Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(Netta @ 2009 05 20, 13:06)
Domėjomės ir kitomis, bet čia man buvo patraukliausios kainos, bet ten visose nedaug skiriasi 5 - 10 dolerių, o Seker travel, tai net parašyta "lietuviams didelės nuolaidos"  biggrin.gif  Ir šiaip toje agentūroje man patiko darbuotojai, mes paskui kasdien pro juos eidavom, tai visada sustodavom pašnekėti, arbata, kartą net kebabais pavaišino, pataria kur pirkti, kiek derėtis, kai važiavom į Antaliją paklausė kur labiau norim į gamyklas ar prie krioklių, pirkti kilimų ar į bendrą turgų, na žodžiu viskas faina buvo. Kai važiavom į Demre Myrą Kekova, autobusas didelis, su kondicionieriais, gidė labai gerai pasakojo, tad nežinau man aie tą agentūrą labai geri atsiliepimai, kaip kitiems nežinau  4u.gif

gal atsimeni kaip tas bendras turgus vadinosi Antalijoje? Centre jis buvo?
Atsakyti
va cia daimos lankstinukas kuri mes graziai tariant "pasiemem" is daimos smile.gif blush2.gif
http://www.part.lt/p...d0b90d6c450.jpg
http://www.part.lt/p...27f0a1f0978.jpg

pirma nuoroda i maisto laika, paslaugas ir t.t.
antra nuoroda i viesbucio plana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 05 20, 13:04)
pirma nuoroda i maisto laika, paslaugas ir t.t.
antra nuoroda i viesbucio plana smile.gif

Iš kart klausimų kilo, pažiūrėjus į maisto laiką. Ledai tik valandą per dieną ? Brasta (kita supermama) minėjo daug ilgesnį laiko tarpą
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 20, 13:42)
na va, prisižadėjai sūnui - teks už viešbučio teritorijos ledų ieškoti biggrin.gif

Ir kaimiški pusryciai rezervuojami g.gif Nepatinka man šitas aprašymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 20, 13:31)
Iš kart klausimų kilo, pažiūrėjus į maisto laiką. Ledai tik valandą per dieną ? Brasta (kita supermama) minėjo daug ilgesnį laiko tarpą

cia praeitu metu tai ledai tik viena valanda ir tai priklauso nuo to kuris dalindavo viena diena atejo keli ruseliai pasieme po 8 porcijas ir niekas nieko nesake o kita diena visiems po viena...
o dar ta eile kokia susidaro doh.gif
Atsakyti
Vadinasi su ledais bus sunkiai doh.gif Na bet gal kaip nors - užtat vaikams gerklės neskaudės biggrin.gif

Kažkaip sunkiai man sekasi šiandien daiktus dėliotis unsure.gif Dar mažius dėmesio reikalauja... Bet laiko iki 2 nakties dar daug, spėsiu kaip nors cool.gif

QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 20, 09:35)
O ar ne kazkas rase, kad gavo is Rucelie zinute, kad ji ten susimokejo svarais  g.gif  Nu ***** kaip keista, vieni taip sako, kiti kitaip  g.gif

Aš rašiau bigsmile.gif Važiuosiu ryt tikrinti asmeniškai... Važiuosim su kompu, tai jei ištaikysiu - ryt poryt prisijungsiu ir parašysiu, ar pavyko mirksiukas.gif

Gelyte > tavo lankstinukai mums labai pravers bigsmile.gif
Atsakyti
na tiek 2007, tiek 2008 metais daimoj ledai buvo tik valanda...
ir mums gidas sake kad jau antrais metais nebus taip kaip pirmais metais, nes viesbutis pirmais metais nori uzsirekomenduoti ir taip pritraukti poilsiautoju, o jau antrais lygis smunka ir po to iki renovavimo dazniausiai nesikeicia...
na zilvinai75 patariu isbandyti saudyma is lanko ir orinio sautuvo mano vyrui labai patiko... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2009 05 20, 14:43)
kaip ne keista bet as irgi nesugebejau issiaiskinti kas ten per daiktas, taviskis ne vienintelis turkas kuris nenutuokia kas cia per daiktas  biggrin.gif
Papildyta:

nu as irgi panagrinejau maisto kainas Migros'e tai mesa jo brangoka, tik vistiena mazdaug kaip pas mus. suriai brangus nerealiai  doh.gif  o beja radau kefyro, tai to litras apie 3.6liros  doh.gif

kazkaip net keista, ale turkai tokie, kazkkokio didelio smalsumo neturi... Tai ne lietuviai ax.gif
mesa tikrai brangi, o kefyro tokios kainos as nesuprantu ir logikos nerandu, gal del to, kad jis nera cia populiarus, beje ir marinuotu burokeliu yra, vakar kaip tik su vyru sveitiem saltibarscius tik as ne su kefyru darau, prasiskiedziu jogurta (vis pigiau nei kefyras) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2009 05 20, 18:19)
prasiskiedziu jogurta (vis pigiau nei kefyras)  lotuliukas.gif

O kiek uzdirba statistinis turkas ? Brangesnio bendzino as pasaulyje nemaciau, kefyras irgi prabanga. Dar skaiciau, kad kai kurie nevengia ir ne viena moteriskute namo parsivesti.... Kaip gyvent ? g.gif
Atsakyti
Drute...ar nepastebejai tu sendaikciu parduotuveliu,kur klausiau blush2.gif mirksiukas.gif
Dar vat idomu..kiek realios masinu nuomos kaina..berods Cobre rase,kad 40 doleriu,bet pries tai nares rase,kad kainos nuo 40 euru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 gegužės 2009 - 18:08
QUOTE(Drute @ 2009 05 20, 18:19)
mesa tikrai brangi, o kefyro tokios kainos as nesuprantu ir logikos nerandu, gal del to, kad jis nera cia populiarus, beje ir marinuotu burokeliu yra, vakar kaip tik su vyru sveitiem saltibarscius tik as ne su kefyru darau, prasiskiedziu jogurta (vis pigiau nei kefyras)  lotuliukas.gif

po mano parodymo, kas yra kefyras, jis taps populiaresnis biggrin.gif
as irgi supratau, kad ayran'as turi panasumo i kefyra tai saltibarscius tikrai su jogurtu galima pagamint thumbup.gif
Atsakyti
Drute o ash tau turiu keleta klausimeliu, tu susituokus su savishkiu ar ne? jie gali tuoktis su katalikem? ar tau riekia musulmonizma priimti? ir dar galima butu suzinoti ka ten turkijoi veiki? koki darba dirbi? o su savishkiu kalbi turkishkai ar anglishkai? ar tavishkis yra ragaves kaiulienos ar ne?
Kazkaip idomi man ta turkija pasidare.
Atsakyti