Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(dira @ 2009 05 31, 12:54)
Norėjau buvusių Turkijoje paklausti, ar tiesa, kad vakarais ten būna daug uodų ax.gif

teko susidurt su jais geguzes pradzioje ir spalio pabaigoje, bet tik vienas kitas... rugsejo menesi nemaciau as ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2009 05 31, 17:03)
Pries kelias dienas grizom is kemero, nei vieno uodo nesutikau smile.gif

tiesa, vis norejau paklausti, o is klubu muzika jums netrukde? nes as del sito nusiskundimu girdejau. ir siaip tipo ne koks viesbutis, nors paskaicius taviski atsiliepima, tai manau cia tik nusiteikimo reikalas mirksiukas.gif pasikabineti visada galima rasti, jei tik toki tiksla turi.
bet vat klubai tai ten praktiskai po langais, ir uztat ir idomu pasidare. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 05 31, 15:27)
tiesa, vis norejau paklausti, o is klubu muzika jums netrukde? nes as del sito nusiskundimu girdejau. ir siaip tipo ne koks viesbutis, nors paskaicius taviski atsiliepima, tai manau cia tik nusiteikimo reikalas mirksiukas.gif  pasikabineti visada galima rasti, jei tik toki tiksla turi.
bet vat klubai tai ten praktiskai po langais, ir uztat ir idomu pasidare. ax.gif

Nematėm jokių klubų po langais g.gif Pro mūsų langą matėsi kito viešbučio kiemas, ir iš kitos pusės kalnai. Tai tik trečiadienį iki 23,10 val. trukdė aname viešbutyje vykusi animaciją ax.gif kitais vakarais buvo visiškai ramu, miegoti eidavom 21,00-22,00 blush2.gif (važiavom grynai atsipūsti nuo darbų). Mes prašėm ramaus kambario (davėm 5 žalius biggrin.gif ) , tai ir gavom ramų. Kažkoks klubas buvo kitoj pusėj, nes animatoriai kvietė vakare visiems kartu ten eiti smile.gif Tai matyt, kam papuola langai į jūros pusę-tam papuola ir klubas biggrin.gif

O ką dėl viešbučio blogo girdėjai? Kaip sakiau, minusiukas tik nedidelė teritorija. smile.gif Maistas, aptarnavimas, švara ideali visur. Mini baras kasdien papildytas (skaičiau, kad kažkam kitam viešbutyje reikėjo eiti prašyti, kad papildytų). Šampūnai, kondicionieriai plaukams, muilai kasdien atnešami. Kambariai tvarkomi, nepriklausomai ar palieki žalią ant lovos ar ne biggrin.gif Nu mums viskas labai patiko. smile.gif
Gal šeimoms su vaikais nepatinka g.gif nes man atrodo mažai su jais kas užsiimdavo, tai spygaudavo ten prie suaugusių baseino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2009 05 31, 19:46)
Nematėm jokių klubų po langais  g.gif  Pro mūsų langą matėsi kito viešbučio kiemas, ir iš kitos pusės kalnai. Tai tik trečiadienį iki 23,10 val. trukdė aname viešbutyje vykusi animaciją  ax.gif  kitais vakarais buvo visiškai ramu, miegoti eidavom 21,00-22,00  blush2.gif  (važiavom grynai atsipūsti nuo darbų). Mes prašėm ramaus kambario (davėm 5 žalius  biggrin.gif ) , tai ir gavom ramų. Kažkoks klubas buvo kitoj pusėj, nes animatoriai kvietė vakare visiems kartu ten eiti smile.gif Tai matyt, kam papuola langai į jūros pusę-tam papuola ir klubas  biggrin.gif

