QUOTE(Sandrag @ 2007 01 30, 12:03)
O kodel pries einant i kavines to dvimecio vaiko nepamaitinus stipriu maistu-kosemis, darzovienemis-namie?
Net galu gale krutimi. Bet toks ispudis man susidaro, jog mamos tingi namie ka nors gaminti, galvoja, ai, ka cia vargsiu be reikalo, juk vaikui kruti iskisiu ir pati pasedesiu, ir vaikas pasimaitins
O kad kiti nesmagiai jauciasi-dzin. Lygiai taip pat nesmagiai, jei viesoje vietoje pradetu mamos vaiku pampersus kaitalioti-juk tai irgi naturalus procesas
Teko matyti restorane toki vaizda-atsiveze amerikonai vaika keturiu kazkur metu, jie patys pietauja, o vaikas laksto kaip nutrukes nuo lenciugo, staiga pasigrabaliojo kelnese ir svystelejo is ten privaryta pampersa per visa restorana
Tai tevai nesugebejo net atsiprasyti, laimingi ziurejo i siautejanti sunu ir sake-mes uz naturaluma.
Juk cia VAIKAS. Ir koks protingas vaikas 

nu čia jau ir palyginai

taigi nemaitink jei tau neestetiška ir nežiūrėk kaip kitos tai daro. o man gražu ir estetiška, aš ir maitinu ir maitinsiu. ir šaunuoplės mamytės, kurios nesigėdi. iš nesijaučiu nesmagiai dėl maitinančios mamos vaizdo. labai gaila, kad tu taip jautiesi. bet čia tavo problema. kodėl žindanti mama turėtų galvoti paie tavo problemas, o ne savo vaiko poreikius? manau, neturėtų.