QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 20, 19:03)
O kiek uzdirba statistinis turkas ? Brangesnio bendzino as pasaulyje nemaciau, kefyras irgi prabanga. Dar skaiciau, kad kai kurie nevengia ir ne viena moteriskute namo parsivesti.... Kaip gyvent ?
vidutinis atlyginimas yra apie 1000 TL, o ne viena moteriskute ir lietuviai islaikyti linke, siaip i namus tik viena moteriskute parvedama, o kita meiluzes statusu nebent, bet kai tiek turisciu, tai meiluzes islaikyt nereikia
QUOTE(pelytte @ 2009 05 20, 19:35)
Drute o ash tau turiu keleta klausimeliu, tu susituokus su savishkiu ar ne? jie gali tuoktis su katalikem? ar tau riekia musulmonizma priimti? ir dar galima butu suzinoti ka ten turkijoi veiki? koki darba dirbi? o su savishkiu kalbi turkishkai ar anglishkai? ar tavishkis yra ragaves kaiulienos ar ne?
Kazkaip idomi man ta turkija pasidare.
cia jau kai kas teisingu atsakymu pazere, taip as susituokus, taip as krikscione ir kol kas jokiu ketinimu pokyciams neturiu. Ingakalnis visiskai teisingai surase apie santuokas, vaikai po skyrybu dievas zino, bet manau jei moteris tampa salies piliete, turi darba ir pan, o vyra neturi dedziu ir giminiu teiseju vaikas lieka su mama... antraip salis gina savo salies pilieti... (Kaip kad gina ir kokia Vokietija).
Kalbant apie darba, jau minejau ka veikiu, tai mano darbas yra vertejavimas praktiskai visiskai pagal universiteto diploma dirbu, tik kad kalbos ne tas kur universitete mokiausi.
Su saviskiu kalbuosi angliskai net nezinau kodel, ko gero mums taip patogiausia. Kiaulienos nevalges ir nenori valgyti, jam ir aviena nepatinka... Apie kiauliena is jo linksmu mitu prisiklausau

zodziu MV labai daug zino apie kiaules, bet nei vienos dar nera nei mates gyvai nei kas be ko ragaves esu tikra, kad ir neragaus...