O ką dėl viešbučio blogo girdėjai? Kaip sakiau, minusiukas tik nedidelė teritorija. smile.gif Maistas, aptarnavimas, švara ideali visur. Mini baras kasdien papildytas (skaičiau, kad kažkam kitam viešbutyje reikėjo eiti prašyti, kad papildytų). Šampūnai, kondicionieriai plaukams, muilai kasdien atnešami. Kambariai tvarkomi, nepriklausomai ar palieki žalią ant lovos ar ne biggrin.gif  Nu mums viskas labai patiko. smile.gif
Gal šeimoms su vaikais nepatinka  g.gif  nes man atrodo mažai su jais kas užsiimdavo, tai spygaudavo ten prie suaugusių baseino  ax.gif

aha, jei i juros puse matyt, tai tada ir trukdo tie klubai. nors ka as zinau, as kai is ju iseinu, tai man muzika iskart atrodo ir baigiasi biggrin.gif
zinai, gal ten ne tiek konkretus nusiskundimai, kiek paburbejimai.
manau jei visi tuo paciu skundziasi, tai jau buna viesbucio problema. o jei tik kazkas vienetinio, tai gal sakau tai tik kazkokie nesusipratimai.
siaip bandziau jusu viesbuti praeidama apziureti, bet labai jau apsitvere biggrin.gif tik labai keista buvo, vakare tokia faina muzikyte pas jus buvo, o zmoniu lauke visai nesimate. ramus matyt visi susirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 05 31, 17:54)
aha, jei i juros puse matyt, tai tada ir trukdo tie klubai. nors ka as zinau, as kai is ju iseinu, tai man muzika iskart atrodo ir baigiasi biggrin.gif
zinai, gal ten ne tiek konkretus nusiskundimai, kiek paburbejimai.
manau jei visi tuo paciu skundziasi, tai jau buna viesbucio problema. o jei tik kazkas vienetinio, tai gal sakau tai tik kazkokie nesusipratimai.
siaip bandziau jusu viesbuti praeidama apziureti, bet labai jau apsitvere biggrin.gif  tik labai keista buvo, vakare tokia faina muzikyte pas jus buvo, o zmoniu lauke visai nesimate. ramus matyt visi susirinko biggrin.gif

nu joa, tas viešbutis savo pastatu aptvėręs kiemą biggrin.gif man tai patiko, jauku buvo smile.gif O ramu buvo, nes tu ko gero buvai anksčiau nei aš (mes nuo gegužės 23 d.), tai kai atvykom-kelias dienas visai mažai žmonių buvo. ax.gif Paskui vis daugėjo biggrin.gif muzikytė ten ištisą dieną graži grojo bigsmile.gif
Mes su vyru nesam išrankūs, tai gal mums viskas atrodė idealu bigsmile.gif bet būtų įdomu išgirst kas nepatiko ax.gif nes net neįsivaizduoju kas tai galėtų būt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2009 05 31, 20:06)
nu joa, tas viešbutis savo pastatu aptvėręs kiemą  biggrin.gif  man tai patiko, jauku buvo smile.gif O ramu buvo, nes tu ko gero buvai anksčiau nei aš (mes nuo gegužės 23 d.), tai kai atvykom-kelias dienas visai mažai žmonių buvo.  ax.gif  Paskui vis daugėjo  biggrin.gif  muzikytė ten ištisą dieną graži grojo  bigsmile.gif 
  Mes su vyru nesam išrankūs, tai gal mums viskas atrodė idealu  bigsmile.gif  bet būtų įdomu išgirst kas nepatiko  ax.gif  nes net neįsivaizduoju kas tai galėtų būt biggrin.gif

jei pavyks, paklausinesiu daugiau smile.gif aha, man taip muzika patiko, kad net stabtelejau pasicekavinti. taip, as trupuciuka anksciau buvau smile.gif buvo tuusscia rolleyes.gif . bet man siaip irgi patiko, kai musu viesbutyje buvo maziau zmoniu, dzin, kad pas mus tuo metu ir maisto kazkiek maziau buvo tongue.gif, patiko man pavasari pasiatostogauti. Kai vaziavau birzelio antroje puseje, tai taip nervino skaityti, kai kitos rasydavo, kad jau isvaziuoja, jau prisimaude, prisiilsejo doh.gif . Neturiu as kantrybes, matyt tongue.gif .
Atsakyti
sveikos. jau kuris laikas kaip rize, bet mokslai uzpuole juodai. tai va tik dabar prisiruosiai prisest ir pasirodyt. eriau veliau nei niekad blush2.gif ax.gif
is autobuso vaziuojant i Kemera:
user posted image
vaizdas is kambario:
user posted image

