sūriu, žuvimi, galima gerai nusiderėti.
Tiesa, turgus dirba tik pirmadieniais. Beje, ten fantastiškai skanių arbūzų ir abrikosų pirkom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netta: 20 gegužės 2009 - 10:53
Netta,dekui tau uz info.Dar norec del vietiniu agenturu.Pasirinkot Seker travel.Ar kitom irgi domejotes, ar cia viskas tiko?
Atsakyti
Domėjomės ir kitomis, bet čia man buvo patraukliausios kainos, bet ten visose nedaug skiriasi 5 - 10 dolerių, o Seker travel, tai net parašyta "lietuviams didelės nuolaidos" biggrin.gif Ir šiaip toje agentūroje man patiko darbuotojai, mes paskui kasdien pro juos eidavom, tai visada sustodavom pašnekėti, arbata, kartą net kebabais pavaišino, pataria kur pirkti, kiek derėtis, kai važiavom į Antaliją paklausė kur labiau norim į gamyklas ar prie krioklių, pirkti kilimų ar į bendrą turgų, na žodžiu viskas faina buvo. Kai važiavom į Demre Myrą Kekova, autobusas didelis, su kondicionieriais, gidė labai gerai pasakojo, tad nežinau man aie tą agentūrą labai geri atsiliepimai, kaip kitiems nežinau 4u.gif
Atsakyti
o neatkreipei dėmesio ar jie organizuoja ekskursijas į Olimpijos miestelį?
Atsakyti