QUOTE(Sandrag @ 2007 01 30, 10:46)
Del maitinimo nesiginciju

Bet tik ne viesoj vietoj

Toks vaikas jau valgo VISKA, badu nemirsta staiga, jei nori kazko uzkasti-galima uzsakyti ir is sveikos mitybos patiekalu, nebutina suknele plesti sedinciai motinai prie stalo. Kai kudikis praalksta-visi supranta, kad motinos pienas-VIENINTELIS kudikio maistas, taciau kai vaikas virs metu tokius triukus daro viesoje vietoje-tai nei butinybes, nei estetinio pasigrozejimo nematau
Įsiterpsiu ir aš į jūsų diskusiją. Manau turinti tam teisę, nes saviškį išmaitinau iki 2,5 metų.
Ne kartą teko maitinti viešose vietose. Tai dariau nesivaržydama kiek daugiau nei metus. Kadangi mano krūtinė itin nedidelė, tai nieko ten ir nesimatydavo, kai žindydavau. O jei pašaliniam žmogui rūpi kaklą ištiesus vėpsoti, ar matosi ten to papo 3 cm, tai jau tik jo reikalas. Teko maitinti ir kavinėje, ir ant suoliuko, ir net šv. Jonų bažnyčioje pe diplomų įteikimą (tuo metu mano pipirui pusė metų buvo).
Bet paūgėjus vaikui man jau buvo nejauku, todėl pripratinau prie to, kad jokių pasičiunkimų viešose vietose nebūtų. Ir apskritai jam to žindimo reikėdavo tik tam, kad užmigtų.
Kadangi mano maitinimo stažas ilgas, tai tikrai jokių neigiamų emocijų nesukelia maitinančios mamytės vaizdas. Net jei ir 2 metukų vaiką maitintų. Man kur kas nepriimtiniau, kai tokio amžiaus vaikas buteliuką įsikandęs vaikšto.
Teko Akropolyje matyti mamytę leliuką maitinančią. Krūtinė ne iš mažųjų, tai visa krūtis nuoga buvo. Bet net mano vyras pasidžiaugė, kad mamytė tokia drąsi.