Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As stengiuosi nemaitint viesose vietose, esu kopose maitinusi sunu... o siaip - arba i savo masina nueinu, kavineje esu nuejusi i tualeta... uzsirakinau, nesiodama pamaitinau, ir vsio...
Pazystama sake, kad turi toki svarkeli, kur priekyje uztrautukai kaip liemenuke maitinanciai, ir paskui dar liemene uzsideda ir vaika paslepia (cia specialus toks rubelis maitinancioms). Tai jei butu daugiau tokiu situaciju, kai ner kaip kitaip, tai ieskociau kazko panasaus...
Atsakyti
neseniai teko akropoli maitint,atsisedau kur maziau zmoniu,aisku daug kas ziurejo,turbut kaip i kiekviena sedinti zmogu,nelabai jauku buvo,bet negi paiksiu rekianti vaika,geriau 10min visi spokso nei kad 30min maze reks,paciai neteko matyt maitinacios mamos niekur,bet man toks vaizdelis akiai butu labai mielas ir tubtu pati ziureciau su pasigerejimu
Atsakyti
Aš tai maitinu, einam į kavinę, ir pati pavalgau ir vaiką pamaitinu smile.gif
Tik, aišku, stengiuosi truputi nuošalesnį stalelį pasirinkti (na kiek tai įmanoma).
Kažkaip dar nepavyko aplinkinių šokiruot 4u.gif
Atsakyti
ai as pasakysiu kad mano kaimyne kai truksta bulkai pinigu ir kai slavikaz isvaro is namu nuvaro ant katyedros laiptu ir kaip pradeda savo vaika zindyt nu tai zmones praeidami duoda kas centu kas lita. bobos davatkos tik kreivai ziuri kad i ju valdas ateina svetima karta dave zmogus 50 litu tai slavikaz surades nusigere negyvai ir dar isvijo is namu jobtvaju kaip zmonems ant pasaulio sunku gyvet toki bruda vyra turint pasakysiu kad mano netoks. tai ir zindyti prie katedros neisveja
Atsakyti
LABAI DAŽNAI TEKDAVO MAITINTI VIEŠOSE VIETOSE. NETGI VASARA BUVOME PORA KARTŲ KAVINEJE . RANKŠLUOSTELIS VISADA BUNA ŠALE,TAI MES PRISIDENGIAM IR VALGOM. O APSKRITAI MAN NESVARBU KĄ MANO APLINKINIAI. VISI VALGYT NORI mirksiukas.gif
Atsakyti
Teko maitint lelių ir viešose vietose, ir svečiuose - kažkaip nelabai pastebėjau, kad kas piktintųsi, nors, tiesą sakant, nelabai pati kreipiau dėmesį į aplinkinius. O šiaip tai - kam nepatogu, gali nežiūrėt arba išeit, juk, kaip Grąsilda sakė, visi valgyt nori tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumba @ 2007 01 25, 13:27)
As stengiuosi nemaitint viesose vietose, esu kopose maitinusi sunu... o siaip - arba i savo masina nueinu, kavineje esu nuejusi i tualeta... uzsirakinau, nesiodama pamaitinau, ir vsio...

na, jau į viešą WC nėjau ir neičiau savo vaiko maitinti mega_shok.gif
Atsakyti
Man teko tik 1 karta maitint - ir tai Santariskiu konsultacinej ligininej. Bet ten buvo spec. kampelis "pamaitinimui". O siaip viesoj vietoj tai pasigedyciau. Jei bunam sveciuose - tai nuenam i atskira kambari, uzgriunam i svetima lova biggrin.gif ir pasimaitinam.
Nors ner grazesnes nuotraukos, nei ta, kur motina maitina savo kudyki, bet gyvai pamacius... kazkaip man atrodo musu visomene dar nedaaugo iki tokio lygio, kad i tai reaguot kaip i normos reikala.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2007 01 27, 11:32)
na, jau į viešą WC nėjau ir neičiau savo vaiko maitinti mega_shok.gif

Na jo, ir man tualete - nekaip atrodo sad.gif

Tarkim Akropoly yra "mamos ir kudikio kambarys. Viena syki uzsukau del smalsumo: kriaukle, klozetas, ir atlenkiamas staliukas pervistymui. Zodziu, beveik tas pats kas ir tulikas, bet gal svariau, ir uzsirakint gali vienas pats.
Atsakyti
man teko ir matyti maitinancia ir paciai maitinti viesoje vietoje-kavineje,na kam nepatinka tegul neziuri as juk nelakstau ten po kavine plika krutine, mes tvarkingai prisidengiam ir valgom. juk vaikeliui nepasakysi-vaikeli pakentek nevalges,nes kai ka gali nepatikti kad tu cia valgai is mano papuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuleAistule @ 2007 01 22, 19:30)
sveikos mamytes,
pati maitinu suneli,todel zindukuar buteliuku mazylis grieztai atsissako,ir kartais tenka pamaitint viesoj vietoj.na kiek teko susidurt tai visi spokso net atsisuke blink.gif ,bet kai vaiko gaila tai ko nepadarysi.ar jums tenka atsidurt tokiose situacijose,kaip elgiates? g.gif

