Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

Buvusioms ir esančioms Simenoje 4u.gif
Ar būtinai reikia paplūdimy vandens batų? Ar užtektų pliažankių, o maudytis be vandeninių batų? Maniškiai rėkia, kad nereikia, jie vis tiek nenešios, tai dabar nežinau ką daryti - nupirksiu, o jie, nenaudėliai, nenešios g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 05 30, 12:19)
Buvusioms ir esančioms Simenoje  4u.gif
Ar būtinai reikia paplūdimy vandens batų? Ar užtektų pliažankių, o maudytis be vandeninių batų? Maniškiai rėkia, kad nereikia, jie vis tiek nenešios, tai dabar nežinau ką daryti - nupirksiu, o jie, nenaudėliai, nenešios  g.gif

na čia gal kažkiek nuo padų jautrumo priklauso, aš turėjau tik pležiankes, man visiškai užteko iki vandens nueit, nes akmenukai gal aštrūs, be to, karšti. Vandenyje tikrai neprireikė. Kiti, mačiau, maudėsi su spec batais. Bet jei šaukia, kad nenešios, tai gal nereikia tuomet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 05 30, 14:26)
na čia gal kažkiek nuo padų jautrumo priklauso, aš turėjau tik pležiankes, man visiškai užteko iki vandens nueit, nes akmenukai gal aštrūs, be to, karšti. Vandenyje tikrai neprireikė. Kiti, mačiau, maudėsi su spec batais. Bet jei šaukia, kad nenešios, tai gal nereikia tuomet mirksiukas.gif

ir as taip manau, jei sako, kad nenesios, vadinasi nenesios, uzteks pliazankiu smile.gif

man ju uztenka. savo maziui tai paimciau vien del patogumo, nes pliazankes jis ta pat minute nusispirtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 30, 11:29)
Na va, išskrido 2 didžiausi plepiukai į Turkiją ir numiro tema lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nenumiro bigsmile.gif . asai cia bigsmile.gif biggrin.gif
maze su mb miega. tai uzsukau, siandien taska klaviaturoj radau bigsmile.gif

QUOTE(TaGre @ 2009 05 30, 12:19)
Buvusioms ir esančioms Simenoje  4u.gif
Ar būtinai reikia paplūdimy vandens batų? Ar užtektų pliažankių, o maudytis be vandeninių batų? Maniškiai rėkia, kad nereikia, jie vis tiek nenešios, tai dabar nežinau ką daryti - nupirksiu, o jie, nenaudėliai, nenešios  g.gif

man pliazankes nepadejo. jos plaukia virsun ir nepaeinu su jom. gailiausi. kad neturiu kroksu

kainos cia tikrai nedideles. nuvarem su sunum i miesteli pasizvalgyti i prades, tai pirmines kainos mazesnes nei pries metus alanijoj po derybu blink.gif . tie sveriami saldumynai tik 10 doleriu be derejimosi blink.gif , kai alanijoj prase 18 blink.gif

siandien vel karsta 27 laipsniai. pramogu daug, sunus nepseja is vienos i ikita lakstyti biggrin.gif
maistas tikrai skanus. kreveciu salotose 60 proc sudaro krevetes, o ne taip kaip pas mus, tipo kilui salotu 5 krevetkos imestos doh.gif
vakar vakare anskti nuluzom, nes pavarge buvom. dar vakariniu pramogu nematem biggrin.gif

beje, butinai su mb eisine i rengini anatolian fire thumbup.gif , kuri prie aspendos teatro organizuoja, nerealaus grozio renginys koncertas. man nufiluota medziaga ekskursiju firmoj rode.

ok, lekiu i baseina 4u.gif
Atsakyti
Norėjau buvusių Turkijoje paklausti, ar tiesa, kad vakarais ten būna daug uodų ax.gif
Mūsų kaimynai pernai buvo Kemere, tai sakė, kad vakare lango atsidaryti neįmanoma ir purškalo reikia g.gif g.gif g.gif
Mes tai liepos 4 į Alaniją važiuojam........ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2009 05 31, 12:54)
Norėjau buvusių Turkijoje paklausti, ar tiesa, kad vakarais ten būna daug uodų ax.gif
Mūsų kaimynai pernai buvo Kemere, tai sakė, kad vakare lango atsidaryti neįmanoma ir purškalo reikia g.gif  g.gif  g.gif

Mes pernai liepos pradzioje Bodrume su labai piktais uodais buvom susidure. Siais metais vaziuojam i Kemero puse, tai butinai imsim purskala nuo uodu ax.gif
Atsakyti
Mūsų kaimynai pernai buvo Kemere, tai sakė, kad vakare lango atsidaryti neįmanoma ir purškalo reikia g.gif  g.gif  g.gif