Papildyta:
dar:
jura:
user posted image
user posted image
viezbucio vaizdai:
user posted image
user posted image
Papildyta:
pasakojimas placiau kita diena nes jau liulia einu. kas domina rasykit permesiu akimis ir papasakosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 06 01, 08:29)
O Beatriukas prisijungusi bigsmile.gif Laaaabas bigsmile.gif  4u.gif

privetas bigsmile.gif
pribegau prie pcv sunui parasyti smile.gif
oras pas mus nerealus. vakar buvo 32 pavesyje, siandien jauciu ne ka vesiau bus
nusipirkom dvi ekskursijas, tad nuo rytojaus jau pradesim pazindintis su Turkija smile.gif
ok, lekiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 29, 10:38)
O kaip Dragos beach, ar labai triuksmingas? Ir baseinas kai praejom pro sali toks ispraustas tarp namu atrodo  g.gif

sutinku dragos baseinas neidomus bet uztat ten nieks nebuna baseine apart jai i pirti eina, nes pirtis nemokama tai vyrai ir moteris vaiksto i pirti o poto i ta saaalta salta basejna soka, as neikarto basejne nesimaudizau tik is pirties pora kartu , o taip tik ant juros kranto sedejome su vaikas super, vaiku is juros neistrauksi, kaimynai planuoja si sik irgi ten vaziuoti i dragos beach smile.gif o jus ten planuojat vykti?
Atsakyti
QUOTE(mardže @ 2009 06 01, 14:41)
Na va kaip smagu kad ne aš viena paskendus ieškojimuose  biggrin.gif  4u.gif , jai ką gero aptiksi ir bus daugiau vietų garsiai rašyk  biggrin.gif

Kai ieskosite, ai atkreipkite demesi i teritorijos zaluma, ar teritorijoje yra galimybe buti nors kazkiek pavesyje, nes su maziais vien sketuku neuzteks manau. cia as pabandziau pagal save parasyti, nes as dabar ziurineju, tai visai plikos teritorijos kaip ir iskart atkrenta.
Nezinau jusu finansu, bet gal sakau Marti Myra arba Simena jums tiktu, ten daug zalumos. bent jau paziurekite i nuotraukas ir ieskokite nors kazko panasesnio. jei viesbutis bus prie pat juros (pirma linija), tai karsti manau nesunkiai pernesite, jis ten kiek kitoks nei pas mus mirksiukas.gif gero ieskojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mardže @ 2009 06 01, 13:41)
Na va kaip smagu kad ne aš viena paskendus ieškojimuose  biggrin.gif  4u.gif , jai ką gero aptiksi ir bus daugiau vietų garsiai rašyk  biggrin.gif

As tai siulyciau jau dabar ieskoti pasiulymu, mes praeitais metais nuo birzelio viduriu pradejome paskutines minutes ieskotis, tai isskridome tik liepos vidury. Tai viesbutis netinkamas buvo, tai vietu lektuve, tai kaina netinkama. O be to kainos paskutiniu minuciu augo kas diena. O jei geresnis pasiulyma pasirodydavo, tai jei neturi pazistamu agenturoje be sansu buvo speti rezervuoti, nes 10-20 min. ir per velu. Birzelio pradzioje uz mazesne kaina butume nusipirke, nei liepa paskutine minute.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2009 06 01, 14:38)
As tai siulyciau jau dabar ieskoti pasiulymu, mes praeitais metais nuo birzelio viduriu pradejome paskutines minutes ieskotis, tai isskridome tik liepos vidury.

Pernai liepos pabaigoj aš dviems pakankamai greit ir pigiai kelionę susiveikiau biggrin.gif Manau, man tiesiog pasisekė, o be to dviems žymiai lengviau gaut paskutinę minutę, nei kokiems keturiems ir daugiau ax.gif
Atsakyti