Maitinu kur noriu, kada noriu ir kaip tik noriu. Cia kazkaip ziuriu lietuviai dar turi problemu del sito klausimu. Atseit geda, nepadoru ar dar nezinia kas.
Su mazyliu anr ranku apvaziavom puse Europos. Maitindavau ir kavinese ir parke ir parduotuveje ant suoliuko prisedusi. Niekas nekreipe demesio. O vyresnio amziaus zmones dar ir grozedavosi. Va Anglijoj praeinancios mociutes tarstelejo "Oh! Isn't it cute? Lovely..." Prancuzijoj zmones irgi su meilia sypsene zvilgteledavo i besistiprinanti maziuka. Danijoj, Ispanijoj, Vokietijoj - visur jauciausi sauniai!
Grizus i Lietuva - situaciaj kita. Su sese nuejom i maxima. Mano mazylis uzsiprase pieniuko. Prisedau sau vidinej kavinukej ir maitinu. Kaip susistresavo mano sesuo! Sako: "Baik, nu gal pakentes - visi zmones ziuri". Apsidairiau. Nu tikrai! Visi kaip vaiko valgancio nemate! O ypac jaunos paneles zaibais svaidesi.
Bet zinokit, tiek apkeliavus, man jau visvien. Man svarbiau, kad vaikiukas sotus butu, o kad kitiems nepatinka tai jau ju problemos, matyt iskreiptas vaizdas i pasauli, jei mato kazka blogo ziuredami i maitinancia mama. Tai naturalu ir grazu. Apsinuogina krutis? Reklamose, zurnaluose, televizijoj dar ne tiek apsinuogine, bet tai jau kazkaip jau nebesokiruoja...
Sekmes ir drasos maitinant mazylius pagal ju, o ne amzinai viskuo nepatenkintu aplinkiniu norus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2007 01 28, 15:29)
Maitinu kur noriu, kada noriu ir kaip tik noriu. Cia kazkaip ziuriu lietuviai dar turi problemu del sito klausimu. Atseit geda, nepadoru ar dar nezinia kas.
Su mazyliu anr ranku apvaziavom puse Europos. Maitindavau ir kavinese ir parke ir parduotuveje ant suoliuko prisedusi. Niekas nekreipe demesio. O vyresnio amziaus zmones dar ir grozedavosi. Va Anglijoj praeinancios mociutes tarstelejo "Oh! Isn't it cute? Lovely..." Prancuzijoj zmones irgi su meilia sypsene zvilgteledavo i besistiprinanti maziuka. Danijoj, Ispanijoj, Vokietijoj - visur jauciausi sauniai!
Grizus i Lietuva - situaciaj kita. Su sese nuejom i maxima. Mano mazylis uzsiprase pieniuko. Prisedau sau vidinej kavinukej ir maitinu. Kaip susistresavo mano sesuo! Sako: "Baik, nu gal pakentes - visi zmones ziuri". Apsidairiau. Nu tikrai! Visi kaip vaiko valgancio nemate! O ypac jaunos paneles zaibais svaidesi.
Bet zinokit, tiek apkeliavus, man jau visvien. Man svarbiau, kad vaikiukas sotus butu, o kad kitiems nepatinka tai jau ju problemos, matyt iskreiptas vaizdas i pasauli, jei mato kazka blogo ziuredami i maitinancia mama. Tai naturalu ir grazu. Apsinuogina krutis? Reklamose, zurnaluose, televizijoj dar ne tiek apsinuogine, bet tai jau kazkaip jau nebesokiruoja...
Sekmes ir drasos maitinant mazylius pagal ju, o ne amzinai viskuo nepatenkintu aplinkiniu norus...  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
maitinu ir maximose, ir akropoliuose, ir siaip kavinese, as savo storulio ilgai alkano neiskesciau, o ir aplinkiniai manau irgi, tokia kakaryne paleidzia, kad geriau jau papyti duoti nedelsiant, nepastebejau, kad labai kas ziuretu is pasalies. tetukas reaguoja normaliai ir draugai senai iprato, tik anyta kukliai suka akeles, kaip butu pati vaiko nemaitinus...
Atsakyti