Pernai Kemere nuo liepos 25 d. iki rugpjūčio 1 d. nemačiau nei vieno uodo schmoll.gif biggrin.gif Iškepę jau turbūt buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Buvau rugpjūčio ir gegužės mėnesiais, tai nesutikau nei vieno uodo, bet liepą sako būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 31, 13:13)
bet liepą sako būna  g.gif

Bet kai kurie sako, kad nebūna liezuvis.gif biggrin.gif Čia turbūt kaip kam papuola g.gif
Atsakyti
del uodu tai tikrai pas mus kemere tikrai buvo, labai daug, sutemus kambario balkono durys butinai turejo but uzdaros nes tikrai lyg ir nera bet vienas kitas zaraziokas sukando kaip reikiant geguzes men buvom kemere kirise, turejau purskala bet kazkaip jie nelabai ju bijo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 31, 13:37)
Na va, matai kaip skirtingai ax.gif Jei neklystu, tai Silvija irgi pernai liepos pabaigoj buvo ir sako, kad daug uodų, o aš nemačiau nei vieno g.gif

As liepos pradzioje Bodrumo regione buvau, tai labai daug buvo, tik kazkaip musu su vyru daug nekandziojo, vaikai jiems skanesni buvo, labiausiai mazyle nukentejo unsure.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif

Vakar parskridom iš Turkijos verysad.gif Atostogos buvo super, bet visas gėris kažkada baigiasi cry.gif cry.gif
Pirmą dieną oras buvo vėsesnis (visi sakė, kad iš Lietuvos tokį atsivežėm, nes prieš tai karšta buvo). Adaptacijai buvo pats tas biggrin.gif O paskui ir per karšta buvo, pliažo termometras šiurpino tokiais skaičiais kaip 52 laipsniai (na, čia ant saulės).

Atostogavom Daimoj, panašu kad pataikėm į viešbučio sezono pradžią. Pirmom dienom ir žmonių buvo mažiau, ir vaisių pasirinkimas nedidelis... O paskui visko pradėjo daugėt, pataikėm į pirmą šiais metais putų diskoteką biggrin.gif Tiesą sakant, paskutines pora dienų žmonių jau man buvo per daug - ypač pasijausdavo per vakarienę. Pats viešbutis super, tik vieta kur reiktų pasitempt - aptarnavimas. Buvo keletas minusiukų, bet kai mes nesam priekabūs, viskas buvo thumbup.gif

Kadangi važiavom su vaikais ir kartu vežėmės močiutes, tai šiek tiek pakaitom pakeliavom. Visi kartu buvom privačioj ekskursijoj Antalijoj - aplankėm labai gražų krioklių parką (autobusinės ekskursijos ten neveža) bei pažiūrėjom senąjį miestą, praplaukėm laiveliu. Į šią ekskursiją važiavom visi, su vaikais - vienoj agentūroj užsisakėm mikriuką su vairuotoju, ir paprašėm, kad pavežiotų kur gražu rolleyes.gif
Su vyru buvom Pamukalėj - šiek tiek varginanti ekskursija, bet mums labai norėjosi pamatyti šią vietą. Močiutes išleidom į Myra-Kekova - irgi liko patenkintos. O kelionių topas buvo raftingas biggrin.gif Vyras įkalbėjo plaukt ne plaustais, o dvivietėm baidarėm. Po pirmo slenksčio sakiau, kad jį už tai užmušiu - buvo labai baisu... O paskui kai supratom kaip valdyt baidarę, buvo labai smagu... Su plaustais plaukiant malonumo nė pusės tiek negautum rolleyes.gif Bet ir adrenalino sočiai - ypač kai priešais matai poros metrų bangą, ir ji tave aplieja nuo galvos iki kojų... Jei kas Lietuvoj badarėm plaukiojat - galit pabandyt mirksiukas.gif

O nuotraukų įmesiu vėliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytė @ 2009 05 31, 01:44)
Žilvino raporto taip ir nesulaukėm...  g.gif

Žilvinas Daimoj atostogauja... Vadinasi raportų galit ir nesulaukt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Veiklos mums ten tiek buvo, kad iš kambario ryte prieš pusryčius išeidavom, ir tik vakare miegot pareidavom ax.gif Bet pas jį vaikas didesnis, gal bus kitaip g.gif
Mes kompą vežėmės, bet per 9 dienas tik du kartus sugebėjom prie interneto keliom minutėm nueit - tiek kiek buvo labai būtina rolleyes.gif
Atsakyti